Druze kakav god da je ovaj komentar je bolestan. Nevjerovatno da tako malo cijenite legendu kluba. Ok, jeste los trenutno i niko ne zna zasto igra, mozda zbog prijasnjih zasluga al ovakvi komentari su dno dna. Bez ljutnje.NeumjesanTip je napisao/la: ↑07 feb 2021, 23:15Nadam se amputaciji obje noge za Busquetsa, yebem mu oca golmana.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Dobro, lomu obje noge. Može li tako?Goretzka je napisao/la: ↑07 feb 2021, 23:53Druze kakav god da je ovaj komentar je bolestan. Nevjerovatno da tako malo cijenite legendu kluba. Ok, jeste los trenutno i niko ne zna zasto igra, mozda zbog prijasnjih zasluga al ovakvi komentari su dno dna. Bez ljutnje.NeumjesanTip je napisao/la: ↑07 feb 2021, 23:15Nadam se amputaciji obje noge za Busquetsa, yebem mu oca golmana.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
						R.I.P. Mamba
Znače da Busquets nije ni blizu toga da bude najgori na terenu, kao što @Johny tvrdi ovdje iz utakmice u utakmicu.mandraX je napisao/la: ↑07 feb 2021, 23:44Poserem ti se na ocjene.Rajaz je napisao/la: ↑07 feb 2021, 23:35Od Busquetsa su u večerašnjoj utakmici bolje ocijenjeni Alba, Dembele, Messi i Trincao.
Svi ostali su dobili manju ocjenu
https://www.whoscored.com/Matches/14922 ... -Barcelona
Šta tebi znače ove ocjene? Ako si gledao utakmicu, naravno.
Ali da, večeras je bio loš

E jbg sad.NeumjesanTip je napisao/la: ↑07 feb 2021, 23:54Dobro, lomu obje noge. Može li tako?Goretzka je napisao/la: ↑07 feb 2021, 23:53Druze kakav god da je ovaj komentar je bolestan. Nevjerovatno da tako malo cijenite legendu kluba. Ok, jeste los trenutno i niko ne zna zasto igra, mozda zbog prijasnjih zasluga al ovakvi komentari su dno dna. Bez ljutnje.NeumjesanTip je napisao/la: ↑07 feb 2021, 23:15Nadam se amputaciji obje noge za Busquetsa, yebem mu oca golmana.
 Mogao bih i ja to napisati za Alabu npr nevjerovatno je kolika je covjek greska od igraca trenutno, jos ne postuje klub i hoce vece pare koje ne zasluzuje. Al jbg opet ovo nikad ne bih napisao
  Mogao bih i ja to napisati za Alabu npr nevjerovatno je kolika je covjek greska od igraca trenutno, jos ne postuje klub i hoce vece pare koje ne zasluzuje. Al jbg opet ovo nikad ne bih napisao  
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Ne mogu mu poželjeti ništa "bolje" od ovog, žao mi je.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
						R.I.P. Mamba
Zamisli Busquets ti u prvoj ekipi u 2021 a nadas da ovaj put neces bit naguzen u LP. 
Ova ekipa ima:
Frenkie
Puig
Pedri
Pjanic
Sve i jedan redom su trenutno aposlutno bolji igraci od te skalamerije.

Ova ekipa ima:
Frenkie
Puig
Pedri
Pjanic
Sve i jedan redom su trenutno aposlutno bolji igraci od te skalamerije.
27.10.2020
Pjanic je sigurno lošije izgledao od Busketsa. Nakon onih 8:2 u avgustu mislim da bi nas većina potpisala druo mjesto, polufinale kupa i finale superkupa. Plus još smo u igri u ligi šampiona. Evidentno je da je Kuman podigao igru ekipe što i dokazuju rezultati od nove godine do danas.

Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
						Osvajači kupa 2010
Yebi mu mater , neka ih prelomi do 2026 i kupi sebi nove ali u penziji i daleko od Barcelone.
Kad mu vidim konstituciju do banke bi otisao i ovo jada sto imam na racunu uplatio mu da sta pojede.Nerealno da onakav covjek i igrac ima neki impact u Barceloni.
@leroy
Ocajna je i konkurencija.
Svi ostali su 50%+ bolji , jedino je Pjanic 20% bolji, iako je i on neka vrsta teskog i tromog hadalja.
De ba 2021 godina , fudbaler izgleda losije od migranta , nerealno.De malo treniraj , dizi tegove radi nesto yebem ti kosti majcine.
Uopste se vise ne nerviram na utakmice Barce , nemam emociju da me poraz pogodi ili pobjeda obraduje.Utakmice gledam ravnosdusno , ali kada vidim Buskeca i nacin na koji igra , onda nesto bukti u meni.Mrznja.

Kad mu vidim konstituciju do banke bi otisao i ovo jada sto imam na racunu uplatio mu da sta pojede.Nerealno da onakav covjek i igrac ima neki impact u Barceloni.
@leroy
Svi ostali su 50%+ bolji , jedino je Pjanic 20% bolji, iako je i on neka vrsta teskog i tromog hadalja.
De ba 2021 godina , fudbaler izgleda losije od migranta , nerealno.De malo treniraj , dizi tegove radi nesto yebem ti kosti majcine.
Uopste se vise ne nerviram na utakmice Barce , nemam emociju da me poraz pogodi ili pobjeda obraduje.Utakmice gledam ravnosdusno , ali kada vidim Buskeca i nacin na koji igra , onda nesto bukti u meni.Mrznja.
Strasno.Frenkie de Jong na večerašnjoj je utakmici uputio 81 dodavanje svojim suigračima bez ijedne pogreške, odnosno sa 100% uspješnosti. Nijedan igrač u La Ligi ovo nije napravio od 2005. godine.
27.10.2020
						- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ako nista iza ove skalamerije Koemana ce ostat nekakav mladji kostur za razliku od prethodnih sezona.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
tebi je najbolje da prestanes gledati barcu skroz, bice bolje i za tebe, i za nas..JoeBleck je napisao/la: ↑08 feb 2021, 00:15Yebi mu mater , neka ih prelomi do 2026 i kupi sebi nove ali u penziji i daleko od Barcelone.
@leroy
Volim te Bosno!!!
Okxavi26 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 07:15tebi je najbolje da prestanes gledati barcu skroz, bice bolje i za tebe, i za nas..JoeBleck je napisao/la: ↑08 feb 2021, 00:15Yebi mu mater , neka ih prelomi do 2026 i kupi sebi nove ali u penziji i daleko od Barcelone.
@leroy
ima jedno pravilo u sport, umor i pad forme ce doci kad tad..Rodju je napisao/la: ↑07 feb 2021, 23:47Ima jedno pravilo u sportu.
Ne mijenjaj ekipu koja pobjeđuje.
I onda RK pošalje protiv ozbiljne ekipe Betisa na teren
rezerviste.
A treba mu forma u mečevima koji slijede.
Uništi stabilnost ekipe, uništi samopouzdanje, uništi sve.
Ostavi na klupi 3 standardna igrača.
I ova povreda Arauja je plod trenerove gluposti.
Busquets nije loše odigrao nekoliko zadnjih utakmica do danas.
FDJ-a mora koristiti tamo gdje je najjači, gdje daje golove i krerira.
Alba je upotrebljiv u napadu samo ako dobije tu dijagonalu.
Sve to idiot od trenera zna i pokušava eksperimentirati, a imamo 4 povrijeđena člana prve ekipe.
Pojede mi živce.
Ne mozes odigrati 11 utakmica sa istih 11 igraca u mjesec dana i to 3 utakmice odu u produzetke, to je nenormalno puno utakmica, svako 3 dana igrali utakmicu, manje-vise isti igraci.
Koeman je morao rotirati, jer ima 3 teske tekme protiv Seville, 2 protiv PSG-a, nema tu ni dileme ni filozofiranja, rotacije su morale biti obavljene, samo uz sve ovo, Araujo je definitivno trebao biti na klupi i ne igrati ovu utakmicu, al eto ispostavilo se da je Dest opet osjecao neku nalagodu sto bi objasnilo zasto se ipak odlucio na ovu opciju.
Busquets je u ovih mjesec dana bio jako dobar, al jucer kad je tekma bila velikog intenziteta i on nije bio zasticen s 2 velike radilice u FDJ i Pedriju, uz nikakvu zadnju liniju, naravno da ce ispasti kao amater, i moja baba zna koje su mu mane.
Da se razumijemo, ne opravdavam ga, uvijek se moze dublje pozicionirati a ne gledati Fekira kako prolazi kraj njega, a za branjenje kod 2. gola nemam komentara, ne moze ti zadnji vezni biti ko Oliva iz Popaja sa odrazom od 11 citavih centimetara.
Pjanic je sinoc katastrofa bio, Riqui je za klasu bolji bio i jasno je ko dan zasto je u rotaciji ispred njega, jednostavno nudi vise od njega, Pjanic mora traziti novu klub na ljeto, za sebe, za BiH repku, a i za Barcu.
