FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 18 jan 2011, 17:59

Hvala Bogu nek su i to rijesili,nadat se da ce odrzat obecanje,a ne slagat igrace,valjda sad opcina malo pogura sa parama,i Sabovic se vrati u klub sa parama.Nadat se da ce se ubrzo odrzat skupstina,i da ce se imenovat predsjednik itd.Secerbegovic svali sve na navijace i simpatizere Slobode za tesku finansijsku situaciju u Slobodi :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 18 jan 2011, 20:03

Harry-90 malo mi čudno kako neznaš Omarovića.Izgleda da si mlađi tip ,jer svaki Tuzlak srednjih godina i stariji poznaje jednu fudbalsku veličinu kao što je ovaj čovjek
Kad je u pitanju Šećer cijenim njegove fudbalske kvalitete,ali ne i njegov odnos prema svom klubu za koji se samo zanima ako ima koristi.Već davno me je uvjerio u to.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 18 jan 2011, 20:18

Šest mladih nogometaša potpisalo je prve profesionalne ugovore sa Slobodom.

Riječ je o Edinu Kitiću iz Sloge (Tojšići), juniorima Slobode Džemilu Hasanoviću, Aldenu Aljukiću, Adnanu Salihoviću, te kadetima Kenanu Piriću (vratar) i Amaru Rahmanoviću.

Svi će nastaviti pripreme s prvom ekipom Slobode.

Očito su u Slobodi naučili lekciju vezanu za odlazak juniora Jasmina Ješanovića, s kojim nisu na vrijeme potpisali ugovor, pa ga je odveo izvjesni menadžer iz Orašja. (tl)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 jan 2011, 21:44

deset je napisao/la:Harry-90 malo mi čudno kako neznaš Omarovića.Izgleda da si mlađi tip ,jer svaki Tuzlak srednjih godina i stariji poznaje jednu fudbalsku veličinu kao što je ovaj čovjek
Kad je u pitanju Šećer cijenim njegove fudbalske kvalitete,ali ne i njegov odnos prema svom klubu za koji se samo zanima ako ima koristi.Već davno me je uvjerio u to.
Cuo sam za njega,ali nisam mogao naslutit da je on taj ;)

EDIT: Drago mi je za ove momke,sto su dobili profesionalne ugovore sa Slobodom,naucili iz greske sa Mesanovicem ;)

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 18 jan 2011, 22:49

harry_90 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:harry de nadji mi taj portal da procitam, postavi ovdje link kakav ...to za fenerbahce
Imas PP ..

Pripreme Slobode na Kupresu,zavise od sutrasnjeg sastanka igraca i rukovodstva kluba..Igracima se duguju 3 plate.
Ništa neubičajeno..svaki početak priprema ,kreće sa ovim informacijama...pa šta očekivati od onih koji se busaju da vode klub! Bolje je da igrači sami sebi organizuju kompletan program priprema i da sami vode kompletnu brigu i uzimaju lovu...cirkus,ko cirkus.............

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 18 jan 2011, 22:57

harry_90 je napisao/la:
deset je napisao/la:Harry-90 malo mi čudno kako neznaš Omarovića.Izgleda da si mlađi tip ,jer svaki Tuzlak srednjih godina i stariji poznaje jednu fudbalsku veličinu kao što je ovaj čovjek
Cuo sam za njega,ali nisam mogao naslutit da je on taj ;)

EDIT: Drago mi je za ove momke,sto su dobili profesionalne ugovore sa Slobodom,naucili iz greske sa Mesanovicem ;)
Fahrudin Omerović!!!!!! Pa ljudi moji ko ga se ne sjeća na golu.kada mu niko nije mogao dati gola,iz velike četvorke...pa ode u Partizan,reprezentaciju...inozemstvo i toliko godina u Turskoj...hvala mu što nije zaboravio Slobodu i Tuzlu...bilo bi to predivno da nam dođe kao gost sa klubom kakav je Fener....

tzboy
Kontakt:

Post Postao/la tzboy » 18 jan 2011, 23:17

Ovo smo mi..............Vatreni navijači..........Međutim taj plamen se ugasio,ali ostao je žar.....Puhnimo i vratimo onaj isti plamen...Vratimo ponos...Vratimo ugled i sto je najvažnije.....VRATIMO FUKARE....Pokažimo svima da smo još uvijek tu......VRIJEME JE

[youtube][/youtube]

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 19 jan 2011, 10:25

Smajlović nije otputovao na Kupres,nije postigao dogovor sa Slobodom! Bez obzira na to da će nam ostati 3 napadača,Mešanović,Mujić,Bekić,ja smatram da je ovo veliki gubitak....Efendić također nije otputovao on haman ide u Švabiju,tamo traži angažman...
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 19 jan 2011, 10:33

NYKnicks Fan je napisao/la:Ćehajić: Ne plašim se konkurencije u veznom redu Slobode

Po izboru navijača Slobode na facebook stranici tuzlanskog kluba, Admir Ćehajić igrač je koji je svojim igrama obilježo prvi dio sezone u Premijer ligi.[/color]

Ovog 22-godišnjeg veznjaka prati zanimljiva priča što se tiče Slobode. Naime, u Slobodu je stigao predprošle sezone iz Omladinca Mionice, kada je trener Tuzlaka bio Sakib Malkočević, i odmah pokazao da bi za crveno-crne mogao biti veliko pojačanje........
[/b]
22-godišnjak :D :D :D ozbiljan je ovaj portal sportin.ba nema šta, Ćehajić rođen 12.08.1986 i ima 22. godine :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jan 2011, 11:54

harry_90 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:harry de nadji mi taj portal da procitam, postavi ovdje link kakav ...to za fenerbahce
Imas PP ..

