Ko god da dodje za 4-5 kola ili za polusezone ne moze napraviti nista ! Mislim ljudi koji to organizuju moraju biti svjeni kako se gradi tim , i sto je jos bitnije od kojih igraca . Jarnija je kostala igra na strani , a opet na momente taj je tim pokazivao extra dobru igru , i da je imao srece u kljucnim trenutcima , kao sto nije ko zna kako bi danas sve to izgledalo . ps . jos jednom da se ogradim od padobranaca na obje strane , ako nemate nesto pametno , zaobidjite me ....hilmo je napisao/la:Ne treba nikog unaprijed otpisivati razgovarati sa svima. Niko ne spori Mirzin uspjeh u teskoj situaciji u kojoj se tad klub nalazio.
Cak je jedan igrac koji je dobijao prilike kod Mirze, a sad ga nigdje nema, na fb napisao status u kojem stoji samo "Mirza Varesanovic".
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
razumijem ljudi u upravi f.k.sarajevo,uspjeli su dovesti jedno veliko trenersko ime,Petrovica,i dusmani su svojim igrama uspjeli to opstruisati! realno Petrovic je ovdje totalni nevin,nit je bilo te slike,a i da je bilo,morao se slikati sa covjekom koji je vedrio i oblacio u to vrijeme u Srbiji! Petrovic je korektan covjek,veliki znalac i radnik,i zao mi je sto je sve ovako ispalo,pokazalo se da dusmani ne spavaju,da su jako aktivni i da uspjeh tesko oprastaju! u inat svima vratio bi Petrovica na klupu,izvinuo se covjeku,i dusmanima f.k.sarajevo dao do znanja da se niko nece igrati sa rejtingom i ugledom kluba! svaki normalan covjek i u BIH i u Srbiji zna da je Arkan bio zlocinac,i onaj ko ima oraha u dzepu sigurno ne bi dosao da zivi i radi u Sarajevu niti u bilo kojem gradu u BIH,to se moralo imati na umu! vratiti Petrovica na klupu i izviniti se covjeku bi bilo najpostenije i najlogicnije,to bi bio i jak udarac mnogima kojima smeta najzdraviji sportski kolektiv u BIH -f.k.Sarajevo!
@bosnas imas malo vise gore link FB grupe gdje se slika nalazila dosta dugo.I zaista ne vidim razloga za takvu pricu.Zar je problem procitati i ostale postove. Misljenja sam da cete veceras dobiti utakmicu puno lakse nego sto to i ocekujete.
Naravno da se za mjesec i pol ne moze nista napraviti, jes da se moze izgubiti...Glupo je porediti ali evo Manchester United nakon toliko godina nece igrati ligu sampiona, i sta sad trebaju otjerati Davida M. ma nidje veze...Neandertalac je napisao/la: Ko god da dodje za 4-5 kola ili za polusezone ne moze napraviti nista ! Mislim ljudi koji to organizuju moraju biti svjeni kako se gradi tim , i sto je jos bitnije od kojih igraca . Jarnija je kostala igra na strani , a opet na momente taj je tim pokazivao extra dobru igru , i da je imao srece u kljucnim trenutcima , kao sto nije ko zna kako bi danas sve to izgledalo . ps . jos jednom da se ogradim od padobranaca na obje strane , ako nemate nesto pametno , zaobidjite me ....
Jarni nije neko trenersko ime to svi znamo, ali imao je dobrih igara. Kao sto on rece presudila je utakmica protiv Nijazovih, nakon te utakmice igraci su psihicki pali.
@bosanas
Ta prica je zavrsena.
Mi smo samo sebi najveci dusmani.Djorkaeff je napisao/la:a ko su dusmani ???
Veceras svi na kosevo !!
Podrska nikad potrebnija nasim momcima...
Hocemo pobjedu, Srce na teren, hocemooo srce na teren !!
Podrska nikad potrebnija nasim momcima...

Hocemo pobjedu, Srce na teren, hocemooo srce na teren !!
04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
Može li mi neko napisati razlog zašto se večeras igra utakmica između Sarajeva i Zvijezde?
Igra se veceras iz razloga sto mi igramo u srijedu revans utakmicu polufinala kupa sa Zrinjskim.SiouxLukavac je napisao/la:Može li mi neko napisati razlog zašto se večeras igra utakmica između Sarajeva i Zvijezde?

Da se nasi mogu malo spremit i da prodjemo u finale abd.

