Onaj drugi kabal u plazmu i u laptop gdje idu slušalicePapastathopoulos je napisao/la:ne treba, evo sad je okOnlyUnited je napisao/la:E tu probaj sa ovom rezolucijom...
samo sto mi zvuk ide iz laptopa, a ne plazme

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Onaj drugi kabal u plazmu i u laptop gdje idu slušalicePapastathopoulos je napisao/la:ne treba, evo sad je okOnlyUnited je napisao/la:E tu probaj sa ovom rezolucijom...

probao sam to, ali tada nema nista bukvalno..i na plazmi kada pojacavam zvuk promijeni se ona ikonica zvuka u slusalice, ali koliko god pojacam, nece nikakoJoseMourinho je napisao/la:Onaj drugi kabal u plazmu i u laptop gdje idu slušalicePapastathopoulos je napisao/la:ne treba, evo sad je okOnlyUnited je napisao/la:E tu probaj sa ovom rezolucijom...

Probaj ovo, skini EaseUS Data Recovery Wizard.Signore je napisao/la:Imam word dokument u kojem vodim neku evidenciju, ali dok se neka stvar sredi odmah brisem. Sad mi hitno treba komplet evidencija, a sve stare stavke su mi obrisane. Jel postoji ikakva mogucnost da se to vrati? Jel mogu igdje vidjet kako je dokument izgledao odredjenog datuma ili nesto slicno?
Ili ako je opcija always create backup copy ukljucena, idi na start - control panel - system and maintenance i klik na backup and restore. Klik na restore my files - restore all users' files i mozda pod tim nadjes izmjene koje si radio u wordu.Show Markup On the Review tab, in the Tracking group, you can use the Show Markup list to hide comments and tracked changes. Items that are marked with a check mark under Show Markup are displayed; items without a check mark are hidden. To display an item, such as Insertions and Deletions, click it on the Show Markup menu.
Samo da se ne zagubi, možda neko ima neko rješenjeLjumanM95 je napisao/la:Imam jedan problem, koji je za mene kao laika ogroman
Naime, skoro sam dizao sistem, prije tačno mjesec dana (ne ja, nego poznanik) i sinoć mi je prilikom paljenja računara tražilo neki product key za windows da ga mogu opet pokrenuti. Piše kako taj kod treba biti na kompu, međutim računar je već prilično star i sve naljepnica što je bilo na njemu su skoro pa skroz skinute. A onaj broj za pomoć je non-stop nedostupan. Ako neko zna kako bih mogao naći taj kod bio bih zahvalan.

Hahaha dobro si ga objasnio, i meni se pojavio.Head je napisao/la:Kako ukinuti ovaj djavo na chromu sto se pojavio sad gore kod onoga sto minimizira prozor da mi ne pise ime google racuna preko kojeg sam prijavljen na chrome
Ne kontam sta ti je tacno, kada XP nije original sacekas 5-10 sekundi od broji i udje i piše dole desno nešto koliko se ja sjecam i onda ima na netu fixevi koji ti registruju XP i bude originalLjumanM95 je napisao/la:Samo da se ne zagubi, možda neko ima neko rješenjeLjumanM95 je napisao/la:Imam jedan problem, koji je za mene kao laika ogroman
Naime, skoro sam dizao sistem, prije tačno mjesec dana (ne ja, nego poznanik) i sinoć mi je prilikom paljenja računara tražilo neki product key za windows da ga mogu opet pokrenuti. Piše kako taj kod treba biti na kompu, međutim računar je već prilično star i sve naljepnica što je bilo na njemu su skoro pa skroz skinute. A onaj broj za pomoć je non-stop nedostupan. Ako neko zna kako bih mogao naći taj kod bio bih zahvalan.

if you want to disable the user menu, navigate to about://flags and flip the flag for --enable-new-avatar-menu to offR32 je napisao/la:Hahaha dobro si ga objasnio, i meni se pojavio.Head je napisao/la:Kako ukinuti ovaj djavo na chromu sto se pojavio sad gore kod onoga sto minimizira prozor da mi ne pise ime google racuna preko kojeg sam prijavljen na chrome

Hvala JoseJoseMourinho je napisao/la:if you want to disable the user menu, navigate to about://flags and flip the flag for --enable-new-avatar-menu to offR32 je napisao/la:Hahaha dobro si ga objasnio, i meni se pojavio.Head je napisao/la:Kako ukinuti ovaj djavo na chromu sto se pojavio sad gore kod onoga sto minimizira prozor da mi ne pise ime google racuna preko kojeg sam prijavljen na chrome
Probajte tako

Od kad imas paypal ?Papastathopoulos je napisao/la:kako kupovati preko ebay-a, ja probao nedavno, kartica je ona "visa electron", ima na njoj para, napravio sam racun i na ebay i paypal, i kad udjem u artikal da ga kupim, slijedim proceduru, unesem sve potrebne stvari i ostale pizde materine, i na kraju nesto nece, ne mogu se sjetiti sta je tacno pisalo...u cemu je caka ?
a ne znam care tacno, da kazem ugrubo mozda mjesec dana...i da napomenem, kad udjem u paypal racun, tamo je saldo 0, jel i tu treba biti love ? mislim, ima na kartici yebem ga ja, i tokom procedure kupnje me fino ponude hocu li preko paypal il kreditne kartice uzimatiVlarayan110 je napisao/la:Od kad imas paypal ?Papastathopoulos je napisao/la:kako kupovati preko ebay-a, ja probao nedavno, kartica je ona "visa electron", ima na njoj para, napravio sam racun i na ebay i paypal, i kad udjem u artikal da ga kupim, slijedim proceduru, unesem sve potrebne stvari i ostale pizde materine, i na kraju nesto nece, ne mogu se sjetiti sta je tacno pisalo...u cemu je caka ?
Njima treba malo vremena da to sve provjere, pa tek onda možeš.

Ne trebas imati para na paypal racunu za placanje. Paypal moze povuci novac sa kartice prilikom svake transakcije. Samo mislim da se ta opcija treba odobriti.Papastathopoulos je napisao/la: a ne znam care tacno, da kazem ugrubo mozda mjesec dana...i da napomenem, kad udjem u paypal racun, tamo je saldo 0, jel i tu treba biti love ? mislim, ima na kartici yebem ga ja, i tokom procedure kupnje me fino ponude hocu li preko paypal il kreditne kartice uzimati