Safet Sušić - Pape

Dirk
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Dirk » 04 jun 2011, 00:26

Sve vam je rekao Baho Topalbecirevic izmedju redova ako znate citati ... mnoge stvari se sute a te mnoge stvari su BOJKOT igraca prema selektoru !

Ne krivite covjeka, da je ostavio Dzeku na klupi svi bi ga napali, a isti taj ne zna jeli posao ili dosao, jednostavno propao je Edin i to je cinjenica !!!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 04 jun 2011, 00:27

Svaka cast za ovo sto je izjavio

samo za ove cobane koji su par stranica ismijavali izjavu "Odigrali smo dva meca u dva mjeseca", jeste li vi svjesni koliko novinari manipulisu vama ? Pogledajte citav press, covjek je fino izjavio, to sto novinari prave budale od vas, nije nicija briga ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 jun 2011, 00:27

nick je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Auu, lekcije...
Samo se bojim da je sam sebi presudio, ne bi me čudilo da naše uvrijeđene mlade u utorak namjerno sabotiraju tekmu. Baka je platio istu cjenu, još im je slično u lice rekao, a ne ih izofirao na press-u.
Kakogod, hrabar potez ipak. Ove stvari su se morale reći po bilo koju cjenu.

upravo sam ovo pomislio, covjek je upravu 100% maloprije rekoh ako izgubi od albanije da treba trazit bolje rjesenje i et promjenih misljenje... :mrgreen:
Ma ako kiksamo u Zenici, on će morati ići. Nema svrhe da ostaje. I ja želim da ide, nek uživa insan s porodicom, kome normalnom ovo treba? Mislim da i on to zna.
Koliko ćemo još selektora potrošiti pitanje je....
Misli li neko da bi ovo npr Vaha trpio, ili Osim, heh...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jun 2011, 00:28

Dirk je napisao/la:Sve vam je rekao Baho Topalbecirevic izmedju redova ako znate citati
:lol:

Čitati ono što je Baho namjerno prešutio - neprocjenjivo. :lol: Današnju utakmicu sam gled'o u mute modu upravo zbog Bahe, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jun 2011, 00:30

Zato ako nakon Zenice popusi otkaz radi istog tog(kao) bojkota igraca,nek uradi isto sto je veceras uradio,samo konkretno i sa imenima i nek ode mirne duse,i nek direktno prozove te koje je veceras prozvao indirektno i nek kaze sta se to desava,kad vec nemozemo to cuti od nekog drugog,on ce bar otici u Francusku i nemora se brinuti za zicagu hocel fasovat ako prozove pojedince :P
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 04 jun 2011, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 jun 2011, 00:30

Nisam gledao utakmicu, ali po ovome sto sam video i procitao, nista novo-stara 3N boljka , neznanje-nezalaganje-nedisciplina... sta je dobro u citavom cirkusu je Safetova reakcija sa pres konferencije.

Ja svoj stav o Safetu kao treneru vec imam izgradjen i ne zelim ga vise ponavljati... no danas sam video da Safet nije toliki mulac kako izgleda...
Posle dvomeca sa Rumunijom je pokazao svoje pravo lice, emocije nakon drugog gola u Zenici i muda na pres konf. veceras. Respect!
Njemu su problemi repke (ocigledno) vrlo dobro poznati i ocekujem da ce deo onoga sto je pricao na presu da i ispuni... rezovi se moraju desiti vec od utakmice sa Albanijom, ako treba i neka izgubi, ali pojedinim "patriJotama" i jalijasima se mora/treba stati u kraj.

