Haha,jes vala.Svi vamo stoje,tamo se Alves sa djecom ganjamiky_hz je napisao/la:Hajd sto se djeca valjaju nego i Alves sa njima

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Haha,jes vala.Svi vamo stoje,tamo se Alves sa djecom ganjamiky_hz je napisao/la:Hajd sto se djeca valjaju nego i Alves sa njima
Romariooo je napisao/la:Najbolja su bila veceras ona djeca fudbalera, valjaju se i ganjaju po onoj ceradi, nemaju pojma sta se desava ovamo oko njih.
e hajd ti meni reci kako ti kontas razliku izmedju spanskog i katalonskogamertiger je napisao/la:A bas cudna malo proslava mogli su im dati neki Pehar da podignu istoa ne da onaj sa Hayata ceka pehar sat vremana i nije ga docekao na kraju
, ali vazno je da je bila prestava, samo steta sto su pricali na katalonskom vecina, onda ih nista ne kontam, onako kad ubace cistog spanskog koliko toliko ih razumijem
Hmmmm nisam skontao ....black mamba je napisao/la:jel no ibrahimovic nesto ko opsovo piqueu kad mu je dao mikofon, i publika mu zvizdala malo..
Ja inace koliko toliko razumijem spanski i mogu ga razlikovati od katalosnkog kod kojeg svaku 10 rjec razumijem, odmarao sam usi kad su pricali na spanskom, ali kad ga katalonci razvezu onda niko ih ne razumijeAdmir_Sa je napisao/la:e hajd ti meni reci kako ti kontas razliku izmedju spanskog i katalonskogamertiger je napisao/la:A bas cudna malo proslava mogli su im dati neki Pehar da podignu istoa ne da onaj sa Hayata ceka pehar sat vremana i nije ga docekao na kraju
, ali vazno je da je bila prestava, samo steta sto su pricali na katalonskom vecina, onda ih nista ne kontam, onako kad ubace cistog spanskog koliko toliko ih razumijem
Ja ono sto sam cuo, sve mi je isto bilo
Romariooo je napisao/la:Braco katalonci, cim ova kisa stane, i Laporta odmamura, Vilja ce biti predstavljen kao novi igrac Barcelone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.