FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ante Juric kondicioni, je navodno prema snimci ako su ga uspjeli prepoznati, udario Karamarka, a nema ga u zapisniku, sta ce on u tunelu?
Iako vas dosta ovdje vrijeđa ŠB generalno, uvijek ste gospodski dočekani na Pecari, a ne ko u Vrapčićima
Na osnovu čega je Karamarko dobio crveni kad nitko od sluzb lica tj sudaca nije vidio nista. Pa nisu valjda na riječ Vehabovića iskljucili covjeka???
Na osnovu čega je Karamarko dobio crveni kad nitko od sluzb lica tj sudaca nije vidio nista. Pa nisu valjda na riječ Vehabovića iskljucili covjeka???
-
- Kontakt:
Majku li ti **** vehaboviću onu šugavu, bijednu. **** ti "giga" rod, porod, potomke i pretke.
Željezničar za život cijeli!
Sosic nije kapiten sto je zaslužio nego sto je u izloguNoDi80 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:47Karamarko je pravi kapiten koji nazalost ne nosi trakuSarun je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:46Ali kakav je Karamarko mangup i gospodin na terenu a evo dokaz i van terena.
Uskoro bih ga volio vidjeti kao kapitena ove ekipe. Kad je najteže tu je, zna tempirati agresivnost, ide glavom na kopačku, sinoć u onoj gužvi je pokazao kako se reaguje mangupski.
Nadam se da ćemo naći trenera koji je karakterom kao i ekipa tu negdje.
Adzem je doveo ove igrače, koji pokazuju karakter i kvalitet ali on nažalost ne može svojim karakterom i stavovima iz njih izvuci ono najbolje, te ih na terenu iskoristiti na najbolji način.
Mufta je nas i drag mi je, ali meni licno Karamarko i Lagumdzija su najvece mudonje koje zasluzuju tu traku
Sosic kao Mufta jeste medju najboljim igracima, mozda i najbolji, ali nije za kapitena
ne budi debil..SudoHusika je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:08Majku li ti **** vehaboviću onu šugavu, bijednu. **** ti "giga" rod, porod, potomke i pretke.
U jednu ruku Kapiten,kapitenski!! Jesi se pitao gdje je nas kapitencic ? gdje je i sta radi ?
**** tebi mrtve naš kapitencic, ako te baš zanima gdje jeb00t je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:19ne budi debil..SudoHusika je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:08Majku li ti **** vehaboviću onu šugavu, bijednu. **** ti "giga" rod, porod, potomke i pretke.
U jednu ruku Kapiten,kapitenski!! Jesi se pitao gdje je nas kapitencic ? gdje je i sta radi ?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
e jesi mi pametan.. brao debilu maloumni.. javi se u private pa da se nadjemo da mi **** mrtve.. HajMamba21 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:36**** tebi mrtve naš kapitencicb00t je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:19ne budi debil..SudoHusika je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:08Majku li ti **** vehaboviću onu šugavu, bijednu. **** ti "giga" rod, porod, potomke i pretke.
Meni nekako djeluje bolji bez trake, jer je manje pritiska na njemuAquamaris je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:16Sosic nije kapiten sto je zaslužio nego sto je u izloguNoDi80 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:47Karamarko je pravi kapiten koji nazalost ne nosi trakuSarun je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:46Ali kakav je Karamarko mangup i gospodin na terenu a evo dokaz i van terena.
Uskoro bih ga volio vidjeti kao kapitena ove ekipe. Kad je najteže tu je, zna tempirati agresivnost, ide glavom na kopačku, sinoć u onoj gužvi je pokazao kako se reaguje mangupski.
Nadam se da ćemo naći trenera koji je karakterom kao i ekipa tu negdje.
Adzem je doveo ove igrače, koji pokazuju karakter i kvalitet ali on nažalost ne može svojim karakterom i stavovima iz njih izvuci ono najbolje, te ih na terenu iskoristiti na najbolji način.
Mufta je nas i drag mi je, ali meni licno Karamarko i Lagumdzija su najvece mudonje koje zasluzuju tu traku
Sosic kao Mufta jeste medju najboljim igracima, mozda i najbolji, ali nije za kapitena
Slobodniji je, ima prostora za igru, a sad svi prvo njega markiraju i gledaju ga kao na nekog bez kog Zeljo ne moze
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jeste, zbog tog retardiranog kapitena seljadije sa pijace.
