Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

tajger
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la tajger » 25 jun 2019, 11:50

Format je napisao/la:Cuj gdje su protesti pa nece na ulicu izaci palit nisu rumuniji da ga hebe
Nece na ulicu hoce na stadionu,ne ko pcke šute i jos aplaudiraju,pune stadion,i hajmo pare kaplju jbe se njima,sta se fatas tu pametovati,ja mislio da izadju sa palicama da razbijaju portale,jbt kakvi likovi i bukvalci

Sta me jbs tu sa izvlačenjem nečeg iz konteksta,i ovako ovi degeni mi mrace um jos ti dodji da pišeš sta sam mislio,uhvati se za to,bolje preskoči sta pisem

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 25 jun 2019, 13:44

Sto se tice stampe i AWB

Goal: Wan Bissaka will have his medical at Man Utd during this week
Telegraph: Wan Bissaka is eager to join Man Utd
Guardian: Man Utd made a improved deal for AWB over the weekend. There is a final meeting between the sides in the coming days
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 25 jun 2019, 15:19

tajger je napisao/la:
Format je napisao/la:Cuj gdje su protesti pa nece na ulicu izaci palit nisu rumuniji da ga hebe
Nece na ulicu hoce na stadionu,ne ko pcke šute i jos aplaudiraju,pune stadion,i hajmo pare kaplju jbe se njima,sta se fatas tu pametovati,ja mislio da izadju sa palicama da razbijaju portale,jbt kakvi likovi i bukvalci

Sta me jbs tu sa izvlačenjem nečeg iz konteksta,i ovako ovi degeni mi mrace um jos ti dodji da pišeš sta sam mislio,uhvati se za to,bolje preskoči sta pisem
decko suvati jednom da to u engleskoj nema tako je vec desetljecima.
Zeljeznicar! 1921 !

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 25 jun 2019, 15:31

Bili su protesti 2010 i mislim da bi kroz koji mjesec mogli gledati nesto slicno ali nema od ovog neke koristi yebe se Glazerima za ovakve stvari
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 jun 2019, 16:01

U sustini ne moraju uroditi "pravim plodom" . Ne moraju natjerati Glazere na prodaju, iako navijam za onu opciju prodaje Saudima, ali bi ib mogli natjerati mnoge stvari da preispitaju. Navodno uprava uopste ne zeli stati iza Olea jer smatraju da ne moze trajati na klupi Uniteda, dakle nema podrsku u startu. Opet znaci Ed igra neke svoje igre da zamaskira vlastiti fijasko. Ako protesti natjeraju Amere da preispitaju Eda malo (iako se i civilizacije van mlijecnog puta pitaju zasto vec nisu) i na koncu da ga maknu s pozicije - smatrat cu to uspjehom.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 26 jun 2019, 13:09

Aaron Wan-Bissaka in the Premier League last season (out of full-backs):

Most clearances (129)
Most tackles won (129)
Highest tackle success rate (94%)
Most take-ons completed (90)
Most interceptions (84)

Kakvo pojacanje... :tokralju:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 26 jun 2019, 13:23

Dobro je, sada ćemo Younga gledati samo na zagrijavanju. Imamo 2 odlična beka u postavi koji mogu postati top igrači. Shaw je pregurao krizni period, a Van-Bissaku moramo istrpiti na početku. Sigurno je vrhunsko pojačanje bez obzira na cijenu.

Sad se mora riješiti stoper i vezni. Pod svaku cijenu. Nadam se da će riješiti ostanak Pogbe i Davida da se na njih dvojicu nadogradi ekipa. Dobar defanzivni veznjak i odličan stoper su prijeko potrebni.

Prodati nekog iz odbrane (Rojo, Jones?), onda Alexis i Lukaku, što se mene tiče mogu obojica ići. Od tih para krenuti po Sancha i kompletirati ekipu. :mrgreen:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 jun 2019, 13:47

Odlicno, nadam se da ce prenijeti formu iz CPa u United. Pokazao se kao sjajan bek, vidjet cemp sta ce biti kod nas. Svakako veliki + sto vise Younga necemo gledati, osim mozda na desnom krilu. :(

Sada ekspresno zavrsiti stopera, Ed ako ne rijesi Oleu CBa i veznjaka onda mora direktno snositi odgovornost za rezultate. Doduse u nekom nornalnom klubu bi do sada vec i bio na birou.

Idealno bi bilo dovesti Senegalca i Ndombelea ali ne znam koliko nam FFP dozvoljava takvo razbacivanje bez da se proda iko.

