FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bilo bi dobro da Husic dodje u Zelju,mislim da bi nam bio fino pojacanje..ali daleko od toga da bi mu bilo zagarantovano mjesto u prvih 11..to kod Amara Osima treba zasluziti,prezime njemu ne znaci puno...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jel taj Husic igrao nekad za Orasje , sjecam se davno ja msm 2005 godina na Kosevu kad smo igrali sa Orasjem bio je jedan Husic , frajer je pojeo nas vezni red.
Sto ?voltron30 je napisao/la:Ko mu je menadžer smijem se opkladit' da taj sigurno neće u Želju.Buu je napisao/la:Edin Husić iz Karlovca stiže u Željezničar?
Ponajbolji igrač ekipe Karlovca, Edin Husić od zime bi mogao obući dres sarajevskog Željezničara.
Nakon što se Karlovac našao u velikoj krizi, Husić je kao i nekolicina drugih igrača ovog tima, odlučio dići sidro i potražiti novi klub.
Interesanata za usluge ovog veznjaka za sada ne nedostaje. Moguće je da Husić ostane u HNL-u gdje bi ga u svojim redovima rado vidjeli Istra i Osijek, ali je moguć dolazak u Premijer ligu BiH.
Prema informacijama do kojih dolazi naš portal, Željezničar je pokazao interes za Husića, a saznajemo i da je sam Husić kazao kako bi u BiH jedino igrao upravo za Željezničar.
Da li će se Željezničar uspjeti pojačati Husićem pred nastavak prvenstva, ostaje da vidimo.
Jest to je taj Husic inace rodom je iz Srebrenika samo ovi su malo pogrijesili na portalu
A mislim da momak bi mogao lako biti u prvi 11,jer je momak ozbiljan nije kao ostali Adini igraci
Mislim da bi se svidio i Amaru jer momak moze trcati ko navijen,jedini problem bi mogao predstavljati njegov menadzer ako bude nesto trazio od Zelje.

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
E ako je on onda ste definitivno prvi , drugi i treci favoriti za osvajanje PL. Ono je igracina samo takva. Sva sreca pa smo imali Samira Duru pa smo tu utakmicu rijesili golom sa 30mzuka_TM je napisao/la:Jest to je taj Husic inace rodom je iz Srebrenika samo ovi su malo pogrijesili na portaluA mislim da momak bi mogao lako biti u prvi 11,jer je momak ozbiljan nije kao ostali Adini igraci
Mislim da bi se svidio i Amaru jer momak moze trcati ko navijen,jedini problem bi mogao predstavljati njegov menadzer ako bude nesto trazio od Zelje.

Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 06 dec 2011, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
HZ_ilidzaa je napisao/la:E ako je on onda ste definitivno prvi , drugi i treci favoriti za osvajanje PL. Ono je igracina samo takva. Sva sreca pa smo imali Samira Duru pa je tu utakmicu rijesili golom sa 30mzuka_TM je napisao/la:Jest to je taj Husic inace rodom je iz Srebrenika samo ovi su malo pogrijesili na portaluA mislim da momak bi mogao lako biti u prvi 11,jer je momak ozbiljan nije kao ostali Adini igraci

- alan ford 26
- Kontakt:
Jel taj Husic ofanzivni vezni ili? Najjaci su mi ovi klipovi igraca sa nekoliko dodavanja iz jedne tekme i na osnovu toga kao treba da zakljucimo da je on kvalitetan. Pa jbt ja sam bio siguran da smo dolaskom Culuma dobili najboljeg igraca od rata na ovamo, gledajuci jedan njegov video, reko novi Vieira, kad ono .....
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
da niste dovodili husica izbacit ce vam zebu iz prve postave 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Boga mi nebi me nimalo cudilo da nam ovaj Husic dodje kao po prikazanom Savic i Stanceski nisu prikazali nesto posebno, ai lijeni su a znamo da Amar voli trkace i borbene momke tako ...vidjecemo ako Bog da bice to dobro... Husic je igrac samo takav ...
- zlaya_tm87
- Kontakt:
ne znam bas kakav je igrac, ali kad samo procitam ovako nesto HUSIĆ: ŽELJO? ZAŠTO DA NE, TO JE IPAK ŽELJO srce mi bude k'o dzamija.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
pa sta ce napisat drugo cojk nije danima jeozlaya_tm87 je napisao/la:ne znam bas kakav je igrac, ali kad samo procitam ovako nesto HUSIĆ: ŽELJO? ZAŠTO DA NE, TO JE IPAK ŽELJO srce mi bude k'o dzamija.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zlaya_tm87
- Kontakt:
HAHAHAH, pa dobro ali inace, lijepo je cuti ovako nesto. Zeljo institucija 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
astra1922 je napisao/la:pa sta ce napisat drugo cojk nije danima jeozlaya_tm87 je napisao/la:ne znam bas kakav je igrac, ali kad samo procitam ovako nesto HUSIĆ: ŽELJO? ZAŠTO DA NE, TO JE IPAK ŽELJO srce mi bude k'o dzamija.
e i ti ga zacera ono pravo

Dobro bi nam stvarno dosao igrac njegovog tipa,normalno da nije sad Zeba

Bombe bacaju samo. 