Gigaaaaa Gigaaa udario Karamarko a debil nije ni vidio.
Tacno je ovaj istočni velez preuzela seljadija nema niko od Mostarske raje koja su nekad bila. Škaljici, Kajtaz, Vladavic, Obad, Čolić, Mrva Serdarevic, Pika Ćemalovic, Zaimovic, iza rata Bebanic. Nakupili dzilkosa, raznorazni sljam i srozali nekad čestit klub na dno
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Tako je kako je. Gostovanje na pecari i u zapadnom je skroz korektno, zadnji put na pecari kad smo vodili 0:2 ispraceni aplauzima.
Fk Željezničar.
Zato sto su ovi postali pitarski isprdak i kontaju da su neko i nesto a u stvari leglo krkanluka.Krkan je krkan i nema veze odakle je.Kod nas na Grbavici se uvjek nagradi dobar fudbal i dobije se aplauz nevezano odakle ko dolazi.Divi Vehabice kako laze pravi odraz pijace.Naviko sta ces nije on kriv.
- gegenpressing
- Kontakt:
Treba to smiriti na vrijeme, bespotrebno je ubacivanje bilo kakvih predmeta i gluposti u teren. Govorim opcenito ne samo za naredne susrete.Lynx je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:00Proći će gore nego IličićBlackwargreymon je napisao/la: ↑16 avg 2025, 20:07Treba pokazati da smo iznad ovog i ne spustati se na taj nivo. Zvizduci za Vehabovica na svaki kontakt s loptom? Svakako. Bilo kakav vid fizickog nasrtaja, nipošto.
Fk Željezničar.
@Bistriksg čekam te da prokomentarišeš video i gospodina Vehabovica. Nije on htio onako slucajno ispalo, a sta tek reci za gospodina kondicionog tek doslo iz Splita pa ne zna sta se smije a sta ne jel tako?bhsport je napisao/la: ↑13 avg 2025, 19:562014 u trci za prvaka Zeljo i Zrinjski.Bistriksg je napisao/la: ↑13 avg 2025, 18:58Usao sam samo da pozdravim majke svim ovim koji su ikad upotrijebili izraz "pijacar", "predgradja Mostara" i slicne izraze. Vi ste jadovi bez identiteta i brzo ste zaboravili herojski Mostar koji su sami protiv svih opstali u najtezim vremenima nase drzave. A upravo zbog jadova poput vas navedenih koji se ismijavate sa njima, mom narodu se i desava genocid svakih 40 godina. Vi ste obicni jadovi, iskompleksirani, koji nemate kicmu i koji imate kompleks nize vrijednosti.
Velez dobija Zelju i pjeva bit ce Zeljo k.... šampion.
Lani bojkot jer ne mogu Lešinari i jos neko na novu tribinu koja se pravi a kolo nakon toga nas u taj kavez.
Volio sam ih do unazad koju godinu ali od tada su sami krivi za naše lose odnose. 2018 su dolazili kod nas i prepisivali od tadašnje uprave model poslovanja, izdali im Grbavicu, ugostili ih dali im sve a od njih samo neugodnosti imamo.
Eto kada smo zadnji put imali pristojan doček u Mostaru?
Vec odavno ne mozemo ici vozom (nekad smo mogli).
2003 smo od njih dočekani prijateljski na proputovanju u Široki i 2006 su se vratili u ligu mijenjali smo šalove na istoku Grbavice...
Danas jufka moze u dresu na centralnu mi ne.
Imam dosta prijatelja u Sarajevu koji navijaju za Velez i koji dodju u dresovima i zajedno gledamo dok u Mostaru to ne moze.
Pa ko je lud ovdje?
Kakve veze ima danasnja cobanija koja vodi dole klub sa tom ekipom od prije 20 godina ili u vihoru rata?
Pozdravljajte njihove mamice a ne naše i ko god misli da moze dole slobodno naš dres i na tribinu. Izdrzat ce 5 minuta max.
Ovi divni navijaci na tribinama sto nam skandiraju ustase to je sigurno montaza jel de?
Spomeni opet mamicu nasim navijacima jer te divne ljude od Mostara nazivamo pogrdnim imenima.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
- Kontakt:
**** mu ćefine u koje će ga umotati.b00t je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:19ne budi debil..SudoHusika je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:08Majku li ti **** vehaboviću onu šugavu, bijednu. **** ti "giga" rod, porod, potomke i pretke.
