FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cestitke pitari,nek ste razvalili UZP-ovce!Nadam se da je ovo pocetak vase serije ,i da cete u nasoj Ze demontirati Zelju!Sretno
Bravo momci, bravo Mirza. Treba i njemu par kola da definiše prvih 11. Tomašević prenervozan, Balta kiks igrač. Avram je sigurno dokazao da mora biti prva postava.
Ziljkić igrač utakmice pa onda Mulalić.
Bravo momci. Uljepšali ste mi dan!
Ziljkić igrač utakmice pa onda Mulalić.
Bravo momci. Uljepšali ste mi dan!
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 05 mar 2023, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Sahinovic - Perfektne dvije odbrane u prvom poluvremenu, dosta siguran u mnogim situacijama osim na kraju, kad je realno bezveze uvalio Baltu. Sve u svemu
Tomasevic -- Slabo i naprijed i nazad, sreca pa nije dobio crveni jer bi utakmica mozda otisla kako ne treba.
Serbecic i Martinovic -
Mulalic - Jako dobro, bit ce od njega materijal za jaku prodaju aBd
Vrancic - Ko zna, zna. Klasa
Balta - Bilo je par dobrih stvari, ali opet najslabiji pojedinac danas.
Ziljkic -
Guliashvili - Odlican, doktorat kako treba odigrati jedno moderno krilo, isto kao i kolega sa lijeve strane.
Varesanovic - Nije bilo nekih gresaka, a ni nekih odlicnih poteza.
Catakovic - Odlican takodjer, gol i izboren penal, cini mi se da je on spustio onu loptu Gruzijcu kad je bila stativa. Uglavnom jako, jako dobar.
Salcin nista posebno, Avramovski odlican, Oliveira ok, Dzafic dobar i Mustafic dobar.
Mirza dobra prva postava(osim Avram-Dal), izmjene dobre
Bravo i za Horde.
VOLIM TE SARAJ'VO!

Tomasevic -- Slabo i naprijed i nazad, sreca pa nije dobio crveni jer bi utakmica mozda otisla kako ne treba.
Serbecic i Martinovic -

Mulalic - Jako dobro, bit ce od njega materijal za jaku prodaju aBd
Vrancic - Ko zna, zna. Klasa

Balta - Bilo je par dobrih stvari, ali opet najslabiji pojedinac danas.
Ziljkic -

Guliashvili - Odlican, doktorat kako treba odigrati jedno moderno krilo, isto kao i kolega sa lijeve strane.
Varesanovic - Nije bilo nekih gresaka, a ni nekih odlicnih poteza.
Catakovic - Odlican takodjer, gol i izboren penal, cini mi se da je on spustio onu loptu Gruzijcu kad je bila stativa. Uglavnom jako, jako dobar.
Salcin nista posebno, Avramovski odlican, Oliveira ok, Dzafic dobar i Mustafic dobar.
Mirza dobra prva postava(osim Avram-Dal), izmjene dobre
Bravo i za Horde.
VOLIM TE SARAJ'VO!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Samo ako ga koljeno to ne zeza…
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ponosan do neba kako na ove na terenu tako i na tribinama
Odigrali smo vrhunski malo smo pred kraj stali i dopustili listici bespotreban penal al sta ces
Pozdrav iz listice
VOLIM TE SARAJ'VO
Odigrali smo vrhunski malo smo pred kraj stali i dopustili listici bespotreban penal al sta ces
Pozdrav iz listice
VOLIM TE SARAJ'VO
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Mirza svakome se oprašta, ljudi smo svi. Moraš se dokazati i navijačima, prvo Hordama pa svim ostalima. Izgladite odnose i da gazimo ako Bog da.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Mirza je mrtvi pitar,iz mrtve pitarske porodice,no to ne znaci da je on za trenera Sarajeva.JerryLouis je napisao/la: ↑05 mar 2023, 18:04Bio sam veliki protivnik Mirze, ni ova pobjeda a ni eventualni odlazak u Evropu to nebi bas promjenio, ali jedno veliko aferim za ovaj intervju nakon utakmice i poklonjanje pobjede porodici Vedrana Puljica!![]()
Zato i nema smisla koristiti ruzne rijeci ,ni za njega,ni za sinove mu. Sto ne znaci da je za trenera Sarajeva,nije,niti ce kad biti !!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta mislite o Avramovskom da igra poziciju Crepulje ?
Recimo sto je Pirlo nekad igrao, nekako mi nije za desetke fali mu brzine da bi igrao naprijed po meni mogao bi u sredini puno napraviti mirnim pasom da bude spona napada i odbrane.
Recimo sto je Pirlo nekad igrao, nekako mi nije za desetke fali mu brzine da bi igrao naprijed po meni mogao bi u sredini puno napraviti mirnim pasom da bude spona napada i odbrane.
Biću pošten i reći ni najmanje se nisam nado ovom ma volim te SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Klix 26 27 slika, spijuni
Svaka cast momcima, odusevljen sam igrom.
Svaka cast momcima, odusevljen sam igrom.
-
- Kontakt:
Slazem se, i jesam naveo da me cak ni Evropa nece smiriti uz sve ove prisutne, neadekvatno popunjene pozicije. Ali ovo mu bas racunam kao veliki +, niko od prethodnih trenera nikada nista slicno nije rekao. Sve ostalo stoji. Uzivajmo u ovoj pobjedi!Antikloc je napisao/la: ↑05 mar 2023, 18:20Mirza je mrtvi pitar,iz mrtve pitarske porodice,no to ne znaci da je on za trenera Sarajeva.JerryLouis je napisao/la: ↑05 mar 2023, 18:04Bio sam veliki protivnik Mirze, ni ova pobjeda a ni eventualni odlazak u Evropu to nebi bas promjenio, ali jedno veliko aferim za ovaj intervju nakon utakmice i poklonjanje pobjede porodici Vedrana Puljica!![]()
Zato i nema smisla koristiti ruzne rijeci ,ni za njega,ni za sinove mu. Sto ne znaci da je za trenera Sarajeva,nije,niti ce kad biti !!