Nemam sta puno reci, izrotiralo se puno, uzela se pobjeda u Sevilli protiv neugodnog Betisa, jedino lose za to sve je sto se Araujo ozljedio pred najbitniji dio sezone bez apsolutno ikakve zamjene, a cisto sumnjam da ce biti spreman za ove nadolazece tekme, daj boze da propusti samo ovu u kupu protiv Seville i iducu prvenstvenu, da bude spreman za sve ostale, inace smo najebali.
A vi sto pljujete, **** majke igracima, zelite im amputacije il lomove noga, napisete roman gdje izbacite sve frustracije i zavrsite sa "ne diraju me vise", malo smirite dozivljaj il potrazite pomoc.
Da, u principu se u svemu slažemo.Furymaker je napisao/la: ↑08 feb 2021, 09:10ima jedno pravilo u sport, umor i pad forme ce doci kad tad..Rodju je napisao/la: ↑07 feb 2021, 23:47Ima jedno pravilo u sportu.
Ne mijenjaj ekipu koja pobjeđuje.
I onda RK pošalje protiv ozbiljne ekipe Betisa na teren
rezerviste.
A treba mu forma u mečevima koji slijede.
Uništi stabilnost ekipe, uništi samopouzdanje, uništi sve.
Ostavi na klupi 3 standardna igrača.
I ova povreda Arauja je plod trenerove gluposti.
Busquets nije loše odigrao nekoliko zadnjih utakmica do danas.
FDJ-a mora koristiti tamo gdje je najjači, gdje daje golove i krerira.
Alba je upotrebljiv u napadu samo ako dobije tu dijagonalu.
Sve to idiot od trenera zna i pokušava eksperimentirati, a imamo 4 povrijeđena člana prve ekipe.
Pojede mi živce.
Ne mozes odigrati 11 utakmica sa istih 11 igraca u mjesec dana i to 3 utakmice odu u produzetke, to je nenormalno puno utakmica, svako 3 dana igrali utakmicu, manje-vise isti igraci.
Koeman je morao rotirati, jer ima 3 teske tekme protiv Seville, 2 protiv PSG-a, nema tu ni dileme ni filozofiranja, rotacije su morale biti obavljene, samo uz sve ovo, Araujo je definitivno trebao biti na klupi i ne igrati ovu utakmicu, al eto ispostavilo se da je Dest opet osjecao neku nalagodu sto bi objasnilo zasto se ipak odlucio na ovu opciju.
Busquets je u ovih mjesec dana bio jako dobar, al jucer kad je tekma bila velikog intenziteta i on nije bio zasticen s 2 velike radilice u FDJ i Pedriju, uz nikakvu zadnju liniju, naravno da ce ispasti kao amater, i moja baba zna koje su mu mane.
Da se razumijemo, ne opravdavam ga, uvijek se moze dublje pozicionirati a ne gledati Fekira kako prolazi kraj njega, a za branjenje kod 2. gola nemam komentara, ne moze ti zadnji vezni biti ko Oliva iz Popaja sa odrazom od 11 citavih centimetara.
Pjanic je sinoc katastrofa bio, Riqui je za klasu bolji bio i jasno je ko dan zasto je u rotaciji ispred njega, jednostavno nudi vise od njega, Pjanic mora traziti novu klub na ljeto, za sebe, za BiH repku, a i za Barcu.
Nemam sta puno reci, izrotiralo se puno, uzela se pobjeda u Sevilli protiv neugodnog Betisa, jedino lose za to sve je sto se Araujo ozljedio pred najbitniji dio sezone bez apsolutno ikakve zamjene, a cisto sumnjam da ce biti spreman za ove nadolazece tekme, daj boze da propusti samo ovu u kupu protiv Seville i iducu prvenstvenu, da bude spreman za sve ostale, inace smo najebali.
A vi sto pljujete, **** majke igracima, zelite im amputacije il lomove noga, napisete roman gdje izbacite sve frustracije i zavrsite sa "ne diraju me vise", malo smirite dozivljaj il potrazite pomoc.
Ta rotacija se mogla drugačije izvršiti.
Jesmo li dali 3 komada u 2 poluvremenu? Jesmo.
Pa zar nije mogla početi utakmicu ta nepromijenjena ekipa, uvaliti 3 komada i onda ih u 2 poluvremenu mijenjaš i odmaraš?
Za Busquetsa si mi uzeo riječi iz usta. Postavljen na vjetrometinu sa 2 odbrambeno tanja igrača i time "ubijen" što se tiče samopouzdanja, te se to odrazi na koncentraciju.
Zašto sam rekao da je RK kriv za Arauja?
Pa zato, kad imamo najjacu trenutnu ekipu na terenu igru vode uglavnom srednji red i napad, a ne stoperi.
Time se smanjuje mogućnost ovakvih povreda.
Ja o konstantnoj pljuvačini pišem veći dugo vremena i to mi se ne sviđa, jer i inače uvijek u životu tražim svijetlo na kraju tunela. Ove "želje" pojedinaca neću ni komentirati. Nagledao sam toga u periodu 1992-1995.
Još nesto.
Za Messija se zna, ko prati FCB i njega, da igra sve bolje i bolje, kad je u kontinuitetu igre, dakle kad stalno igra.
Svaki put kad dođe sa reprezentativne akcije prva utakmica mu je uvijek kritična. Pratim taj moment veći godinama.
Isti je slučaj i sa prvom utakmicom poslije povrede.
Zadnji takav slučaj je bio u finalu Superkupa.
On mora i želi stalno igrati.