PS: Safete ako citas, nadji neku kasetu od Armije BiH iz oslobodilackog rata 92-95 g. i pusti svojoj "vojsci" da vide kako se bori (gine) za vlastitu cast i domovinu!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 jun 2011, 00:32

Ma stipu Bahu...uvijek nešto on prešućuje... :roll:
Ili otvoreno reci, slikaj, dokumentuj, novinar si...il šuti. Kad nešto loše krene, uvijek on nešto okoliša, naslućuju.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 04 jun 2011, 00:33

Monolog je napisao/la:@Bečki Kongres,

Promijeni avatar i potpis, pomisliće ljudi da je ovo moj dupli profil. :mrgreen:

Što se tiče Safeta, današnji ispit nije prošao. Pao je kao nikad. Recimo da je dobar potez bilo izvođenje Džeke i ova izjava da je pogriješio (odnosno "bio sam glup..."). Ostalo je sve katastrofalno.

1. Igrače je nedovoljno motivisao (iako je glupost o ovome pričati/pisati/, to je tako. Svi bismo mi ginuli za dres reprezentacije, te nam nije potrebna neka upečatljiva rečenica ili neki dobro spremljen tekst, no igrači bukvalno žive od tih riječi. On im očigledno iste ne zna dobro prenijeti (ili ga ne slušaju). U svakom slučaju, do njega je).

2. Neuigrana odbrana - Pod moranjem je sinhronizovati Spahu i Mravca (kad su oni već njegov izbor na stoperskim mjestima). Naša odbrana nikad nije izgledala jadnije (pa čak ni onda kada su nas Grčka i Mađarska uništile). Ovo je katastrofa.

3. Pojačan vezni red ubacivanjem Senijada na krilo. Eh, ovdje bismo mogli podvući svaku riječ u rečenici i pošteno se nasmijati. Senijad i pojačati ne može ići u istu rečenicu. O njegovim igrama na krilu bi se mogli napraviti mnogi demotivacioni posteri, a njegovo zalaganje je ravno nuli. I dalje ne znam zašto on uopće dobija poziv za repku. Neka njega na splitsko-češkim utakmicama i to je to. Dalje od repke.

4. Izbacivanje Ibiševića iz prve postave (usko povezano sa stavkom 3). Vedo je čovjek zadatka. Pa on bi maksimum pružio i na poziciji beka, jer je takav. U ovoj reprezentaciji on MORA imati svoje mjesto u timu. Rasteretio bi Džeku u ofanzivi, u defanzivi bi vršio presing na zadnju liniju Rumunije i to je to. Al' haj', izgleda da se moralo malo "eksperimentisati" u ovako važnoj utakmici.

5. Kasno izvršena izmjena Senijad - bilo ko. Taman da je ubacio Pandžu, ne bi pogriješio. Ulaskom Vedada, Senijad je još gore poton'o na terenu, jer je otiš'o na Medunjaninovu poziciju.

U svakom slučaju, ovo je bila amaterski vođena utakmica i to ko ne vidi, onda ne znam šta je gled'o. :(
Znas druze sve mogu svariti al da ladno napises da je Pape kriv sto nije motivisao one manekene ne mogu nikako.Pa valjda bi dovoljan motiv da izgines na terenu trebao biti samo igranje za reprezentaciju a ne da te neko tjera motkom ili mozda glumi psihologa.
Sto se odbrane tice u pravu si da su neugrani ali sta uraditi kad pocnes kvalifikacije samo sa Spahom pa iz naftalina moras odnekle izvlaciti igrace poput Mravca i Lulica.A ko im je alternativa Pandja i Nadarevic.Ma nigdje veze.Ovo oko Ibre i stoji da je totalno podbacio ,ali kad igras sa Medunjaninom koji nema kvalitet ni za Travnik,i onim dizelasom Misketom,koji ne moze vise ni u prvu ubaciti ,onda bolje nije ni ocekivati.A kad ne bi stavio njih trojicu ,opet problem koga bi to.Pa osim njih mi i nemamo vise igraca koji ozbiljno konkurisu za sredinu.Da ne pricam o dijamantu Djeki.E za njega imamo alternative i to dobre.Ali sta mislis koji bi drugi selektor ,umjesto Papeta,stavio Edina na klupu,pa kasnije ako kiksa snosio odgovornost.Ma garantujem da nebi smjeo ni jedan.A sto se izmjena tice veceras smo kako smo kolektivno pristupili utakmici trebali zamjene za 9 igraca,ali toliko nemas pravo.
Mozes biti profesionalan koliko hoces ako imas na terenu igrace na razini amatera,sto oni veceras jesu bili ne mozes uraditi nista da si ne znam kakav trener i strucnjak.
Jbg lako je nama gledati tekmu na TV u i kasnije pricati sta je trebalo ,a sta nije.
Nije lako biti trener u drzavi koja ima milion analiticara pametnijih od tebe koji si JEDINI odgovoran za sve...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 04 jun 2011, 00:33

