Sada vrijedi jedno 12 mill realno ukoliko bi uklopio 2 sezone sa nekih 30 + pogodaka a ovu sigurno hoce vrijedio bi 20-25 barem ja tako mislim a i to zavisi od toga kakve bi ponude stuttgart dobio.mandraX je napisao/la:Možemo li mi glasat' tamo na tom transfermarkt-u za te cijene igrača?
Da lagano Vedi napumpamo nekih 45-50M?
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
grgr je napisao/la:Budi zdrav ibrahimovic ima 31 i stalno je skako od 30 te a i prije , sve zavisi kako igra za neke napadace su najbolje one od 30-33AlenHalilovic je napisao/la:Problem je u tome sto ima 28 godina pa mu transfermarkt nece dati da skoci odjednom na neku veliku cjenu. Uvrh glave cemu ovaj put dati 11 mil, ako bude vako dalje igro i napredovao najmanje moze postic 20 mil do sledece godine.
zlatan je jedno 40X bolji..Ibi je oko 10 miliona i tu ce ostati.
Trenutno, njegova realna cijena je 15M.
Milion gore-dole, tu je to.
Milion gore-dole, tu je to.

- AlenHalilovic
- Kontakt:
Morate komentarisat na njemacki, nesmje se promjetiti da ste bosancerosi, da ima te neki nas nickname ili da promjetu da zelite vecu njegovu cjenu zato sto je vas zemljak. Nemoj te isto pretjerivat onda sigurno nece nista biti od tog mora te malo gledati realno i malo se prilagoditi drugim cjenama.mandraX je napisao/la:Možemo li mi glasat' tamo na tom transfermarkt-u za te cijene igrača?
Da lagano Vedi napumpamo nekih 45-50M?
http://www.transfermarkt.de/de/vedad-ib ... eite1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 28 okt 2012, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
Odlicna partija Ibisevica, borio se kao lav, uvijek u sredistu desavanja, majstorski gol, ovo je onaj stari Vedo...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Cautinho
- Kontakt:
Aj,dobro,jesam malo...al MALOmandraX je napisao/la:E sad ga preĆera.Cautinho je napisao/la:Potpis,dogodine Vedo za 35 M funti u Juventus.Za takvog bombadera nema štednje,da nemaš,opet kredit diži...mandraX je napisao/la:Pa kad ona prevara od igrača (Andy Carroll) vrijedi 15-20M onda Vedo mora vrijediti barem duplo više.

Šalu na stranu,koliko god on vrijedio,5-10 M,opet nevjerujem da ce izostati zanimanje velikih klubova za njega.Kao sto sam i napisao,Borussia,kojoj jedan klasan napadač ne bi loše došao,Bayern isto tu spada,znači top klubovi Bundeslige,jer to i je njegov kalibar.A tu bi bila stvar,kao i sa Mandzukicem i sada Bendnerom.Npr. jedan napadač koji je doista kvalitetan zabija golove,i trudi se,najvazniji dio ekipe,ali kad dodje u veliki klub,gdje ima velike igrace,u vidu veznih i krilnih igrača,koji ce mu davati više asistencija i lakše će mu bit davat golove,imat će jedno lijepo partnerstvo sa jos jednim napadacem i tako ce se jos vise prometnuti u vecu klasu,koja prije nije bio.Tu spada i RVP,koji je usprkos kritikama nastavio gdje je stao u drugom klubu i vec ima prilicno lijep broj golova na kontu.Ali neshvacam jedino Torresa (

Keep walking.
10-15 miliona je optimalna cijena.
- el-fighter
- Kontakt:
Jos uvijek je rano govoriti o povecanju vrijednosti. Po meni, Vedo sada vrijedi 10-12 miliona eura, a ako ovako nastavi tresti mreze do kraja sezone, ta cifra bi mogla i porasti. Pronasao je odlican klub za sebe, uvijek ce igrati od pocetka, jer i nemaju nekog drugog kako treba napadaca. S druge strane i ne treba im, Vedo za sada odlicno ispunjava svoje zadatke i postize pogotke u skoro svakoj utakmici. Bilo bi lijepo da na kraju sezone predje negdje u Englesku, u neki prosjecan klub i da tamo nastavi trpati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
A jeli vi dobijate neki procenat od tih transfera pa vam je toliko bitno da mu cijena naraste? Nidje veze.
Imam osjecaj da je Harnik Ibisevicu asistirao za 80% njegovih golova u Sttutgartu.
Pocasti ga Vedade zasluzio je

Imam osjecaj da je Harnik Ibisevicu asistirao za 80% njegovih golova u Sttutgartu.
Pocasti ga Vedade zasluzio je

čuj imaš osjećaj
pogledaš statistike i vidiš da osjećaj nema nikakve veze sa činjenicama. vedi asistira više igrača, isto kao što i on asistira suigračima.

- calcio
- Kontakt:
Asistira mu vise igraca, a i on asistira drugima? Zar je moguce? Fascinantno. 
Nemoj biti bukvalac, cinjenica je da im je Harnik vazan igrac i da preko njega ide dosta stvari u ofanzivi. I da je asistirao puno Vedadovih golova

