FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Moguce,jer sigurno za jas transfer rok nije gotov
ja samo cekam kad ce neko nesto napisati
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Moguće je ali prije mislim a im je skup i da su ga doveli samo radi Evrope. Mslm, pošalješ ga na tribine i sam će otići kad skonta da neće igrati a njemu treba da igra jer je već sezonu propustio. Pitanje je tu i koliko je spreman pošto je povreda bila zaznuta.Anpa je napisao/la: ↑18 avg 2025, 18:08Bio bi korektan, al msm da ne bi htio dijelit minute sa sukilovicem.. btw eo gledam kako je sve odigro, prvu je igrao 90 min u pobjedi, pa sljedecu 7 min, i onda tri kola nije nikako igrao, s tim da zadnja dva nije uopste na klupi bio. Moguce da se zakacio s trenerom jer nije vise minuta dobio.
Njegova prednost je što može pokriti sve nazad a i def. veznog što je kod nas igrao i što igra sa obje noge.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
- Kontakt:
suska se da i odose dvojica, a sad jesul to krpa i radovac il neko od ovih ata ih mozemo prodat vidjet cemo
nek crknu dusmani, najjaci smo
Kapiten i jedan miljenikKajkutenjoyer je napisao/la: ↑18 avg 2025, 18:21suska se da i odose dvojica, a sad jesul to krpa i radovac il neko od ovih ata ih mozemo prodat vidjet cemo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bice svega haha
Nadamo se pozitivnim stvarima
Sutra Gojak puni 18 i nadamo se da ce biti sto prije sa timom
Nadamo se pozitivnim stvarima
Sutra Gojak puni 18 i nadamo se da ce biti sto prije sa timom
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Erick igrač 4. kola a Alić treći put za redom u timu kola.

Zanimljivo, evo i Jakšića u timu kola. Šteta što se to iskomplikovalo ali da nije ne bismo imali Seedorf-a vjerovatno.
Edit : Ovaj Faraj će biti mašina. Ponuditi Krpića i Radovca za njega uz popust.

Zanimljivo, evo i Jakšića u timu kola. Šteta što se to iskomplikovalo ali da nije ne bismo imali Seedorf-a vjerovatno.
Edit : Ovaj Faraj će biti mašina. Ponuditi Krpića i Radovca za njega uz popust.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Sta ga boli briga, uzet ce pare za njihove uslove preozbiljan klub.NoDi80 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 18:15Hoce li biti jos igraca
Javite se Romeu Jozaku, Andy Bari sigurno imaju nekog ako nista za posudbe
Ima ovaj Niko Gajlzer (20) iz Orijenta ne bi bio los za dovest
Jasta ce brate u Jordanu napredovati
Da je otisao u Hnl, Sloveniju razumio bih
Ovako sam se razocarao
Fk Željezničar.
Kakav Čelikovic, ne treba nam on. Fali nam igrac u sredini.
Sta je sa Dangubicem? Mozemol njega vratiti?
Sta je sa Dangubicem? Mozemol njega vratiti?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mislim da je pitanje samo koliko ce razlike biti, kako stoje na terenu, ne vjerujem da mogu ista uraditi.mamonelafo je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:09Dosta će zavisiti od njihove prve tekme protiv Utrechta. Ako kiksaju, mislim da će doći s ozbiljnim namjerama, ako budu egal, vjerovatno će kombinovati sastav protiv nas.Pablo11 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:06Zrinjski igra ofanzivnije od prethodne dvije ekipe na Grbavici tu i nekako vidim nasu sansu. Vjerujem u pozitivan rezultat, dodatna prednost nam je sto Zrinjski izgleda prelose(nismo mi nista bolji) ali imam osjecaj za dobar rezultat. Imaju i utakmice Evrope izmedju.
Fk Željezničar.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Pjanić je slobodan, just sayin'...

Adzem tu, Krpic i Radovac nisu. Boljevic trenira po posebnom programu.
Ono sto sam gledao sad na treningu, ne znam, cudni su svi, igramo na kombinatorici nekoj ali moje misljenje je da smo tanki ovo sto sam vidio na treningu. Valjds ce leci sve na svoje.
Ono sto sam gledao sad na treningu, ne znam, cudni su svi, igramo na kombinatorici nekoj ali moje misljenje je da smo tanki ovo sto sam vidio na treningu. Valjds ce leci sve na svoje.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Ja sam prvi govorio kad je bilo oko juga da je bilo nelogicno sto se jug prvo pravi . Bilo bi puno bolje da se zapad prvo napravio . Naravno kad bi se zapad pravio morali bi otici na kosevo zbog svlacionica i ostalih cuda. Ali ti bi napravio trbinu istu kao istok sa modernim svlacionicama , sa dobrim vip lozama i ostalim cudima i ti bi ispunjavao sve moguce UEFA licence . A ne ovako jug se prvo pravi za to kliziste svi zivi su znali . Realno necemo toliko dobiti ni na kapacitetu kao sto bi dobili na zapadu . Jos sto to drzava ulaze ne bi se ja cudio da oduze do sledece godine do izbora. I sto se mene tice nek oni oduze i citavu godinu ali nek bude sigurna trbina da kasnije ne bude puca beton , dovodi inzinjere racunaj statiku i dinamiku trbine , popravljam itd .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
- Kontakt:
Šošić i Karamarkoirfo je napisao/la: ↑18 avg 2025, 18:29Kapiten i jedan miljenikKajkutenjoyer je napisao/la: ↑18 avg 2025, 18:21suska se da i odose dvojica, a sad jesul to krpa i radovac il neko od ovih ata ih mozemo prodat vidjet cemo
nek crknu dusmani, najjaci smo
U slucaju da Karamarko ode bilo bi korektno probati sa Celikovicem
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
**** im Adžem mater i što nisu prihvatili ostavku, propali da Bog da
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Veliki je hendikep ako nam odu Sosic i Karamarko al sa druge strane uzet cemo lovu, pravimo kontinuitet sa transferima… samo da dodje onda neko kvalitetan neka 10ka mocna
Eh sta smo para mogli uzet od igraca sto su dzaba otisli ako nista ova uprava je makar dobar posao odradila sto se tice ugovora
Eh sta smo para mogli uzet od igraca sto su dzaba otisli ako nista ova uprava je makar dobar posao odradila sto se tice ugovora
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ajde smirite se, svi smo da Adzem ode, ocito uprava ne misli tako i cao
Ako su njih dvojica mi prakticno gubimo kompletan kostur ekipe od prosle sezone koji smo se kao trudili da sacuvamo.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑18 avg 2025, 19:48Šošić i Karamarkoirfo je napisao/la: ↑18 avg 2025, 18:29Kapiten i jedan miljenikKajkutenjoyer je napisao/la: ↑18 avg 2025, 18:21
suska se da i odose dvojica, a sad jesul to krpa i radovac il neko od ovih ata ih mozemo prodat vidjet cemo
Mislim da ni Trupea nisam vidio danas na treningu, ne znam.jel neka povreda mozda ili nisam dobro obracao paznju. Ibrahim definitivno neko ko bi mogao postepeno ulaziti i graditi minutazu, ako mu poraste samopouzdanje, mislim da moze biti sasvim ok kao pojacanje.
Trenutno korisnika/ca: forgempp, Hrasno15, Lekqqq1921, voltron30 i 41 gost.