Ja bih poslao drugih 11 na Dinamo i ocekivao 3:0 za nas. Dinamo je smijurija.600 je napisao/la:Da vas cujem Topdzije.Kontam sutra sve uloziti na Arsenal al mi sumljiva ova kvota od 1,50.Da li se cuvate u subotu za Čelzi i ima li sanse da Dinamo izvuce sutra remi ili im ide novo kantanje ?
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bez yayare sanoga smo u usli u sezonu arsenal hendikepiran info iz prve ruke600 je napisao/la:Da vas cujem Topdzije.Kontam sutra sve uloziti na Arsenal al mi sumljiva ova kvota od 1,50.Da li se cuvate u subotu za Čelzi i ima li sanse da Dinamo izvuce sutra remi ili im ide novo kantanje ?
Arsenal will be without both Hector Bellerin and Aaron Ramsey for their opening Champions League group stage game with Dinamo Zagreb.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sa ces vidjet povrijedili se i oni nema ih do novembratopnik1 je napisao/la:Arsenal will be without both Hector Bellerin and Aaron Ramsey for their opening Champions League group stage game with Dinamo Zagreb.
Nije povreda, odmara ih WengerQUARTERBACK je napisao/la:sa ces vidjet povrijedili se i oni nema ih do novembratopnik1 je napisao/la:Arsenal will be without both Hector Bellerin and Aaron Ramsey for their opening Champions League group stage game with Dinamo Zagreb.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Prolazi i hendikep,a kamoli sama dvojka.Ja razmišljam o tri razlike pobjedi Arsenala,ali mi sumnjivo ovo odmaranje igrača za vikend.Tko jos preskače osim Ramseya i Bellerina?600 je napisao/la:Da vas cujem Topdzije.Kontam sutra sve uloziti na Arsenal al mi sumljiva ova kvota od 1,50.Da li se cuvate u subotu za Čelzi i ima li sanse da Dinamo izvuce sutra remi ili im ide novo kantanje ?
Izbori

I ja sam hendikep vec odigrao na sedmicnom.
Mora se Arsenalu malo vratiti,ekipa sa najmanje srece do sada u ligi,najvise propustenih prilika,ide sutra cetvorka Dinamu.
Mora se Arsenalu malo vratiti,ekipa sa najmanje srece do sada u ligi,najvise propustenih prilika,ide sutra cetvorka Dinamu.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Ostali su na okupu.
Zašto imam neki čudan predosjećaj da će voajer sutra biti gađan iz publike?

Ako mognem dobacit sa juga, taj samFustang je napisao/la:Ostali su na okupu.

Samo preskočite ovu temu sutra oko 22:20 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
A vidim nisu nesto raspucani u ligi za sada.Mora negdje procurit,a gdje ćeš bolje prilike nego kod GNK Prcije.KopLfc je napisao/la:I ja sam hendikep vec odigrao na sedmicnom.
Izbori

Re: RE: Re: Arsenal
Ma vraca se to sutra,u zadnjem mecu protiv Stokea mislim da su bar 8 cistih sansi masili,stative,precke itd.SiamoNoi je napisao/la:A vidim nisu nesto raspucani u ligi za sada.Mora negdje procurit,a gdje ćeš bolje prilike nego kod GNK Prcije.KopLfc je napisao/la:I ja sam hendikep vec odigrao na sedmicnom.
Izbori
Mamic ima spreman tiket na 20 ak hiljada eura gdje je igrao 5+

710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Gubi Arsenal večeras
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Gleda li ko mlade protiv Dinama?
Bielik igra kao stoper za sad igra kao Koss
Bice nesto od njeg
Bielik igra kao stoper za sad igra kao Koss

Sta je ovo Boze dragi... Ne mogu vjerovati, a zasto nema Ramseya?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- QUARTERBACK
- Kontakt:
odmara njega i bellerina wengerackeey je napisao/la:Sta je ovo Boze dragi... Ne mogu vjerovati, a zasto nema Ramseya?
Artetitis je napisao/la:Ja bih poslao drugih 11 na Dinamo i ocekivao 3:0 za nas. Dinamo je smijurija.600 je napisao/la:Da vas cujem Topdzije.Kontam sutra sve uloziti na Arsenal al mi sumljiva ova kvota od 1,50.Da li se cuvate u subotu za Čelzi i ima li sanse da Dinamo izvuce sutra remi ili im ide novo kantanje ?

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Artetitis je napisao/la:Ja bih poslao drugih 11 na Dinamo i ocekivao 3:0 za nas. Dinamo je smijurija.600 je napisao/la:Da vas cujem Topdzije.Kontam sutra sve uloziti na Arsenal al mi sumljiva ova kvota od 1,50.Da li se cuvate u subotu za Čelzi i ima li sanse da Dinamo izvuce sutra remi ili im ide novo kantanje ?

Arteta, Debuchy, Ospina haha. E moj Wenga to obicno biva kad se podcjeni protivnik.
Ja se smijem od muke, sramota me njihove sramote
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.