Evo ovako, Husića znam lično, i što se tiče njega momak je sasvim O.K. radilica je, fizički je jako spreman, što neko reče ranije, može trčati kao navijen. Amaru bi se sigurno svidio, ali..Menadžer mu je zešći ljakse i krkan, povezan s mafijaškim krugovima. I Amar sebi neće dozvoliti da s takvom varalicom i ''palamudom'' obavlja bilo kakve poslove. Tako da se smijem opkladiti da od ovoga nema ništa.
sve objasnio.voltron30 je napisao/la:Evo ovako, Husića znam lično, i što se tiče njega momak je sasvim O.K. radilica je, fizički je jako spreman, što neko reče ranije, može trčati kao navijen. Amaru bi se sigurno svidio, ali..Menadžer mu je zešći ljakse i krkan, povezan s mafijaškim krugovima. I Amar sebi neće dozvoliti da s takvom varalicom i ''palamudom'' obavlja bilo kakve poslove. Tako da se smijem opkladiti da od ovoga nema ništa.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
je li to onaj menadzer koji je unistio Dzafica? koji je nekoliko puta trebao preci u Zelju,ali mu menadzer obecavao transfer u Bundesligu,Seriu A, i ne znam ni ja gdje ne jos....ako mu je taj Husaric menadzer,onda nam u Zelji ne trebaju njegovi igraci,samo cemo imati problema s njima,to sampionu najmanje treba!voltron30 je napisao/la:Evo ovako, Husića znam lično, i što se tiče njega momak je sasvim O.K. radilica je, fizički je jako spreman, što neko reče ranije, može trčati kao navijen. Amaru bi se sigurno svidio, ali..Menadžer mu je zešći ljakse i krkan, povezan s mafijaškim krugovima. I Amar sebi neće dozvoliti da s takvom varalicom i ''palamudom'' obavlja bilo kakve poslove. Tako da se smijem opkladiti da od ovoga nema ništa.
Upravo tako. Neka ga vodi Husarić u Čelik ili Slobodu, svakako tamo ima bruku igrača i jedan je od krivaca što su ti klubovi danas tu gdje jesu.bosnas_ je napisao/la:je li to onaj menadzer koji je unistio Dzafica? koji je nekoliko puta trebao preci u Zelju,ali mu menadzer obecavao transfer u Bundesligu,Seriu A, i ne znam ni ja gdje ne jos....ako mu je taj Husaric menadzer,onda nam u Zelji ne trebaju njegovi igraci,samo cemo imati problema s njima,to sampionu najmanje treba!voltron30 je napisao/la:Evo ovako, Husića znam lično, i što se tiče njega momak je sasvim O.K. radilica je, fizički je jako spreman, što neko reče ranije, može trčati kao navijen. Amaru bi se sigurno svidio, ali..Menadžer mu je zešći ljakse i krkan, povezan s mafijaškim krugovima. I Amar sebi neće dozvoliti da s takvom varalicom i ''palamudom'' obavlja bilo kakve poslove. Tako da se smijem opkladiti da od ovoga nema ništa.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- pintol_TM87
- Kontakt:
Ovaj husić bi bio odlično pojačanje jer mi je poznat odavno tj upoznat sam sa njegovim kvaliteta ima dvije-tri godine...eh sad to sto ima tog nekog hajvan menadjera to je već visa stvar...kad se skontam sad nije bitna volja i zelja igrača nego je bitan ko mu je menadzer...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
pa kad zvijezda nece da petlja sa tim menadzerom da zeljo hoce,,svi znaju sta mu je cilj,da odigra polusezonu u slavnom zelji pa da onda dzabe ode u inistranstvi i to tako samo da husara zaradi.koji je to uhljupgollum je napisao/la:Upravo tako. Neka ga vodi Husarić u Čelik ili Slobodu, svakako tamo ima bruku igrača i jedan je od krivaca što su ti klubovi danas tu gdje jesu.bosnas_ je napisao/la:je li to onaj menadzer koji je unistio Dzafica? koji je nekoliko puta trebao preci u Zelju,ali mu menadzer obecavao transfer u Bundesligu,Seriu A, i ne znam ni ja gdje ne jos....ako mu je taj Husaric menadzer,onda nam u Zelji ne trebaju njegovi igraci,samo cemo imati problema s njima,to sampionu najmanje treba!voltron30 je napisao/la:Evo ovako, Husića znam lično, i što se tiče njega momak je sasvim O.K. radilica je, fizički je jako spreman, što neko reče ranije, može trčati kao navijen. Amaru bi se sigurno svidio, ali..Menadžer mu je zešći ljakse i krkan, povezan s mafijaškim krugovima. I Amar sebi neće dozvoliti da s takvom varalicom i ''palamudom'' obavlja bilo kakve poslove. Tako da se smijem opkladiti da od ovoga nema ništa.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pa nije željo rudar iz kaknja,ko god da je menađer husiću postoje ugovori gdje se navede kolika je igraču plata ako odigra lupam 70% utakmica,koliko traje ugovor,koliko je obeštečenje ,kolika je premija za titulu itd ...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 48 gostiju.