Oni su veceras sabotirali utakmicu i to je bilo evidentno. Za koga to cemo jos vidjet. Ja Barbu gotivim maximalno ali ako je ovo nacin da on sjedne na klupu reprezentacije sto prije onda sam apsolutno razocaran i u njega i u novu garnituru. Susic je veceras na pressu pokazao da to nije zasluzio. Svaka cast Safete...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 jun 2011, 00:34

Monolog je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Sve vam je rekao Baho Topalbecirevic izmedju redova ako znate citati

Čitati ono što je Baho namjerno prešutio - neprocjenjivo. :lol: Današnju utakmicu sam gled'o u mute modu upravo zbog Bahe, tako da...
Ovo nije tema o bahi i iskreno ne zanima me jesi li ti smanjio ton i slicno koga to jos zanima, to je licno tvoj problem ... :!:
Moja replika je bojkot pojedinih igraca a ne tvoj tv i ton na njemu ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 04 jun 2011, 00:35

Monolog je napisao/la:

Koliko god ga ne voljeli(da izbjegnem neku drugu rijec) moram mu skinuti kapu na ovom komentaru upucenom selektoru na presici.Ja bih mu isto tako reko. ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 04 jun 2011, 00:36

Papac je mali milion puta pokazao koliko mu je stalo do reprezentacije. Čekao je ove promjene i kada su se dogodile za njega nema mjesta. Ne ulazim u to zašto nije pozvan i ne želim komentarisati. Samo ću reći da su Papac i Spahić idealan tandem. Spaha je lider, ima eksplozivnost, brzinu, duel igru, a Papac je defanzivac koji zna da igra. U tandemu su najjači, a odbrana bi nam bila granitna“, izjavio je Sergej Barbarez amasador bh. fudbala
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 jun 2011, 00:36

VanBasten je napisao/la:
nick je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Auu, lekcije...
Samo se bojim da je sam sebi presudio, ne bi me čudilo da naše uvrijeđene mlade u utorak namjerno sabotiraju tekmu. Baka je platio istu cjenu, još im je slično u lice rekao, a ne ih izofirao na press-u.
Kakogod, hrabar potez ipak. Ove stvari su se morale reći po bilo koju cjenu.

upravo sam ovo pomislio, covjek je upravu 100% maloprije rekoh ako izgubi od albanije da treba trazit bolje rjesenje i et promjenih misljenje... :mrgreen:
Ma ako kiksamo u Zenici, on će morati ići. Nema svrhe da ostaje. I ja želim da ide, nek uživa insan s porodicom, kome normalnom ovo treba? Mislim da i on to zna.
Koliko ćemo još selektora potrošiti pitanje je....
Misli li neko da bi ovo npr Vaha trpio, ili Osim, heh...

mah jedan ne zeli drugi ne moze, mada mislim da bi ih i musemic ispreskako... sto se mene tice nek kaze neko javno ko su te igracine i vazda cu mu bit zahvalan :) a sto se tice susica upravu si ne treba njemu ovo,
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 04 jun 2011, 00:42

Pojedine igrače treba iglom bocnuti da se trznu. Pristup je bio nikakav, čim je počela utakmica znao sam da neće biti dobro. Niti jedan izuzev Hasagića nije opravdao povjerenje. Ostali se trebaju sramotiti nisu svjesni koliko ne znaju. Oni misle da su igrači, a nisu ni "i" od igrača. Najgore je to što misliš da si na dobrom putu i onda zbog njihovog ponašanja sve padne u vodu za 90 minuta. Možda sam pogriješio što sam bio pretjeran optimista", ističe Sušić.

