FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

nidjo_barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la nidjo_barca » 17 maj 2010, 00:00

miky_hz je napisao/la:Hajd sto se djeca valjaju nego i Alves sa njima :mrgreen:
Haha,jes vala.Svi vamo stoje,tamo se Alves sa djecom ganja :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 maj 2010, 00:06

Romariooo je napisao/la:Najbolja su bila veceras ona djeca fudbalera, valjaju se i ganjaju po onoj ceradi, nemaju pojma sta se desava ovamo oko njih.

Ma djeca naviknuta na ovo, valja svake godine to proci po nekoliko puta. :D

Ma, ovo veceras moze samo jedan klub, koji je ustvari, vise od kluba. ;)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 maj 2010, 00:23

Messi najbolji strijelac 34 gola,a ukupno ne znam tacno sad,50 ili blizu 50 golova mislim

Xavi najbolji asistent

Valdes nagrada Zamora,golman koji primi najmanje golova

Osvojili rekordnih 99 bodova,nevjerovatno

Mozda sutra napisem nesto vise o citavoj sezoni,sad ne mogu.

VISCA BARCA ! MES QUE UN CLUB
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 17 maj 2010, 00:31

Cestitam na zasluzenoj tituli :!:

Nego gdje su oni Realovci :lol: Nisu valjda svi otisli na spavanje :mrgreen:
Zadnja izmjena: FC BAYERN, dana/u 17 maj 2010, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 17 maj 2010, 00:44

kad vec spomenuste djecu, cije je ono djete messi cuvao? Nije valjda njegovo, nisam ni znao da ima djete ;P

i za onoga sto rece da iniesta nije katalonac. pa nisam ni rekao da jeste, samo rekoh da od starosjedilaca samo on nije pricao na katalonskom. A covjek bi pomislio da je do sada naucio i katalonski, zar ne ;=)

a abidal je najgolemiji bio, uz piquea i onu budalu alvesa ;P pique najavljuje zlatana ko svog momka ccc

aj vala valja viditi ove igrace koji su inace samo.. pa igraci, da se ovako glupiraju. Al golemo je i to da real dadne preko 100 golova, osvoji skoro 100 bodova i opet bude drugi. A oni ce opet otpustiti trenera koda gledam. Mozda je malo off topic al stvarno ih sekunde ne kontam. Pa sta hoce vise, cojvek je osvojio skoro 100 ebenih bodova, a oni ce ga otpustiti :P Al to je vise normalno za real, pa ja mislim da su osvojili i duplu krunu a izgubili finale lige prvaka oni bi opet otpustili trenera, vise im preslo u naviku ;=))
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 17 maj 2010, 00:54

A bas cudna malo proslava mogli su im dati neki Pehar da podignu isto :D a ne da onaj sa Hayata ceka pehar sat vremana i nije ga docekao na kraju :D, ali vazno je da je bila prestava, samo steta sto su pricali na katalonskom vecina, onda ih nista ne kontam, onako kad ubace cistog spanskog koliko toliko ih razumijem :D
Mes Que Un Club

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 maj 2010, 00:57

amertiger je napisao/la:A bas cudna malo proslava mogli su im dati neki Pehar da podignu isto :D a ne da onaj sa Hayata ceka pehar sat vremana i nije ga docekao na kraju :D, ali vazno je da je bila prestava, samo steta sto su pricali na katalonskom vecina, onda ih nista ne kontam, onako kad ubace cistog spanskog koliko toliko ih razumijem :D
e hajd ti meni reci kako ti kontas razliku izmedju spanskog i katalonskog :roll: Ja ono sto sam cuo, sve mi je isto bilo :D
nema potpisa

black mamba
Kontakt:

Post Postao/la black mamba » 17 maj 2010, 01:04

jel no ibrahimovic nesto ko opsovo piqueu kad mu je dao mikofon, i publika mu zvizdala malo..

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 17 maj 2010, 02:06

black mamba je napisao/la:jel no ibrahimovic nesto ko opsovo piqueu kad mu je dao mikofon, i publika mu zvizdala malo..
Hmmmm nisam skontao .... :D

Nego jestel vi skontali glupost od komentatora sto prica da ce Laporta da pobjedi na sljedecim izborima !!!!

stvarrno ima gluposti .....

A Abidal je nesto rekao kao .... naprijed barca , naprijed katalonija i onda je pozvao zenu da mu dodje po djecu :D hahahaha i svi se odvalili smijati XD XD

a katalonski i spanski se razlikuju .... slicno je to al dovoljno da covjeka zbuni .... jos taman kad ko i nesto podjem kontati ovaj nas spiker se ubaci sa nekim glupostima i ne cujem sta pricaju :(

samo jos nesto CESTITKE I REALU !!!!

kao sto je pep rekao da Real nije bio toliko jak nebi Barca ovoliko mocna bila i osvojila 99 bodova :) oni su nas tjerali na savrsenstvo :)
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 maj 2010, 02:11

Abidal je prozvao zenu i trazio da donese jakne za djecu jel im je hladno :mrgreen:

Ima na Barca BiH sve izjave prevedene,samo neznam jeli tacan ovaj prevod i ako jeste na sta li je konkretno mislio

Messi:

Dobro večer. Ove godine neću ništa čudno govorit, samo se zahvaliti svima. I kao što govorimo u Argentini: pi**a im materina. Zivjela Barça i zivjela Katalonija!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 17 maj 2010, 02:18

citam da je alfredo di stefano argentinac kome su roditelji italijani a isto tako i messi .. cini mi se da je ta kombinacija ubitacna ..
btw cestitke na tituli :D
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 maj 2010, 08:46

