FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Hvala Bogu nek su i to rijesili,nadat se da ce odrzat obecanje,a ne slagat igrace,valjda sad opcina malo pogura sa parama,i Sabovic se vrati u klub sa parama.Nadat se da ce se ubrzo odrzat skupstina,i da ce se imenovat predsjednik itd.Secerbegovic svali sve na navijace i simpatizere Slobode za tesku finansijsku situaciju u Slobodi 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Harry-90 malo mi čudno kako neznaš Omarovića.Izgleda da si mlađi tip ,jer svaki Tuzlak srednjih godina i stariji poznaje jednu fudbalsku veličinu kao što je ovaj čovjek
Kad je u pitanju Šećer cijenim njegove fudbalske kvalitete,ali ne i njegov odnos prema svom klubu za koji se samo zanima ako ima koristi.Već davno me je uvjerio u to.
Kad je u pitanju Šećer cijenim njegove fudbalske kvalitete,ali ne i njegov odnos prema svom klubu za koji se samo zanima ako ima koristi.Već davno me je uvjerio u to.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Šest mladih nogometaša potpisalo je prve profesionalne ugovore sa Slobodom.
Riječ je o Edinu Kitiću iz Sloge (Tojšići), juniorima Slobode Džemilu Hasanoviću, Aldenu Aljukiću, Adnanu Salihoviću, te kadetima Kenanu Piriću (vratar) i Amaru Rahmanoviću.
Svi će nastaviti pripreme s prvom ekipom Slobode.
Očito su u Slobodi naučili lekciju vezanu za odlazak juniora Jasmina Ješanovića, s kojim nisu na vrijeme potpisali ugovor, pa ga je odveo izvjesni menadžer iz Orašja. (tl)
Riječ je o Edinu Kitiću iz Sloge (Tojšići), juniorima Slobode Džemilu Hasanoviću, Aldenu Aljukiću, Adnanu Salihoviću, te kadetima Kenanu Piriću (vratar) i Amaru Rahmanoviću.
Svi će nastaviti pripreme s prvom ekipom Slobode.
Očito su u Slobodi naučili lekciju vezanu za odlazak juniora Jasmina Ješanovića, s kojim nisu na vrijeme potpisali ugovor, pa ga je odveo izvjesni menadžer iz Orašja. (tl)
Cuo sam za njega,ali nisam mogao naslutit da je on tajdeset je napisao/la:Harry-90 malo mi čudno kako neznaš Omarovića.Izgleda da si mlađi tip ,jer svaki Tuzlak srednjih godina i stariji poznaje jednu fudbalsku veličinu kao što je ovaj čovjek

EDIT: Drago mi je za ove momke,sto su dobili profesionalne ugovore sa Slobodom,naucili iz greske sa Mesanovicem

Ništa neubičajeno..svaki početak priprema ,kreće sa ovim informacijama...pa šta očekivati od onih koji se busaju da vode klub! Bolje je da igrači sami sebi organizuju kompletan program priprema i da sami vode kompletnu brigu i uzimaju lovu...cirkus,ko cirkus.............harry_90 je napisao/la:Imas PP ..fukara87 je napisao/la:harry de nadji mi taj portal da procitam, postavi ovdje link kakav ...to za fenerbahce
Pripreme Slobode na Kupresu,zavise od sutrasnjeg sastanka igraca i rukovodstva kluba..Igracima se duguju 3 plate.
Fahrudin Omerović!!!!!! Pa ljudi moji ko ga se ne sjeća na golu.kada mu niko nije mogao dati gola,iz velike četvorke...pa ode u Partizan,reprezentaciju...inozemstvo i toliko godina u Turskoj...hvala mu što nije zaboravio Slobodu i Tuzlu...bilo bi to predivno da nam dođe kao gost sa klubom kakav je Fener....harry_90 je napisao/la:Cuo sam za njega,ali nisam mogao naslutit da je on tajdeset je napisao/la:Harry-90 malo mi čudno kako neznaš Omarovića.Izgleda da si mlađi tip ,jer svaki Tuzlak srednjih godina i stariji poznaje jednu fudbalsku veličinu kao što je ovaj čovjek
EDIT: Drago mi je za ove momke,sto su dobili profesionalne ugovore sa Slobodom,naucili iz greske sa Mesanovicem
Ovo smo mi..............Vatreni navijači..........Međutim taj plamen se ugasio,ali ostao je žar.....Puhnimo i vratimo onaj isti plamen...Vratimo ponos...Vratimo ugled i sto je najvažnije.....VRATIMO FUKARE....Pokažimo svima da smo još uvijek tu......VRIJEME JE
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Smajlović nije otputovao na Kupres,nije postigao dogovor sa Slobodom! Bez obzira na to da će nam ostati 3 napadača,Mešanović,Mujić,Bekić,ja smatram da je ovo veliki gubitak....Efendić također nije otputovao on haman ide u Švabiju,tamo traži angažman...
Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
22-godišnjakNYKnicks Fan je napisao/la:Ćehajić: Ne plašim se konkurencije u veznom redu Slobode
Po izboru navijača Slobode na facebook stranici tuzlanskog kluba, Admir Ćehajić igrač je koji je svojim igrama obilježo prvi dio sezone u Premijer ligi.[/color]
Ovog 22-godišnjeg veznjaka prati zanimljiva priča što se tiče Slobode. Naime, u Slobodu je stigao predprošle sezone iz Omladinca Mionice, kada je trener Tuzlaka bio Sakib Malkočević, i odmah pokazao da bi za crveno-crne mogao biti veliko pojačanje........
[/b]