Za Messija se zna, ko prati FCB i njega, da igra sve bolje i bolje, kad je u kontinuitetu igre, dakle kad stalno igra.
Svaki put kad dođe sa reprezentativne akcije prva utakmica mu je uvijek kritična. Pratim taj moment veći godinama.
Isti je slučaj i sa prvom utakmicom poslije povrede.
Zadnji takav slučaj je bio u finalu Superkupa.
On mora i želi stalno igrati.
Sta povrede rade Barceloni ove godine to nije humano.Ne pamtim ekipu sa vise povreda u jednoj sezoni , posebno krucijalnih igraca.
Dobro ovo Kuman hendla kakvu bolnicu ima.
Nema 4-5 igraca prvih 11 prakticno do kraja sezone.
Osjetila bi svaka ekipa na Svijetu a ne Barcelona koja bas za te defanzivne igrace te lijevo krilo nema alternative.

Dobro ovo Kuman hendla kakvu bolnicu ima.
Nema 4-5 igraca prvih 11 prakticno do kraja sezone.
Osjetila bi svaka ekipa na Svijetu a ne Barcelona koja bas za te defanzivne igrace te lijevo krilo nema alternative.
Sve ispod 5 komada protiv psga je cudo, bojim se da ce to otici na vise u dva meca.Ova odbrana se ne moze nositi sa njihovim napadom ni u ludilu.

Mogli bi Puig, Pedri i De Jong protiv Psg.

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
						Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ide DeJong na stopera ,nazalost.
Ne mogu ni zamisliti kakav masakr ce biti svaki posjed lopte PSGa.

Ne mogu ni zamisliti kakav masakr ce biti svaki posjed lopte PSGa.
Ne smije se to dopustiti, taman uzeli stopera iz kadeta. Mora igrat na svojoj poziciji, lik je najbolji igrac kluba u ovoj godini.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.