Ovaj današnji dan ne može biti ljepši. Jedne srijede 17. maja 2006 godine Barcelona je osvojila titulu Lige Prvaka igrajući u Parizu. Slavimo 4 godine od tog dana, i slavimo jedan dan kako smo potvrdili titulu prvaka Španije. Uživajte! ;)
Divno je biti navijač Barcelone, uvijek i zauvijek!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 17 maj 2010, 08:50

Admir_Sa je napisao/la:
amertiger je napisao/la:A bas cudna malo proslava mogli su im dati neki Pehar da podignu isto :D a ne da onaj sa Hayata ceka pehar sat vremana i nije ga docekao na kraju :D, ali vazno je da je bila prestava, samo steta sto su pricali na katalonskom vecina, onda ih nista ne kontam, onako kad ubace cistog spanskog koliko toliko ih razumijem :D
e hajd ti meni reci kako ti kontas razliku izmedju spanskog i katalonskog :roll: Ja ono sto sam cuo, sve mi je isto bilo :D
Ja inace koliko toliko razumijem spanski i mogu ga razlikovati od katalosnkog kod kojeg svaku 10 rjec razumijem, odmarao sam usi kad su pricali na spanskom, ali kad ga katalonci razvezu onda niko ih ne razumije :D
Mes Que Un Club

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 17 maj 2010, 09:36

da podijelim svoje zadovoljstvo sa vama.. ;) svi drugi komnetari su suvisni..
Volim te Bosno!!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 maj 2010, 11:04

Cestitke Barseloni na tituli. Sve najbolje mojim Barcelonistima na forumu. Ovi luzeri Frankovci mogli su juce bar pobjediti da nam kraj bude jos sladzi.
U mom dvoristu se juce dva janjeta pekla - :mrgreen: zasto li su se pekla. :D. Koja slika uskoro.
Mozete misliti sta li se sve vrtilo u Barseloni juce i sinoc...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 maj 2010, 11:30

Zlatnu kopačku, nagradu za najboljeg evropskog strijelca, osvojio je Lionel Messi, sjajni Argentinac koji je ove sezone u dresu Barcelone postigao 34 prvenstvena pogotka.
I prije posljednjeg gola je bilo jasno kako će Lionel Messi osvojiti Zlatnu kopačku, a kao šlag na kraju, stigla su i dva pogotka u zadnjem kolu protiv Valladolida (4:0). Tako je Messi rame uz rame Ronaldu,. Romariju i Samuel Eto'o (svi pomenuti su u povijesti Barce postigli više od 30 golova u prvenstvu).

Kako ESM postignute golove u pet najjačih evropskih liga množi sa koeficijentom 2, a neke manje lige sa manjim koeficijentom, pa je tako Ajaxov napadač Luis Suarez postigao gol više od Messija (35), ali u ligi slabijoj od one u kojoj igra argentinski ofanzivac.

Iza Messija je napadač Chelseaja, Didier Drogba, koji je postigao 29 golova i na kraju završio iza Messija dva boda. Antonio Di Natale, Udineseov golgeter, ima isti učinak sa Drogbom. Na četvrtom je mjestu Realov napadač, Gonzalo Higuain, dok su na šestom i sedmom mjestu Wayne Rooney, odnosno Cristiano Ronaldo.

U prvih deset nema bh. reprezentativnog napadača, Edina Džeke, koji je ove sezone u dresu Wolfsburga postigao 22 gola i tako postao najbolji topnik ove sezone u Bundesligi.

Poredak prvih deset Zlatne kopačke za evropske lige:

1. Lionel Messi Barcelona 34 gola, 2.0 koeficijent, 68.0 bodova

2. Didier Drogba Chelsea 29, 2.0, 58.0

2. Antonio di Natale Udinese 29, 2.0, 58.0

4. Gonzalo Higuain Real Madrid 27, 2.0, 54.0

5. Luis Suarez Ajax 35, 1.5, 52.5

6. Wayne Rooney Manchester United 26, 2.0, 52.0

6. Cristiano Ronaldo Real Madrid 26, 2.0, 52.0

8. Darren Bent Sunderland 24, 2.0, 48.0

9. Carlos Tevez Manchester City 23, 2.0, 46.0

10. Seydou Doumbia Young Boys 30, 1.5, 45.0

Daleko najbolji igrac danasnjice ! 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 maj 2010, 11:45

Braco katalonci, cim ova kisa stane, i Laporta odmamura, Vilja ce biti predstavljen kao novi igrac Barcelone.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 maj 2010, 13:00

Romariooo je napisao/la:Braco katalonci, cim ova kisa stane, i Laporta odmamura, Vilja ce biti predstavljen kao novi igrac Barcelone.

Moze izvor, kolega? ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 maj 2010, 13:04

Guardiola je onom izjavom na press konferenciji samo potvrdio da je najveći gospodin kada su treneri/menadžeri u pitanju. Kapa dolje Pep. Kapa dolje.

Ne znam za vas, ali ja sam stekao utisak da se sinoć Marquez oprostio od Barce(da, nije igrao ove sezone prevelik broj utakmica, tako da...). Sve u svemu, Barcu čeka burno ljeto, kako u njihovom tako i u Realovom dvorištu, tako da ćemo se i ovog prelaznog roka začuditi(možda ne našim koliko Realovim)transferima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Adnan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_TM87 » 17 maj 2010, 13:12

Mes que un club :D
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.