Pripreme Slobode na Kupresu,zavise od sutrasnjeg sastanka igraca i rukovodstva kluba..Igracima se duguju 3 plate.

ak mislis na vidiportal onda je on u vlasnistvu Saliha Sabovica ...100% provjereno...jedan mu lik to radi ebiga :)... znaci ko ce ti ga znat sta se sve moze tu napisati :)...sve su to mucke , ali nadam se najboljem za ans klub u svakom slucaju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jan 2011, 11:55

Zao mi je zbog Smajlovica,al haj koga nema bez njega se mora i moze ;) jel ovaj mali Rahmanovic igra napadaca ?

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 19 jan 2011, 11:58

harry kojeg Smajlovica,sta je u pitanju nisam u toku...nije valjda Damir otiso negdje ???

Edit : evo sad sam naso,nadam se da ce se dogovorit s njim,on je igracina...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jan 2011, 12:01

Interista di cuore je napisao/la:harry kojeg Smajlovica,sta je u pitanju nisam u toku...nije valjda Damir otiso negdje ???

Edit : evo sad sam naso,nadam se da ce se dogovorit s njim,on je igracina...
Eh taj,ma valjda se dogovore,Efendic ode na probu,naravno volio bih da uspije,al tesko,mozda ga budemo gledali i ovu polusezonu u dresu rossonera :D

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 19 jan 2011, 12:03

Ma dobro,moze Halilovic dobro odigrat na Efendicevom mjestu,tako da to i nije veliki hendikep...al ne bi valjalo da Damir ode...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 19 jan 2011, 12:07

sony_91 je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Ćehajić: Ne plašim se konkurencije u veznom redu Slobode

Po izboru navijača Slobode na facebook stranici tuzlanskog kluba, Admir Ćehajić igrač je koji je svojim igrama obilježo prvi dio sezone u Premijer ligi.[/color]

Ovog 22-godišnjeg veznjaka prati zanimljiva priča što se tiče Slobode. Naime, u Slobodu je stigao predprošle sezone iz Omladinca Mionice, kada je trener Tuzlaka bio Sakib Malkočević, i odmah pokazao da bi za crveno-crne mogao biti veliko pojačanje........
[/b]
22-godišnjak :D :D :D ozbiljan je ovaj portal **** nema šta, Ćehajić rođen 12.08.1986 i ima 22. godine :D
HAHAHAH,neozbiljni su bgm :D

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 19 jan 2011, 12:09

Prije sat vremena fudbaleri Slobode krenuli su na prirpeme. Destinacija je Kupres. No, mjesto u autobusu nisu zauzeli standardni prvotimci Damir Smajlović i Samir Efendić. Smajlović, navodno, nije postigao dogovor sa rukovodstvom, a Efendić namjerava otići na probu u Njemačku. Preostali su krenuli ka Kupresu, a jutros je fudbalerima isplaćen dio dugovanja.

I da Amar igra napadaca :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jan 2011, 12:18

ma Smajlovic nam treba u napadu pa sta cemo sad? :)...onda neka Cehajic igra u napadu jer on moze igrati na toj poziciji, jer svakako ce Bekic igrati sada u vezi dole...nego jeli dosao uopste Bekic iz Dinama u Slobodu nisam nista citao?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jan 2011, 12:18

Bio sam siguran za Amara da je napadac,al bolje da pitam,nego da se obrukam.Momak je dobar i moze nam pomoci,tako da Bekic,Mujic,Mesanovic i Rahmanovic mogu dosta napravit,mada treba vidjet sta ce biti sa Smajlovicem.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 19 jan 2011, 12:19

SaltCityAttack je napisao/la:ma Smajlovic nam treba u napadu pa sta cemo sad? :)...onda neka Cehajic igra u napadu jer on moze igrati na toj poziciji, jer svakako ce Bekic igrati sada u vezi dole...nego jeli dosao uopste Bekic iz Dinama u Slobodu nisam nista citao?
Dosao je :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jan 2011, 12:22

Sa ekipom nije krenuo napadač Damir Smajlović, koji nezadovoljan isplatom tek manjeg dijela ugovornih rata, nije želio ući u autobus. Svojim kolegama je poželio sreću, a u narednim danima bi se trebala znati njegova slijedeća destinacija.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.