Ma ni blizu.DamirT je napisao/la: ↑13 mar 2024, 08:49Uz Devedesetku i cekanje Virte, najjaca scena u istoriji foruma![]()
Australian Open ja msm i neki nas ( nisam siguran da li je dzumhur u pitanju). Zlatno doba foruma.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma ni blizu.DamirT je napisao/la: ↑13 mar 2024, 08:49Uz Devedesetku i cekanje Virte, najjaca scena u istoriji foruma![]()
Tako je Abdic govorio za tvoju informacijuHoroz je napisao/la: ↑13 mar 2024, 11:21Još jednom se potvrđuje da oni koji se najviše busaju u patriotizam, najviše štete svom narodu
Evo, velike forumske patriJote rade upravo ono što neprijatelj želi. Zavađaju i dijele sopstveni narod, stotine hiljada Sandžaklija nazivaju izdajnicima, "protjeruju" iz redova Bošnjaka. Nafurana dječurlija dijeli moralnopolitičke lekcije po forumu i vrijeđa, a nemaju pojma o čemu govore.
A oni tamo jedu kokice i uživaju. Malo potpale vatru ko udbaši iz Kurira![]()
A vranjes u aferi Tosin bunarnapapijri1987 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 12:49Ma ni blizu.
Australian Open ja msm i neki nas ( nisam siguran da li je dzumhur u pitanju). Zlatno doba foruma.
mercurial je napisao/la: ↑13 mar 2024, 12:15Dovedi nam Bazdara i sve ti je oprostenoImajednabrigada je napisao/la: ↑13 mar 2024, 11:56Pola reprezentacije im dovedem i Vidim opet sam isprozivan, ne znam da li da prilozim nesto u svoju odbranu ili da zauvijek sutim.
Ali shvatiti cu to dobronamjerno.![]()
Envernapapijri1987 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 12:49Ma ni blizu.
Misimoviću jesi ovo ti?Imajednabrigada je napisao/la: ↑13 mar 2024, 15:26
Inace, jos ste za mene amateri, ja sam korak ispred cak i Belmina.![]()
To je ovaj sto je zamijenio Slavicu na presicama19vendetta87 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 17:02Misimoviću jesi ovo ti?Imajednabrigada je napisao/la: ↑13 mar 2024, 15:26
Sta ima od toga sto glumi insajdera na forumu? Ne razumijem. Niko ne zna ni ko je ni sta je.
19vendetta87 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 17:02Misimoviću jesi ovo ti?Imajednabrigada je napisao/la: ↑13 mar 2024, 15:26
Trpate li se ti i brigada?Horoz je napisao/la: ↑13 mar 2024, 17:49Kulturni Austrijanci Jašiću ne dozvoljavaju da debituje za Bih. Je li barem možemo uzeti u obzir mogućnost da je Baždar izložen pritiscima?
Je li moguće da su Srbi rekli Baždaru - prihvati poziv BiH i seliš na klupu, a na ljeto u Teleoptik na posudbu. I tako dok ti ugovor ne istekne.
Pa ti dumaj je li blefiraju ili će ti stvarno uništiti karijeru, a ja sam siguran da su oni spremni to uraditi.
lako je biti junak za tastaturom, a hajde neka neko organizuje proteste pred NFSBiH? Neka neko uradi bilo šta konkretno , osim kreveljenja i srednjoškolskog online patriotizma.
Evo rugate se @brigadi, jednom od svega par ljudi na ovom forumu, koji su zasukali rukave i barem pokušali (a i uspjeli) nešto da doprinesu.
Al ne, oni bi tjerali, zabranjivali, prijetili, igrali se velikih momaka, a ne smiju pisnut Vicama i Čolpama koji ih svakodnevno vuku za nos i ponižavaju. Ne znaju gdje su šuplji.Tragikomedija![]()
Ne poznajem čovjeka lično, al vas svi trpaju.RajvoSA03 je napisao/la: ↑13 mar 2024, 17:51Trpate li se ti i brigada?Horoz je napisao/la: ↑13 mar 2024, 17:49Kulturni Austrijanci Jašiću ne dozvoljavaju da debituje za Bih. Je li barem možemo uzeti u obzir mogućnost da je Baždar izložen pritiscima?
Je li moguće da su Srbi rekli Baždaru - prihvati poziv BiH i seliš na klupu, a na ljeto u Teleoptik na posudbu. I tako dok ti ugovor ne istekne.
Pa ti dumaj je li blefiraju ili će ti stvarno uništiti karijeru, a ja sam siguran da su oni spremni to uraditi.
lako je biti junak za tastaturom, a hajde neka neko organizuje proteste pred NFSBiH? Neka neko uradi bilo šta konkretno , osim kreveljenja i srednjoškolskog online patriotizma.
Evo rugate se @brigadi, jednom od svega par ljudi na ovom forumu, koji su zasukali rukave i barem pokušali (a i uspjeli) nešto da doprinesu.
Al ne, oni bi tjerali, zabranjivali, prijetili, igrali se velikih momaka, a ne smiju pisnut Vicama i Čolpama koji ih svakodnevno vuku za nos i ponižavaju. Ne znaju gdje su šuplji.Tragikomedija![]()
Pa sta? Eo ne mora za nas al nece igrat ni za Srbiju...Horoz je napisao/la: ↑13 mar 2024, 17:49Kulturni Austrijanci Jašiću ne dozvoljavaju da debituje za Bih. Je li barem možemo uzeti u obzir mogućnost da je Baždar izložen pritiscima?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, lol89 i 32 gosta.