Slobodanka, mostarsko-pitarska kurava i klub srbofila sa Majevice.tuzlak1987 je napisao/la:Sarajevo klub carsije, Zeljeznicar klub Bosnjaka fasista iz Istocne Bosne.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
- escobarpablo
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Kasne plate, stižu rate, seku struju odma'Evolution87 je napisao/la:joker90 je napisao/la:Spava li mirno kamatar? Je li ovo prestao dijeliti pare po jugu?![]()
Prisjetimo se sta je bilo u prvom kolu LZP...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije mi jasno sto se Zeljescarci nerviraju. Eto mi nemamo nikakve tulule pa to dostojanstveno podnsimo.
Cuj skidati igracima majice. Pa i igraci imaju majke i oceve. Kako je tesko njima bilo gledati skidanje majica. Sramota. Cuj necijem djetetu skudati majice.
Cuj skidati igracima majice. Pa i igraci imaju majke i oceve. Kako je tesko njima bilo gledati skidanje majica. Sramota. Cuj necijem djetetu skudati majice.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Eto vam kitari vaših športskih prijatelja, prvaka "šugave države" koji pjevaju o srušenom mostu, "hercegbosni", baliyama, turčinu i salutiraju "uznike" u hagu, šestorku, kordića, blašku, tutu i ostale nositelje europskih vrijednosti. Sve samo da Željo ne uzme titulu.
Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 28 maj 2017, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ubi ih ivan..ostalo im zuba jos za jednu tucuDenchiNL je napisao/la:Jos jedan Ivan odlazi u legendu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Nisu im skinuli majice vec dresove.Probisvjet je napisao/la:Nije mi jasno sto se Zeljescarci nerviraju. Eto mi nemamo nikakve tulule pa to dostojanstveno podnsimo.
Drugacije je igrati u amaterskom i najnetrofejnijem klubu a drugacije u najtrofejnijem i najvecem. Jednostavno je..
Svako se na nesto navikne, samo sto vi ne odstupate od onoga na sta se navikli.
Životni saputnik! 1921
- JackTheStripper
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Tuzla se odbranila 15 Maja 1992 i jedini koji su branili TZ od nasrataja su ljudi iz Kalesije. Tako da **** te onaj ko ti tako objasni, Ist Bosna je prvom prilikom zapalila za Švecku. Poneki se zajebo pa uzeo oružje. Da ne bi rata ne bi ti seljačino asfalta i struje vidio.JackTheStripper je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Sarajevo klub carsije, Zeljeznicar klub Bosnjaka fasista iz Istocne Bosne.
Kako te nije stid i sramota?A zaboravio sam, za tuzlansku srbaliyu je to normalno. Ne kaže se badava da je Tuzlacima srbofilija bolest najmilija. Ovi iz istočne Bosne su krvarenjem platili komunističku zabludu. Ja se Bogu molim da Tuzlaci ne plate istu cijenu. A mogli su. No tu je bila istočna Bosna bila da odbije nasrtaje na Tuzlu.
.
Džaba mi repliciraš, kompleksašu. Mahsuz selam od Teočana, ovih iz Sapne, Kalesije i ostalih. Od Bijeljine do Foče. Bez kojih bi danas bili u sklopu SAO Semberija.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne zaboravite suze roditelja skinutih igraca.Eisenbahner1921 je napisao/la:Nisu im skinuli majice vec dresove.Probisvjet je napisao/la:Nije mi jasno sto se Zeljescarci nerviraju. Eto mi nemamo nikakve tulule pa to dostojanstveno podnsimo.
Drugacije je igrati u amaterskom i najnetrofejnijem klubu a drugacije u najtrofejnijem i najvecem. Jednostavno je..
Svako se na nesto navikne, samo sto vi ne odstupate od onoga na sta se navikli.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kad nema ništa na belegiju, onda su samo na pameti ustaše, balije itd. Ne pišem na ovim nesportskim temama, ali mi ovi moji kažu da si tamo kukao oko tih stvari i plakao. Sad mi je sve jasno, izvini što sam te danas provocirao. Biće to bolje, glavu gore!JackTheStripper je napisao/la:Eto vam kitari vaših športskih prijatelja, prvaka "šugave države" koji pjevaju o srušenom mostu, "hercegbosni" i salutiraju "uznike" u hagu, šestorku, kordića, blašku, tutu i ostale nositelje europskih vrijednosti. Sve samo da Željo ne uzme titulu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kako samo malo treba od vrha do ponora. Prije dva kola strumfovi bili prvaci svijeta, niko im nije bio ravan, imali sjajnu atmosferu, ekipu iz snova, strasna pojacanja itd. A sada im lemdra psuje majku. Ja im lijepo govorio prije mjesec , mozda i prije da se spuste na zemlju, oni nece da slusaju. Cekali do kraja da to urade
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Spasili smo ligu tako sto smo tuzlanskoj nemani onemogucili igranje Europe.
PLBiH je sacuvala obraz, zivjeli !
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 28 maj 2017, 20:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Životni saputnik! 1921
Boli li puno?JackTheStripper je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Tuzla se odbranila 15 Maja 1992 i jedini koji su branili TZ od nasrataja su ljudi iz Kalesije. Tako da **** te onaj ko ti tako objasni, Ist Bosna je prvom prilikom zapalila za Švecku. Poneki se zajebo pa uzeo oružje. Da ne bi rata ne bi ti seljačino asfalta i struje vidio.JackTheStripper je napisao/la:
Kako te nije stid i sramota?A zaboravio sam, za tuzlansku srbaliyu je to normalno. Ne kaže se badava da je Tuzlacima srbofilija bolest najmilija. Ovi iz istočne Bosne su krvarenjem platili komunističku zabludu. Ja se Bogu molim da Tuzlaci ne plate istu cijenu. A mogli su. No tu je bila istočna Bosna bila da odbije nasrtaje na Tuzlu.
.
Džaba mi repliciraš, kompleksašu. Mahsuz selam od Teočana, ovih iz Sapne, Kalesije i ostalih. Od Bijeljine do Foče. Bez kojih bi danas bili u sklopu SAO Semberija.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Spustili smo se na zemlju i evo nas opet iznad vas. Sta kontate, nisu vas valjda u septicku gurnuli?fks74 je napisao/la:Kako samo malo treba od vrha do ponora. Prije dva kola strumfovi bili prvaci svijeta, niko im nije bio ravan, imali sjajnu atmosferu, ekipu iz snova, strasna pojacanja itd. A sada im lemdra psuje majku. Ja im lijepo govorio prije mjesec , mozda i prije da se spuste na zemlju, oni nece da slusaju. Cekali do kraja da to urade
Dobro, tamo ste u svom i na svom.
Životni saputnik! 1921
Glavu gore kad vec ne ide ono drugojoker90 je napisao/la:Kad nema ništa na belegiju, onda su samo na pameti ustaše, balije itd. Ne pišem na ovim nesportskim temama, ali mi ovi moji kažu da si tamo kukao oko tih stvari i plakao. Sad mi je sve jasno, izvini što sam te danas provocirao. Biće to bolje, glavu gore!JackTheStripper je napisao/la:Eto vam kitari vaših športskih prijatelja, prvaka "šugave države" koji pjevaju o srušenom mostu, "hercegbosni" i salutiraju "uznike" u hagu, šestorku, kordića, blašku, tutu i ostale nositelje europskih vrijednosti. Sve samo da Željo ne uzme titulu.
Nad tobom sunce najljepše sja
Eisenbahner1921 je napisao/la:Spasili smo ligu tako sto smo tuzlanskoj nemani onemogucili igranje Europe.
Čestitke na drugom mjestu!

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- PticaSelica1921
- Kontakt:
@let3let3 je napisao/la:Ma nije nikako kompleksRaonffa je napisao/la:Ne, nije komplekslet3 je napisao/la:Kockasti sa koševa,
Cemu slavlje sadzadnje kolo: popušili kožnjak od krupe, zrinjski se normalno ispišao po staroj kuravi Slobodanki, Željo pobjedio, +4 na tabeli.
Cemu toliko slavlje i smjehotres![]()
Krupa ih popiša, završiše na -4 u odnosu na Želju kojeg fol nešto ismijavaju![]()
Ginuli za madjare u utakmici gdje im ni zašta nije trebalo, izgurali im titulu rukama i nogama, zadužili Čovića i kockastu braću za sva vremena i sad se ližu sa tuzlanskim halakarima.
Nevjerovatna sklupina gnjida i licemjera na jednom mjestu
Bas nevjerovatna skupina gnjida i licemjera.
U srcu nosim te ja ! 1921
Jado mislili ste da ce vam neko pustiti u derbiju. Vama je to udarac da ne moze biti veci, zato sto ste izgubili titulu u derbiju. Mi smo vam dokazali da ste rupa od ekipe koja bi bila mozda 4 da vam nije bilo sudaca.Eisenbahner1921 je napisao/la:Spustili smo se na zemlju i evo nas opet iznad vas. Sta kontate, nisu vas valjda u septicku gurnuli?fks74 je napisao/la:Kako samo malo treba od vrha do ponora. Prije dva kola strumfovi bili prvaci svijeta, niko im nije bio ravan, imali sjajnu atmosferu, ekipu iz snova, strasna pojacanja itd. A sada im lemdra psuje majku. Ja im lijepo govorio prije mjesec , mozda i prije da se spuste na zemlju, oni nece da slusaju. Cekali do kraja da to urade
Dobro, tamo ste u svom i na svom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Cuj majice skidati necijoj djeci. Ovo treba prijaviti socijalnim radnicima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.