- SaltCityAttack
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Imas PP ..fukara87 je napisao/la:harry de nadji mi taj portal da procitam, postavi ovdje link kakav ...to za fenerbahce
Pripreme Slobode na Kupresu,zavise od sutrasnjeg sastanka igraca i rukovodstva kluba..Igracima se duguju 3 plate.
ak mislis na vidiportal onda je on u vlasnistvu Saliha Sabovica ...100% provjereno...jedan mu lik to radi ebiga

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Zao mi je zbog Smajlovica,al haj koga nema bez njega se mora i moze
jel ovaj mali Rahmanovic igra napadaca ?

- Interista di cuore
- Kontakt:
harry kojeg Smajlovica,sta je u pitanju nisam u toku...nije valjda Damir otiso negdje ???
Edit : evo sad sam naso,nadam se da ce se dogovorit s njim,on je igracina...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Eh taj,ma valjda se dogovore,Efendic ode na probu,naravno volio bih da uspije,al tesko,mozda ga budemo gledali i ovu polusezonu u dresu rossoneraInterista di cuore je napisao/la:harry kojeg Smajlovica,sta je u pitanju nisam u toku...nije valjda Damir otiso negdje ???

- Interista di cuore
- Kontakt:
Ma dobro,moze Halilovic dobro odigrat na Efendicevom mjestu,tako da to i nije veliki hendikep...al ne bi valjalo da Damir ode...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
HAHAHAH,neozbiljni su bgmsony_91 je napisao/la:22-godišnjakNYKnicks Fan je napisao/la:Ćehajić: Ne plašim se konkurencije u veznom redu Slobode
Po izboru navijača Slobode na facebook stranici tuzlanskog kluba, Admir Ćehajić igrač je koji je svojim igrama obilježo prvi dio sezone u Premijer ligi.[/color]
Ovog 22-godišnjeg veznjaka prati zanimljiva priča što se tiče Slobode. Naime, u Slobodu je stigao predprošle sezone iz Omladinca Mionice, kada je trener Tuzlaka bio Sakib Malkočević, i odmah pokazao da bi za crveno-crne mogao biti veliko pojačanje........
[/b]![]()
![]()
ozbiljan je ovaj portal **** nema šta, Ćehajić rođen 12.08.1986 i ima 22. godine

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Prije sat vremena fudbaleri Slobode krenuli su na prirpeme. Destinacija je Kupres. No, mjesto u autobusu nisu zauzeli standardni prvotimci Damir Smajlović i Samir Efendić. Smajlović, navodno, nije postigao dogovor sa rukovodstvom, a Efendić namjerava otići na probu u Njemačku. Preostali su krenuli ka Kupresu, a jutros je fudbalerima isplaćen dio dugovanja.
I da Amar igra napadaca
I da Amar igra napadaca

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma Smajlovic nam treba u napadu pa sta cemo sad?
...onda neka Cehajic igra u napadu jer on moze igrati na toj poziciji, jer svakako ce Bekic igrati sada u vezi dole...nego jeli dosao uopste Bekic iz Dinama u Slobodu nisam nista citao?

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bio sam siguran za Amara da je napadac,al bolje da pitam,nego da se obrukam.Momak je dobar i moze nam pomoci,tako da Bekic,Mujic,Mesanovic i Rahmanovic mogu dosta napravit,mada treba vidjet sta ce biti sa Smajlovicem.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Dosao jeSaltCityAttack je napisao/la:ma Smajlovic nam treba u napadu pa sta cemo sad?...onda neka Cehajic igra u napadu jer on moze igrati na toj poziciji, jer svakako ce Bekic igrati sada u vezi dole...nego jeli dosao uopste Bekic iz Dinama u Slobodu nisam nista citao?

Sa ekipom nije krenuo napadač Damir Smajlović, koji nezadovoljan isplatom tek manjeg dijela ugovornih rata, nije želio ući u autobus. Svojim kolegama je poželio sreću, a u narednim danima bi se trebala znati njegova slijedeća destinacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.