Ma neka momci pustite napacenog levata
Danas Zeljo u dosta jakom sastavu izasao,ali vidjelo se odmah da ne zele pregaziti Radnicki a mogli su to uraditi bez problema,bilo je 10 trenutaka kad su dosli u sesnaesterac i dodavali se bezveze,tako da su neke prilike na taj nacin upropastene,imali smo i par suteva,pokusao Zeba dva puta cini mi se,golman Radnickog lako uhvatio,sto se tice Zajka zabavljao je i danas publiku par njegovih bravura sa malog fudbala (

) ,igrac kojeg bi ja danas pohvalio je Kvesic,i mali Zolotic koji je igrao od pocetka,razocarao me Smajic isto kao da mu je mrsko trcati za loptom.Adilovic imao te prilike kad je u 16. al' dodaje nesto,finte i tako to,da je neka vazna ili prvenstvena utakmica rijesili bi oni to jos u prvom poluvremenu.Radnicki izgubljen ali nafuran maksimalno vidjelo se da zele ostaviti dobar dojam,osim gola koji je lijep za oko (iz slobodnjaka) imali su jos jednu priliku isto iz slobodnog udarca,al' mali Bukvic odbranio vise sretno nego spretno,uglavnom fina utakmica za oko,nije nesto dosadna bila.
Sto se tice Manijaka oko 40ak (95% Doboj,Lukavac,Zivinice i ostala mjesta)eto toliko.