Jedan je Džemo.Sabinho je napisao/la:
Evo sad sam provjerio, on je igrao u Gentu od prve.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jedan je Džemo.Sabinho je napisao/la:
Sa Mešom smo osvojili trofej. Pishaj tih mizernih 25 bodovaVirtu4l je napisao/la:Safet ih je osvojio upravo 25, uz gol razliku +24, valja to nadmašiti, uf...
Pa da, Jahic igrao veznog a Dzemo beka. Jis se Spaha povrijedio pa ga mijenjao Mravac.Rokoko87 je napisao/la:Jedan je Džemo.Sabinho je napisao/la:
Evo sad sam provjerio, on je igrao u Gentu od prve.
Titule ne osvajaju igraci, titule osvaja tim! Belgija ima bolje igrace od nas, ali nema bolji tim. Uvjeren sam da ce i ove kvalifikacije kiksati. Tako da mi trebamo dobiti samo ove slabije timove i Grcku, sto nije nerealno, i pokusat uzet 2 iksa protiv belgije ili odigrati 3 za 3 i sigurno smo na SP-u!Bihac96 je napisao/la:Vec je pocelo ocekivanje da budemo ispred Belgije.I onda kad kiksamo ide paljba.Ja ne znam da li su pojedinci da je ova Belgija medju najjacim ekipa u europi,barem sto se tice indivindualne vrijednosti samo imaju loseg selektora pa se to bas i ne ostvari na terenu.Pojedinci smatraju da smo mi u najmanju ruku europski Urugvaj.Sta bi tek bilo da imamo igrace kao sto ima Hrvatska,pa nama bi plasman u 1/2 EP bio neuspjeh.Mi Bosanci smo toliko nerealni da to nije humano.Pa nasa najveca zvijezda i najbolji igrac repke vec godinama dobija minute na kapaljku u svojim klubovima i mi ocekuje da budemo ispred Belgije
Ajde navedi mi jednu osim Spanije ?Raonffa je napisao/la: Gore nekako izvući x pa ćemo vidjeti šta će biti na BP. Bilo je i puno jačih selekcija od Belgije koje se nisu naigrale u Zenici.
Pa konkretno eto ta ista Belgija pretprošle godineDevilsAdvocate je napisao/la:Ajde navedi mi jednu osim Spanije ?Raonffa je napisao/la: Gore nekako izvući x pa ćemo vidjeti šta će biti na BP. Bilo je i puno jačih selekcija od Belgije koje se nisu naigrale u Zenici.
Hebiga kad smo primili glup go nakon vodstva i raspali se, mislim da je Meša imao jako dobru taktiku za njih i da će naći neko rješenje ponovo.pinoglavi je napisao/la:Gledam kontre Belgije, i nije bila loša taktika Meše da im pustimo posjed u zadnjoj utakmici. Prelagano zabijaju iz kontri
A tako ti je kad se branis, isto mozemo reci da smo ga glupo dali jer smo prvi put presli centar i zabiliRokoko87 je napisao/la:Hebiga kad smo primili glup go nakon vodstva i raspali se, mislim da je Meša imao jako dobru taktiku za njih i da će naći neko rješenje ponovo.pinoglavi je napisao/la:Gledam kontre Belgije, i nije bila loša taktika Meše da im pustimo posjed u zadnjoj utakmici. Prelagano zabijaju iz kontri
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 15 gostiju.