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 11 apr 2014, 11:36, ukupno mijenjano 2 puta.
04.10.2009 !!
- Neandertalac
- Kontakt:
Naravno da se za mjesec i pol ne moze nista napraviti, jes da se moze izgubiti...Glupo je porediti ali evo Manchester United nakon toliko godina nece igrati ligu sampiona, i sta sad trebaju otjerati Davida M. ma nidje veze...hilmo je napisao/la:Neandertalac je napisao/la: Ko god da dodje za 4-5 kola ili za polusezone ne moze napraviti nista ! Mislim ljudi koji to organizuju moraju biti svjeni kako se gradi tim , i sto je jos bitnije od kojih igraca . Jarnija je kostala igra na strani , a opet na momente taj je tim pokazivao extra dobru igru , i da je imao srece u kljucnim trenutcima , kao sto nije ko zna kako bi danas sve to izgledalo . ps . jos jednom da se ogradim od padobranaca na obje strane , ako nemate nesto pametno , zaobidjite me ....
Jarni nije neko trenersko ime to svi znamo, ali imao je dobrih igara. Kao sto on rece presudila je utakmica protiv Nijazovih, nakon te utakmice igraci su psihicki pali.
Ma naravno . Eh sada pitnje je koliko vi imate vremena , citaj Dino i Abdulh , koliko vremena jer imperativ relultata cesto vodi u greske . Moje misljenje je da se trebao ostaviti Jarni , jer zapoceo je nesto a sudi mu se i prije isteka sezone , gdje je bio u igri , imao aktivan rezultat a i samo polufinale je uspjeh , neki ...
Sta je cilj , to vi svi znate , ali na ovaj nacin , sa ovakvim turbulencijama , gdje je svaki potez pod lupom , nije lako raditi ... Tek sada je klupa uzarena i vjerujem da ce u pregovorima za istu , svki iole ozbiljan trener traziti da mu se zanemare rezultati do kraja ove sezone , jer u 5-6 utakmica , sta moze pokazati ... A opet nek ispadne iz kupa , on bi kao bio krivac , sto je jako nezahvalno ...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- JosipBukal
- Kontakt:
Vrati vam se za Nadarevića
, a imate još aferima za vračanje. Još če vas boliti glava.

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
I zato jer ne mogu uzeti subotu...sarajlija je napisao/la:Igra se veceras iz razloga sto mi igramo u srijedu revans utakmicu polufinala kupa sa Zrinjskim.SiouxLukavac je napisao/la:Može li mi neko napisati razlog zašto se večeras igra utakmica između Sarajeva i Zvijezde?![]()
Da se nasi mogu malo spremit i da prodjemo u finale abd.

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- diplomatija
- Kontakt:
Hoce li biti prenos gdje, da uživamo večeras?
- JosipBukal
- Kontakt:
Evo kako sam očekivao dino selimović je izdao oštro saopštenje za javnost i izgleda da nije kriv, za sve što se događa, ni ibraković , ni Amar Osim več portal ****. Hajd nek se nešto radi i nek se došlo do istine.
nece nazalostdiplomatija je napisao/la:Hoce li biti prenos gdje, da uživamo večeras?

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Zar ne misliš da si dosadan malo? 

JosipBukal je napisao/la:Evo kako sam očekivao dino selimović je izdao oštro saopštenje za javnost i izgleda da nije kriv, za sve što se događa, ni ibraković , ni Amar Osim več portal ****. Hajd nek se nešto radi i nek se došlo do istine.
- JosipBukal
- Kontakt:
U pravu si. Sam sam sebi dosadio. Šta ču kad me svaki dan bombarduje vaša uprava sa nekim nebulozama. Elem slijedeći kojeg ćemo vam otjerati je ibraković iako je to najviše u vašem interesu.Krokodil je napisao/la:Zar ne misliš da si dosadan malo?
JosipBukal je napisao/la:Evo kako sam očekivao dino selimović je izdao oštro saopštenje za javnost i izgleda da nije kriv, za sve što se događa, ni ibraković , ni Amar Osim več portal ****. Hajd nek se nešto radi i nek se došlo do istine.
ajd ba na svoju temu i skupljajte pare između sebe da date platu igracima, mene stid ciati sta momci pišu
Radio sarajevo upravo prenio vijest da je i Dom naroda Parlamenta FBiH usvojio zakon o dijelimicnom otpisu kamata. Kasnije ce se znati vise detalja.
Ako Dzeno i njegovi pomocnici ostvare sve pobjede do kraja i osvoje kup treba ga ostaviti na klupi, zasluzio je to poslije toliko godina igranja i treniranja omladinskih selekcija, ali dzaba mi ne odlucujemo
M.Delac 2
- Burberry46
- Kontakt:
Nema licencuFKS1946 je napisao/la:Ako Dzeno i njegovi pomocnici ostvare sve pobjede do kraja i osvoje kup treba ga ostaviti na klupi, zasluzio je to poslije toliko godina igranja i treniranja omladinskih selekcija, ali dzaba mi ne odlucujemo
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.