AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Samo još to i nije igrao, treba pokušati
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa tako će to najvjerovatnije izgledati, kod Piolija uloga desnog krila ionako više liči na ulogu veznjaka što će dobro leći belgijancu.
Adli mi zasad igra previše dobro da bi ga tek tako izbacio iz početne postave. To je jedan od onih igrača oko kojih se gradi ekipa.
Svejedno bih volio Ziyecha, treba što više raznovrsnosti u napadu.
Adli mi zasad igra previše dobro da bi ga tek tako izbacio iz početne postave. To je jedan od onih igrača oko kojih se gradi ekipa.

Svejedno bih volio Ziyecha, treba što više raznovrsnosti u napadu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
I Adli i CdK će morati još puno raditi, ali s obzirom na očajnu konkurenciju, oni su skoro pa sigurno starteri
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rebić - Diaz - Messias, navodno danas počinju od prve minute. Dok će Leao i Adli čekati priliku sa klupe.
Da li je Leao uopste otputovao, kao da sam procitao negdje da on nece ici na ovu tekmu, mozda grijesim nisam siguran
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nisam ništa pročitao po tom pitanju. Moguće je i to. Mada ne vidim razlog da ne otputuje s ekipom
- OldFashioned
- Kontakt:
S.Matića, Salamu i Electricboya još 2 tekme gledat i onda MRŠ na klupu!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Putuje sa ekipom ali počinje s klupe. Sad sam pročitao na Twitteru.
- Fantasista
- Kontakt:
Prenos je na SK1
ima li kakav link za taj kanal?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bit će domaćin nabrijan maksimalno pred punim tribinama. Vidjet ćemo na kojem su nivou nasu momci 14 dana prije početka sezone.
Ma nesto sam bio na talijanskom procitao ali ne kontam taj jezik bas najboljeRomagnoli13 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 12:26Putuje sa ekipom ali počinje s klupe. Sad sam pročitao na Twitteru.

Engleski i njemacki su mi jace strane, ostalo truba

- Fantasista
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
džeko11 dot netFantasista je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:26Ne znam, ja imam taj kanal na Telemachu.
Ako neko bude gledao preko neta neka okači link.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako će danas da se jasno primjeti razlika kad Diaz bude igrao desetku i kad Adli uđe u nastavku.
- muha milanez
- Kontakt:
Eto taman i to da vidimo. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
Paklena atmosfera na stadionu. To volim vidjeti.
Hajde Diaz razvali za svog buraza Beduina koji je medju rijetkima sto vjeruje da ti mozes daleko bolje i vise.
Hajde Diaz razvali za svog buraza Beduina koji je medju rijetkima sto vjeruje da ti mozes daleko bolje i vise.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
Kako je gotivan ovaj komentator na SK. Meni lično jedan od najboljih.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.