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Saget ce mu se, kad uveze pobjede derbi i Velez, aBd....
Uostalom, boli me qurac za Mirzu, meni je bitno da Sarajevo pobjedjuje i napdne Evropu. I aBd istu izborimo.
Uostalom, boli me qurac za Mirzu, meni je bitno da Sarajevo pobjedjuje i napdne Evropu. I aBd istu izborimo.
Cestitke ekipe i strucnom stabu,nisam zaista ocekivao ovakvu reakciju ,pogotovo na ovom gostovanju. Svaka cast
Ono sto moram reci da nam je neko Baltu prodao pod pricom da je vezni igrac,ja ovo sto vidim momak je stoper koji iz neznam kojeg razloga je negdje u nekom klubu stavljen u vezu,on sa vezom ima samo ono da nema veze.
Nadam se da cemo iskoristiti ovaj momenat za derbi,ova pobjeda mora podici ekipu.
Horde za 10 takodjer

Ono sto moram reci da nam je neko Baltu prodao pod pricom da je vezni igrac,ja ovo sto vidim momak je stoper koji iz neznam kojeg razloga je negdje u nekom klubu stavljen u vezu,on sa vezom ima samo ono da nema veze.
Nadam se da cemo iskoristiti ovaj momenat za derbi,ova pobjeda mora podici ekipu.
Horde za 10 takodjer
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 05 mar 2023, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne znam to sto pisete za Baltu, jeste da nije Gravesen lik, i da je trapav, ali je nekako uvijek na lopti, dosta je njihovih napada razbio.
Na kraju, jedan takav mora biti uz Vrancica i Avrama, ne moze takvu poziciju igrati "mekan" igrac jbg.
Nego otkad cekam ovakvu jednu utakmicu, zaboravio sam kako da se ponasam
Na kraju, jedan takav mora biti uz Vrancica i Avrama, ne moze takvu poziciju igrati "mekan" igrac jbg.
Nego otkad cekam ovakvu jednu utakmicu, zaboravio sam kako da se ponasam

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Srce ko Trebević nadam se da je ovo početak pozitivnih rezultata.
Poruka za nogometni klub skretničar

Yebaćemo vam milu majku
Poruka za nogometni klub skretničar

Yebaćemo vam milu majku

I najvece optimiste se ovome nisu nadale, na Pecari razvalit Siroki nakon toliko godina, nema sta, bravo momci i idemo jako aBd u srijedu ❤
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO