Martinez,Bacca,Dzeko,Lacazette..De nabroj te bolje napadace od Girouda koji su se mogli dovesti.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Arsenal
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nijedan nije bolji. Lacazette je mlad tako da moze postati a i ne mora.Romagnoli13 je napisao/la:Martinez,Bacca,Dzeko,Lacazette..De nabroj te bolje napadace od Girouda koji su se mogli dovesti.
Da je Benzema bio dostupan dosao bi. Wenger ne zeli da placa mnogo za prosjecne igrace.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
e sve cu procitat i shvatit al reci da Jackson i Bacca nisu bolji napadaci od Girouda to necu nikad.
ovo je vicoteka ova tema postala

ovo je vicoteka ova tema postala

-
- Kontakt:
Wenger ne zeli da placa mnogo za prosjecne igrace a daje platu Walnutu 140k funti sedmicno
Ma naravno dje ce oni biti bolji od francuske gol masine ciji je rekord 16 golova u ligi.

Ma naravno dje ce oni biti bolji od francuske gol masine ciji je rekord 16 golova u ligi.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Wenger ce opet zacepiti gubicu dezurnim pljuvacima, svaka cast profi na izvanrednom prijelaznom roku.
Lijepo Henry sinoć reče, što bi Benzema došao u Arsenal ? Čovjek je u jednom u najjačih klubova na svijetu i plus Real za njega maltene i nema zamjenu. Bezo obzira na Arsenalove pare Real ga jednostavno nije pustio jer im treba više od para koje bi dobili za njega.
PSG je slična priča, sa finansijske strane. Ljude boli qurac za parama, i ako im godi neki igrač dođi sa brdom para oni ga neće pustiti.
Činjenica je da je ozbiljan deficit na tržištu što se tiče napadača. Ozbiljnu pažnju treba posvetiti akademiji i Akpomu u narednom periodu.
Što se tiče DMF-a, nek idu u qurac što ga nisu doveli
Edit: Jeff Reine-Adelaide je uvršten u tim za Ligu Šampiona
PSG je slična priča, sa finansijske strane. Ljude boli qurac za parama, i ako im godi neki igrač dođi sa brdom para oni ga neće pustiti.
Činjenica je da je ozbiljan deficit na tržištu što se tiče napadača. Ozbiljnu pažnju treba posvetiti akademiji i Akpomu u narednom periodu.
Što se tiče DMF-a, nek idu u qurac što ga nisu doveli
Edit: Jeff Reine-Adelaide je uvršten u tim za Ligu Šampiona

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nijedan ne bi bio instantni apgrejd na Girouda. Cavani i Benzema su druga priča.Romagnoli13 je napisao/la:Martinez,Bacca,Dzeko,Lacazette..De nabroj te bolje napadace od Girouda koji su se mogli dovesti.
Kako bi nam se samo igra promjenila da smo doveli Dzeku, pa to bi bila milina za gledati 

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Da smo njega doveli ne bi vise pratio forum nikad
Od Girouda jeste bolji ali da li je i koliko dobar za Arsenal i da li bi se uklopio u Arsenal je vec druga prica.
Ja ga bas namjerno nisam htio spomenuti jer znam da su neki alergicni na njega.
A da je dosao, ja bi medju prvima kupio dres.
Zamisli meraka onaj plavo-zuti dres Arsenala a tamo Dzeko?

Ja ga bas namjerno nisam htio spomenuti jer znam da su neki alergicni na njega.

A da je dosao, ja bi medju prvima kupio dres.

Zamisli meraka onaj plavo-zuti dres Arsenala a tamo Dzeko?

Meni je drago sto Dzeko nije dosao jer bismo dobili priliv dojucerasnjih navijaca Cityja kojima je Tevez isao na qrac jer "ne dodaje Dzeki". Neka se Roma bakce sa njima.
? Non comprendo.BigBigBang je napisao/la:Pricaju o Rooneyu i formi, ej taj lik u ovakvoj formi je deset puta korisniji igrac od Walnuta i Panjouda zajedno a i u ovakvoj formi je zabio vise golova nego njih dva zajedno kad smo vec kod Rooneya. Ej igrac svjetske klase koji ce kad tad uhvatiti formu on da se poredi sa ovim idiotima, jedan vjeciti talenat koji ce kako bega kaze ove godine da eksplodira i evo tako se ceka vec deset sezona da opravda ogroman novac koji je ulozen u njega (jer sjetimo se njegov transfer z aono vrijeme i njegove godinej e bio ogroman a da ne pricam o plati koju ovaj panj godinama uzima kao nekii WC igrac a od ovog ljeta kao Sanchez i Ozil) i takodjer se ceka da Panjoud uhvati zivotnu formu iako ovaj mjesec puni 29. godina i moze samo nazadovati.
[youtube][/youtube]
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Marsal
- Kontakt:
Čuj Rus, Rus uopšte nije gazda i Rus uopšte nije zaspremanje miliona nego za trošenje. Molim te ne piši ovdje jer nemaš pojma. Idući post ide prijava.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Danny Welbeck undergoes knee surgery
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ee-surgery
Ma ne treba nama napadac
Ma ne treba nama napadac

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Povrijedio se par sedmica prije kraja prosle sezone gdje je receno da mozda zaigra do kraja pa ondanije zaigrao proslo citavo ljeto, pripreme pocela sezona i panjeva ga za sve te mjesece nisu bili u stanju da pripreme i ssada ga salju na operaciju
kakvi diletanti samo dobijaju platu u Arsenalu a sve zahvaljujuci retardiranom voajeru po kojem su oni sve top class strucnjaci. Ovaj klub je bas postao prcija koja vise slici balkanu nego engleskoj amaterizam na sve strane.
Ti si bega ako se ne varam pricao o tome kako Walnut treba ostati da njemu treba da bude zdrav i eksplodirace kao RVP

Ti si bega ako se ne varam pricao o tome kako Walnut treba ostati da njemu treba da bude zdrav i eksplodirace kao RVP

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Hej sramote.anell je napisao/la:Danny Welbeck undergoes knee surgery
Ma ne treba nama napadac

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kako je ovo profa iskusno uradio, ceko prvo da zavrsi prelazni rok pa onda ovo da objavitopnik1 je napisao/la:Hej sramote.anell je napisao/la:Danny Welbeck undergoes knee surgery
Ma ne treba nama napadac

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ima i ta smislaanell je napisao/la:Kako je ovo profa iskusno uradio, ceko prvo da zavrsi prelazni rok pa onda ovo da objavitopnik1 je napisao/la:Hej sramote.anell je napisao/la:Danny Welbeck undergoes knee surgery
Ma ne treba nama napadac

Samo me zanima može li nadmašiti onu katastrofu od prošle godine kad su nam i Kos i Ozil i Giroud, Wilshere, i ne pamtim ko više bili povrijeđeni gotov istovremeno na par mjeseci.
Trebamo opklade ovdje bacitit

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jos jedan dokaz koliko je uprava i Wenger s njima na celu nesposobna, svake godine se ove iste stvari desavaju, od neke sitne povrede na kraju ispadaju pauze po 2 mjeseca i niko nista po tom pitanju ne rijesava..Pa jel ima neko da zamijeni te doktore ovako unistise pola ekipe
svojim pogresnim lijecenjem i pogresnim prognozama..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
svojim pogresnim lijecenjem i pogresnim prognozama..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dzaba pisati jedno te isto godinama. Jos dugo ce Arsenal tapkati u mjestu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.