SVAKA TEBI CAST LEGENDO....OVIM JE SVE RECENO...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 04 jun 2011, 00:44

Svaka ti cast Pape na ovom!!
Covjek se suzdrzava da ne lane,hebo bi im Ciro sve zivo i mrtvo nebi mogao ostati pod cenzurom
RIP SALE VILENJAK

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 jun 2011, 00:44

nostradamus je napisao/la:Pojedine igrače treba iglom bocnuti da se trznu. Pristup je bio nikakav, čim je počela utakmica znao sam da neće biti dobro. Niti jedan izuzev Hasagića nije opravdao povjerenje. Ostali se trebaju sramotiti nisu svjesni koliko ne znaju. Oni misle da su igrači, a nisu ni "i" od igrača. Najgore je to što misliš da si na dobrom putu i onda zbog njihovog ponašanja sve padne u vodu za 90 minuta. Možda sam pogriješio što sam bio pretjeran optimista", ističe Sušić.

SVAKA TEBI CAST LEGENDO....OVIM JE SVE RECENO...
svaka mu cast, nek je reko ovo , oprosticu mu sve zajebe u taktici, samo nek je ovo reko, ovako treba prema nasim zvijezdicama, a to je, jos veca zvijezda, koja ce ih spustit, porastao mi je u ocima kao trener ovom izjavom
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 04 jun 2011, 00:47

RKO je napisao/la:

Covjek se suzdrzava da ne lane,hebo bi im Ciro sve zivo i mrtvo nebi mogao ostati pod cenzurom
dzaba sve, sad ce ove "igracine" gledati da covjeka zakopaju zivog nakon ovoga :evil: zao mi je safeta nakon ovog debakla veceras
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 04 jun 2011, 00:48

blue 18 je napisao/la:Papac je mali milion puta pokazao koliko mu je stalo do reprezentacije. Čekao je ove promjene i kada su se dogodile za njega nema mjesta. Ne ulazim u to zašto nije pozvan i ne želim komentarisati. Samo ću reći da su Papac i Spahić idealan tandem. Spaha je lider, ima eksplozivnost, brzinu, duel igru, a Papac je defanzivac koji zna da igra. U tandemu su najjači, a odbrana bi nam bila granitna“, izjavio je Sergej Barbarez amasador bh. fudbala
a jesi i ti navalio na papca, pa zvao ga je safet i ovaj se opet izvlaci..
nemoj molim te vise o papcu, prelazis u dosadu..na svakoj temi isto

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 04 jun 2011, 00:53

Bravo Safete reci zvjezdama da su qrac obicni
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 jun 2011, 00:54

STEVIE je napisao/la:
RKO je napisao/la:

dzaba sve, sad ce ove "igracine" gledati da covjeka zakopaju zivog nakon ovoga :evil: zao mi je safeta nakon ovog debakla veceras

Ama neka ce. Volim sto im je odrzao ovakvu bukvicu, nego sve na svijetu.
Mene bi bilo stid izaci na teren u Ze da sam jedan od igraca. Al kad to nema obraza.
Supci, umislili se da su neko i nesto, narod odvaja od usta da ode da ih gleda, a njima puca neka stvar
Boli njih za nama i repkom, namlatili se para pa sad mirno duskaju.
Gori smo mi sto ih ikako gledamo. Bravo Safete za ovu lekciju, idi kralju sto prije odavde.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.