Bratic

Bukal

Hadziabdic

Jelusic

Kardic

Katalinski

Mujkic

Radovic

Spreco

Ivica Osim

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
e) Mehanizam solidarnostiDANDY je napisao/la:Stole,100 puta je ovo prežvakana tema drug.Mislim da nisi u pravu.Ima na Uefa.com pravilnik o transferu igrača gdje sve fino piše.
kako 100 % učinak na Grbavici, a remi sa Zrinjskim ?nime_tm87 je napisao/la:Najbolji strijelac lige - Eldin Adilović.
Najbolji asistent lige - Zajko Zeba.
Tim sa najviše postignutih golova u BiH.
Tim sa 13 uzastopnih pobjeda.
Tim sa 100 % učinkom na Grbavici ove sezone.
Upravu si i ja sam mahinalno c/p ...bagrcavi je napisao/la:kako 100 % učinak na Grbavici, a remi sa Zrinjskim ?nime_tm87 je napisao/la:Najbolji strijelac lige - Eldin Adilović.
Tim sa 100 % učinkom na Grbavici ove sezone.
Samo da znate da je Husaric menadzer i Samiru Bekricubosnas_ je napisao/la:je li to onaj menadzer koji je unistio Dzafica? koji je nekoliko puta trebao preci u Zelju,ali mu menadzer obecavao transfer u Bundesligu,Seriu A, i ne znam ni ja gdje ne jos....ako mu je taj Husaric menadzer,onda nam u Zelji ne trebaju njegovi igraci,samo cemo imati problema s njima,to sampionu najmanje treba!voltron30 je napisao/la:Evo ovako, Husića znam lično, i što se tiče njega momak je sasvim O.K. radilica je, fizički je jako spreman, što neko reče ranije, može trčati kao navijen. Amaru bi se sigurno svidio, ali..Menadžer mu je zešći ljakse i krkan, povezan s mafijaškim krugovima. I Amar sebi neće dozvoliti da s takvom varalicom i ''palamudom'' obavlja bilo kakve poslove. Tako da se smijem opkladiti da od ovoga nema ništa.
Sedinet Karic Sido je menadzer Tucetu,slican krug poslova imajuMonci je napisao/la:Samo da znate da je Husaric menadzer i Samiru Bekricubosnas_ je napisao/la:je li to onaj menadzer koji je unistio Dzafica? koji je nekoliko puta trebao preci u Zelju,ali mu menadzer obecavao transfer u Bundesligu,Seriu A, i ne znam ni ja gdje ne jos....ako mu je taj Husaric menadzer,onda nam u Zelji ne trebaju njegovi igraci,samo cemo imati problema s njima,to sampionu najmanje treba!voltron30 je napisao/la:Evo ovako, Husića znam lično, i što se tiče njega momak je sasvim O.K. radilica je, fizički je jako spreman, što neko reče ranije, može trčati kao navijen. Amaru bi se sigurno svidio, ali..Menadžer mu je zešći ljakse i krkan, povezan s mafijaškim krugovima. I Amar sebi neće dozvoliti da s takvom varalicom i ''palamudom'' obavlja bilo kakve poslove. Tako da se smijem opkladiti da od ovoga nema ništa.![]()
ja danas komentiram ovo u jednoj grupi na fejsu reko de izbrisi to i popravi kad me izbacise iz grupenime_tm87 je napisao/la:Najbolji strijelac lige - Eldin Adilović.
Da je nama u Ligi sampiona primati po sedam komada i imati para koliko imaju oni.Bianconeri1988 je napisao/la:Nisam ni ja pravio ono, ali ko god da je svaka mu čast!
Nego, ko je ono pričao kako se trebamo ugledati na Dinamo?
Jah, mi bi smo svi bili zadovoljni i podrzavali bi nasu upravu maksimalno i dolazili bi na domace utakmice u velikom broju.ZeLJooo je napisao/la:Da je nama u Ligi sampiona primati po sedam komada i imati para koliko imaju oni.Bianconeri1988 je napisao/la:Nisam ni ja pravio ono, ali ko god da je svaka mu čast!
Nego, ko je ono pričao kako se trebamo ugledati na Dinamo?
i ja sebi postavljam to pitanjeellaxaz je napisao/la:Kako izdržati ovo do prozivke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.