Nemoj biti bukvalac, cinjenica je da im je Harnik vazan igrac i da preko njega ide dosta stvari u ofanzivi. I da je asistirao puno Vedadovih golova
Harnik je prošle sezone bio puno bolji, bar u drugom dijelu sezone koji smo svi pratili. Ove sezone i nije baš nešto, previše solira i griješi, a Vedad dominira 15 golova + 3 asistencije u 18 utakmica 

jel to imaš osjećaj ili? harnik ima dvije asistencije.calcio je napisao/la:Asistira mu vise igraca, a i on asistira drugima? Zar je moguce? Fascinantno.
- calcio
- Kontakt:
Trebao sam napisati "namjestio" umjesto "asistirao" jer uvijek se javi neki statisticar sa egzaktnim podacima. Harnik po mom misljenju pokrece dosta ofanzivnih akcija poslije kojih Vedad poentira, eto moze li tako?
- BrutalConfidence
- Kontakt:
sto bi u nba rekli pass to pass to pass to assistcalcio je napisao/la:Trebao sam napisati "namjestio" umjesto "asistirao" jer uvijek se javi neki statisticar sa egzaktnim podacima. Harnik po mom misljenju pokrece dosta ofanzivnih akcija poslije kojih Vedad poentira, eto moze li tako?
To be or not to be, the question is now...
Gledao sam gotovo svaku utakmicu stuttgarta ove sezone , Harnik je proslu sezonuo odigrao fenomelano medjutim ove sezone dosta solira i gubi lopte u tim neki solo prodorima i glupostima . Zanimljivo je sto je dosta puta iz gotovo bezizlazlne sitaucije napravio neku akciju dok kad treba samo da gurne loptu naprijed splete se u nekom driblingu , sve u svemu nije los ( sta vise dobar )ali da samo vrati onu nesebicnost od prosle sezone i on bi sam davao vise golova kao i ostatak ekipe. A drugi faktor je Traore mjenja se sa harnikom na krilu ne tako cesto ali znaju mjenjat pozicije sve u svemu momak je radilica velika ima vec 7+ asistencija ove sezone odlicno igra iako mi je ispocetka bilo cudno zasto su izbacili onog japanca koji se raspucao prosle sezone ali eto ovaj je odlican isto. Jedino im je ona zadnji vezi po meni nekako premlad i neiskusan ali ne igra lose onaj holzhauser kako vec. Sve u svemu vracaju se u onu formu od prosle sezone sad su fino skocili na tabeli da uvezu jos 2 pobjede bili bi u samom vrhu. Najveca im je mana dueli na sredini terena oni su prejaki preko krila traore i harnik ali DMF se totalno pogubi u toj ofanzivi ako ste gledali kad krene kontra ili neka polukontra protovnika nema nekog igraca da ih zaustavi nego trci ko stigne ... Ali igraju fino i atrakitvno kao i prosle sezone a ne bi pretjerao kad bi rekao da je za gotovo sve bodove bio zasluzan Vedad , igra fantasticno ne samo da zabija golove ima nevjerovatnu pas igru kako je jucer par puta gurnuo loptu sto naprijed sto nekim petama odlicno igra stvarno. A sto se tice cijene porasti ce njemu cijena nije tolko bitan faktor godina ako covjek daje 30+ golova po sezoni ne moze nikako kostat 8 mill .
- miralem444
- Kontakt:
Upravo takogrgr je napisao/la:Gledao sam gotovo svaku utakmicu stuttgarta ove sezone , Harnik je proslu sezonuo odigrao fenomelano medjutim ove sezone dosta solira i gubi lopte u tim neki solo prodorima i glupostima . Zanimljivo je sto je dosta puta iz gotovo bezizlazlne sitaucije napravio neku akciju dok kad treba samo da gurne loptu naprijed splete se u nekom driblingu , sve u svemu nije los ( sta vise dobar )ali da samo vrati onu nesebicnost od prosle sezone i on bi sam davao vise golova kao i ostatak ekipe. A drugi faktor je Traore mjenja se sa harnikom na krilu ne tako cesto ali znaju mjenjat pozicije sve u svemu momak je radilica velika ima vec 7+ asistencija ove sezone odlicno igra iako mi je ispocetka bilo cudno zasto su izbacili onog japanca koji se raspucao prosle sezone ali eto ovaj je odlican isto. Jedino im je ona zadnji vezi po meni nekako premlad i neiskusan ali ne igra lose onaj holzhauser kako vec. Sve u svemu vracaju se u onu formu od prosle sezone sad su fino skocili na tabeli da uvezu jos 2 pobjede bili bi u samom vrhu. Najveca im je mana dueli na sredini terena oni su prejaki preko krila traore i harnik ali DMF se totalno pogubi u toj ofanzivi ako ste gledali kad krene kontra ili neka polukontra protovnika nema nekog igraca da ih zaustavi nego trci ko stigne ... Ali igraju fino i atrakitvno kao i prosle sezone a ne bi pretjerao kad bi rekao da je za gotovo sve bodove bio zasluzan Vedad , igra fantasticno ne samo da zabija golove ima nevjerovatnu pas igru kako je jucer par puta gurnuo loptu sto naprijed sto nekim petama odlicno igra stvarno. A sto se tice cijene porasti ce njemu cijena nije tolko bitan faktor godina ako covjek daje 30+ golova po sezoni ne moze nikako kostat 8 mill .

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ma brate, kakav transfer, njemu je po meni Štutgart mjera! Treba da ode u Englesku, pa da se ne snađe u prve dvije utakmice i onda grije klupu nekom klocu do kraja karijere? Neka ga ovdje, nek trpa ko i do sad i bog da ga vidi!
Nacin na koji javnost tretira Vedu po BH forumima je identican kako Edina tretiraju forumi tipa BM. Kada da go majstor , beton a cim ne primi jedan pas kako valja u punoj brzini KRAMPA.
Non stop treba nekom neko dokazivanje , a covjek trpa li trpa !!
Non stop treba nekom neko dokazivanje , a covjek trpa li trpa !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Sinoc se na transfer marketu pojavila vest da Ibisevica trazi Newcastle,da li to istina ili ne ne znam,uglavnom on ima ugovor do 2016. Nisu naveli koja bi bila visina obestecenja u slucaju eventualnog prelaska u engleski klub.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.