Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Kad Zoki Mamic nadmudri Arsena Wengera hahaha tu su negdje po taktikama...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Sutra uz malo srece mozemo do remija 

Sta je sa njim? Koliko je banovan? Ti imas informacije.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sad vam Seamen odjednom valja, a do jučer ga pljuvali, interesdžije

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
nema još ništa za karte, kažu ovih dana pa kad bude napišem tu
Ako se mentalni patuljci opet sakriju,Njukasl će to žestoko kaznitVGS je napisao/la:Sutra uz malo srece mozemo do remija
A.F.C. Bournemouth!
Komedija u režiji Wengera i svih igrača...
Od 3 gola dva su autogolovi
i pričati da nam niko ne fali..
Špic je must, ali nista od toga imamo Walkloca, Žirkana i Welbača, najslabiji napad top četvorke
Nego Greivise jel bolje što nema Ozila???
Ozil je babo na terenu, frajer zna sta radi mi danas šanse stvorili nismo, on ih 6 sam stvori za nase levate u napadu...
Alexis je pokušavao iz nekih šuteva, sreća nas pomazila opet ovo je preloša igra i loš start definitivno...
Od 3 gola dva su autogolovi

Špic je must, ali nista od toga imamo Walkloca, Žirkana i Welbača, najslabiji napad top četvorke
Nego Greivise jel bolje što nema Ozila???
Ozil je babo na terenu, frajer zna sta radi mi danas šanse stvorili nismo, on ih 6 sam stvori za nase levate u napadu...
Alexis je pokušavao iz nekih šuteva, sreća nas pomazila opet ovo je preloša igra i loš start definitivno...
Voajer out.

GODINAMA PONAVLJAM: WC NAPADAC WC NAPADAC WC NAPADAC
ARSENE NAMIJILIH TI SE SJETIM, KONJINO TVRDOGLAVA!
Kad ce vise ovu bitangu otpustiti?? Sta jos treba da uradi da bi dobio nogu? Precjenjena mazga!
ARSENE NAMIJILIH TI SE SJETIM, KONJINO TVRDOGLAVA!
Kad ce vise ovu bitangu otpustiti?? Sta jos treba da uradi da bi dobio nogu? Precjenjena mazga!
-
- Kontakt:
Ovo postaje zabrinjavajuće od strane vođenja kluba. Zanemarimo što nemamo napadača, zanemarimo što ih pola ne igra na svojim pozicijama.
Koliko ste vi puta vidjeli da Sančez i Ox rade ono što se od njih očekuje ? Koliko puta su igrali krilne napadače ? Nijednom izgleda. Nema tu discipline i odma nema ni igre, a bogami neće biti ni rezultata.
Da se svaki igrač postavi na svaku poziciju I DA RADI ONO ŠTO MU JE ZADATAK, A NE SVAKI DA IGRA NAPDAČA, i Giroud i Walcott bi zabijali više. Ovako sad Sančez napadač, sad Ox, sad Ramsey, Cazorla
. Ne ide to tako.
Edit: slika objasnila

Koliko ste vi puta vidjeli da Sančez i Ox rade ono što se od njih očekuje ? Koliko puta su igrali krilne napadače ? Nijednom izgleda. Nema tu discipline i odma nema ni igre, a bogami neće biti ni rezultata.
Da se svaki igrač postavi na svaku poziciju I DA RADI ONO ŠTO MU JE ZADATAK, A NE SVAKI DA IGRA NAPDAČA, i Giroud i Walcott bi zabijali više. Ovako sad Sančez napadač, sad Ox, sad Ramsey, Cazorla

Edit: slika objasnila

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ovo je strasno, pa kako vise ne dovodi napadaca, jel on vidi da nasim treba 10+ prilika da zabijemo go, ja prosto ne mogu da vjerujem da lik ono moze fulat u 90+ 1vs1 (nije da nisam navikao to od njeg), nemam rijeci, samo se nerviram bezveze u pm...
1946
Sa pola snage.anell je napisao/la:Odlicna igra i sigurna tri boda, Cehonja nije imao posla.

Svidja mi se ovo bez Ozila. Jos samo da stavi Ramseya pozadi sa Coqom.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Svaka mu cast. Ne znam momka ali je izgleda opasan neki napadac.BigBigBang je napisao/la:Prvi strijelac Arsenala ove sezone, Own goal![]()
![]()

Lista strijelaca Arsenala nakon 4 odigrana kola je:
1. Own goal : 2 gola
2. Giroud : 1 gol
ostali se jos nisu upisali u listu strijelaca.
Own goal kralju, hvala ti za dvije pobjede. Sta bi da tebe nije?

Što smo dali jedan svoj gol u 4 meča je najmanje do napadača....
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Vidite da Wegner zna napraviti transferSamoZeljo je napisao/la:Svaka mu cast. Ne znam momka ali je izgleda opasan neki napadac.BigBigBang je napisao/la:Prvi strijelac Arsenala ove sezone, Own goal![]()
![]()
![]()
![]()
Lista strijelaca Arsenala nakon 4 odigrana kola je:
1. Own goal : 2 gola
2. Giroud : 1 gol
ostali se jos nisu upisali u listu strijelaca.
Own goal kralju, hvala ti za dvije pobjede. Sta bi da tebe nije?

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Naravno. Theo fuli prazan gol danas a kasnije Giroud 1 na 1 sa golmanom i ne zabi ga.topnik1 je napisao/la:Što smo dali jedan svoj gol u 4 meča je najmanje do napadača....
Ma pusti tu priču, akcija za Girouda je jedina akcija koja je napravljena, on je kloč i mi to znamo. Ali u ove 4 utakmice samo smo protiv CP 1. poluvrijeme odigrali nešto. U ostale 3 i pol utakmice ofanzivna linija je totalno, al totalno zakazala. Nikakva pomoć sa krila nije došla napadčima, a i kad je došla "napadači" su se potrudili da pokažu svoju klasu.SamoZeljo je napisao/la:Naravno. Theo fuli prazan gol danas a kasnije Giroud 1 na 1 sa golmanom i ne zabi ga.topnik1 je napisao/la:Što smo dali jedan svoj gol u 4 meča je najmanje do napadača....
Plus ovo divljanje sa Cazorlom na CMF-u, a zlostavljanje Ramseya po terenu da bi se špancu ugodilo. To su mnogo veći problemi trenutno.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa da imas sposobnog napadaca koji nekad i sam sebi kreira sansu i zna utrcati u 16 kad treba, bilo bi jos vise prilika.
Ovim napadacima Arsenala trebas malte ne servirati 100% sansu da bi oni mozda zabili. Talašika je ovo zesca.
Ovim napadacima Arsenala trebas malte ne servirati 100% sansu da bi oni mozda zabili. Talašika je ovo zesca.

@SZ činjenica je da su Walcottu sa krila danas igrali Sančez i Ox, i da on nijednu jedinu loptu od njih nije dobio. Igra sa krila nam je nula ali velika nula.
Pokušavam da kažem da nam je ofanzivna linija u samo takvom kanalu, a pritom šlag na tortu je da imamo dvije klade u napadu.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.