Bijednik onaj hinjavi, traži crveni, i što je najgore dobije ga, jer je predstavnik crvenih govana iz Mostara zgrabio/gurnuo/za vrat uhvatio Karamarka?!?!?!?! Dabogda mu crna zemlja kosti ove bijedne izbacila.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Fakat previše svi komentarišemo kretene kondicionog i Edu Vehabovića, a malo se komentariše galama rulje u Vrapčićima koji govore našim igračima "ustašeeee", "ustašeee", i niz uvreda dalje. Velež ima ozbiljan problem sa papanlukom i primitivizmom, ne samo igrača, već i navijača.
Ja sam išao na njihove evropske tekme na Grbavici navijao za njih sa istoka, misleći da je to jedan radnički klub, sa jakim identitetom i nepravdom koju su pretrpili u ratu, nisu skinuli petokraku sa grba itd, itd.
U suštini to mi je bila ogromna greška, oni su jedan seljački provincijski malograđanski klub koji nema ni obraza ni časti, oni su jedno moralno i ljudsko dno, i iza toga čvrsto stojim, jer da imaju imalo časti njihova uprava bi se izvinula našoj delegaciji nakon svega što smo prošli u Mostaru i nakon katastrofalne organizacije utakmice. Ali njihova uprava šuti, što znači da odobravaju sve što se desilo, i to je najporaznije u svemu. Oni su izgleda sistemski i masovni primitivci i nema im spasa nažalost. Nikad više podrška Veležu što se mene tiče. Eto im pitara pa nek se sa njima ližu, svakako su sličnog mentaliteta.
Ja sam išao na njihove evropske tekme na Grbavici navijao za njih sa istoka, misleći da je to jedan radnički klub, sa jakim identitetom i nepravdom koju su pretrpili u ratu, nisu skinuli petokraku sa grba itd, itd.
U suštini to mi je bila ogromna greška, oni su jedan seljački provincijski malograđanski klub koji nema ni obraza ni časti, oni su jedno moralno i ljudsko dno, i iza toga čvrsto stojim, jer da imaju imalo časti njihova uprava bi se izvinula našoj delegaciji nakon svega što smo prošli u Mostaru i nakon katastrofalne organizacije utakmice. Ali njihova uprava šuti, što znači da odobravaju sve što se desilo, i to je najporaznije u svemu. Oni su izgleda sistemski i masovni primitivci i nema im spasa nažalost. Nikad više podrška Veležu što se mene tiče. Eto im pitara pa nek se sa njima ližu, svakako su sličnog mentaliteta.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
- Kontakt:
A ovo **** što je udarilo Karamara je Splićanin - Ante Jurić.
Sta ba da se smirimo.Kome da se smirimo.Sta to treba da nas neko bije zove ustasama psuju majke a mi da kažemo.Hajd ba nema veze.Prema krkanu nema Sabura prema gospodi ustanes i pljesces.Teorija zivota tako i u fudbalu.Zato sam najvise volio Amara jer je znao kako sa primitivcima treba.
Bitna tri boda u petak. Utakmice u Posušju i Mostaru su pokazale da ovaj roster ima kvalitet da prelomi meč u bilo kakvim okolnostima, ali mora se poraditi određenim detaljima i ispravljati individualne pogreške igrača.
Mene više brine situacija van terena i ova dešavanja sa Adžemom. Jer i on sam se ponaša netipično za jednog trenera, pomalo podyebava što nikako nije dobro, a sa druge strane imamo upravu za koju znamo da im riječ ne vrijedi ni pet feninga pa u skladu sa tim šta god da urade za očekivati je da se može desiti nagla promjena za 15 dana.
Krivo mi je što opet svi zajedno trošimo energiju na stvari koje ne tiču striktno terena, ali džaba je jer mi očigledno ne znamo naučiti i zato smo tu gdje jesmo zadnjih deset godina.
Mene više brine situacija van terena i ova dešavanja sa Adžemom. Jer i on sam se ponaša netipično za jednog trenera, pomalo podyebava što nikako nije dobro, a sa druge strane imamo upravu za koju znamo da im riječ ne vrijedi ni pet feninga pa u skladu sa tim šta god da urade za očekivati je da se može desiti nagla promjena za 15 dana.
Krivo mi je što opet svi zajedno trošimo energiju na stvari koje ne tiču striktno terena, ali džaba je jer mi očigledno ne znamo naučiti i zato smo tu gdje jesmo zadnjih deset godina.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Pact1921 i 55 gostiju.