Cistika se solidna moze uraditi. Young, Rojo, Jones, Alexis i Lukaku. Moze se tu nakupiti vjerujem dovoljno love za kupovinu idealnog veznjaka recimo. Ali opet ce to ovisiti o Edu, ne izgleda mi kao da vjeruje Oleu sto bi itekako moglo uticati na pojacanja.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 26 jun 2019, 13:59

Jos jednom cu reci bez dobrog pojacanja ispred njega dolazak Wan Bissake ce biti uzaludan

Kao sto mozemo vidjeti po brojkama defanzivno je impresivan ali bez dobrog krila ispred njega opet ce desna strana ofanzivno biti pateticno losa kao i do sad
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 26 jun 2019, 16:20

Mozda James bude to dobro krilo,da vidimo.
Zeljeznicar! 1921 !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 jun 2019, 16:40

Realno do sada smo jedino uboli sa mladjim igracima koji nisu bili neke zvijezde kada su dolazili. Tipa Martial ili Shaw, samo sto smo takvih imali manje. Vise smo lupali bijesne cifre na izvikana imena s kojima smo vjecito fulali , osim Ibre i Maticeve prve. Tako da mi je draze vidjeti AWBa i Jamesa u Unitedu, oba se ostrva a jos prvi izgleda veliki navijac Uniteda. Znaci motivisani momci koji dolaze igrati **** fudbal a ne izigravati instagramuse za bogovsku platu.

Sada nastaviti ovim tempom. Zaboraviti na ove gluposti oko Neymara sto se pisu zadnjih dana. Ali i svake slicne naslove glede izvikanih zvijezda. Pokusati dovesti Ndombelea i stopera, ako se prodaju Alexis i/ili Lukaku krenuti po Pepea ili Sanca. Ne razmisljati o Griezmanima, Pogbama i sl jer nam takvi nista dobro nisu donijeli. SAF je bio najveci svih vremena i svi zelimo povratak tih dana, e pa to ne moze kada klub nafilujes super skupim zvijezdama gdje svaki tripuje da je veci od kluba. Ferguson je takve u startu znao kopackama mlatiti i nogirati iz Engleske.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 26 jun 2019, 16:46

Dobar stoper i kajav BTB pod moranje
Zeljeznicar! 1921 !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 jun 2019, 16:50

Ndombele je idealan za ono sto nama treba. Sve sto Fred ocigledno ne moze postati a Matic je prestar da bude.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 26 jun 2019, 17:03

Format je napisao/la:Mozda James bude to dobro krilo,da vidimo.
James je debela rezerva i potencijalno dobar joker i nista vise
On da bude starter Uniteda koji se bori za mjesta od 6. do 3. OK moze a za nesto vise a nadam se da se tome tezi potreban je bolji igrac(Sancho, Pepe, i sl. profil)
Rooney88 je napisao/la:Ndombele je idealan za ono sto nama treba.
Igrac Spursa
MrUnited,OfficialAgent.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 jun 2019, 17:05

Zar je presao ?

Nisam znao, e to je vec steta.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 26 jun 2019, 17:09

Nije jos ali zavrsna faza nesto slicno kao United s AWB samo se ceka zvanicna potvrda

Ali sto se tice prodaja kao sto sam i pretpostavio prije par mjeseci da ce tesko da se rijese uhljeba evo prodje pola transfer roka niko nije otisao :lol: ko ce kupiti odron igraca s ovim primanjima i igraca koji nema namjeru da ide negdje gdje ce ako ima srece mozda dobiti pola toga
MrUnited,OfficialAgent.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 26 jun 2019, 22:19

Zamisli ti kakvim kretenima su oni ugovore produžili da ne mozes da ih se riješiš sve da hoces,pa ja ne znam dal ponuda za bilo kojeg postoji,i tu vidis kakvi se nakupilo jadnika,ma oba 6 pozicija je zlatna kakvi se nakupilo igrača zadnjih godina

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 26 jun 2019, 23:58

Fabrizio Romano:Inter will present soon the first bid to Man United for Romelu Lukaku.
€10 million for a 2 year loan + €60 million obligation to buy. So, €70M guaranteed to Man United. Meeting scheduled on next days between the two clubs. Lukaku wants to join Inter.

Ovo moraju prihvatiti jer bolju ponudu nece dobiti
MrUnited,OfficialAgent.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 27 jun 2019, 10:31

Desna strana Bissaka - Dalot - James, radni profili. Upravo toga je falilo, brzine, mladosti, dinamike al prije svega borbenosti.

To je onaj protuteg lijevoj str i tehnički napucanim rješenjima.

Sada je prioritet ocistiti platnu listu - Lukaku, Sanchez event Matic, dovesti stopera, dm - a te covjeka u vezu koji zna organizirati igru.

Tek tada ces dobiti nesto na cemu zasnivas x koncepciju. Uzalud najjace zamisli kada je tempo vecina akcija ravan nuli i tu se vidi manjak smisla kod pojedinih.

Filozofija se profilise kroz timski duh i volju za igrom.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 27 jun 2019, 12:18

Nek prihvate ako cemo dovest napadaca ako misle ostat na Rashu samo onda smo u qurcu.
Zeljeznicar! 1921 !

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.