Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Asteriks
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Asteriks » 28 okt 2015, 20:02

Romero; Darmian, Smalling, Blind, Rojo; Carrick, Fellaini, Pereira; Lingard, Wilson, Memphis.
Wilson, Pereira i Lingard, odlicno.

Smallu nema odmora, covjek ce jednostavno progoriti. :damn:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 28 okt 2015, 20:08

Smalls opet igra :o . Covjek ce zaraditi beneficirani radni staz kako je krenuo.

Manje vise predvidjanja forumasa o sastavu se ispunila.

Molim za link za arenu sport jer nemam kanal.

GGMU!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 28 okt 2015, 20:09

Super sve, samo Smalling je zaista treb'o dobit malo odmora, osim ako Jones opet nije pokupio neku povredu, pa je Smalling primorano u sastavu.

Nadam se da će Wilson i Memphis prije svih odigrat dobru utakmicu, tako da se još veći pritisak na LvG-a stavi za dropanje Rooneya iz početnih 11.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 okt 2015, 20:15

Yebp te Small ce da pogine, pretjeruje s forsiranjem Gaal malo bgmi jer nam je Small najveca uzdanica u odbrani.

Ostalo je OK, ocekivao sam dopsta saren sastav. Ako prodju - prodju, ispadanje iz ovog retardiranog kupa u nekim kalkulacijama cak moze biti i bonus za nas.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 28 okt 2015, 20:16

Ma Smalling je jednostavno stijena od igraca i bez sumnje izrasta u wc stopera.To je i LvG uvidio pa ga stavlja svaku tekmu.

I ja smatram da mu je potreban odmor al' ocigledno da to on moze iznijet a kako a znam nekih problema sa povredama i nije imao u proslosti.

A sastav inace jako dobar,ocekujem rutinski prolaz

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 28 okt 2015, 20:19

Molim za link za arenu sport jer nemam kanal.
Googlaj arena sport 3 uzivo, ne mozes promasit.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 28 okt 2015, 20:21

Willo veceras mora odigrati hladne glave, kao i Memphis.

Nije bez razloga izostavljen iz kombinacija garant. Veceras ako ne iskoristi priliku i ne da svoj maksimum jos cemo ga rijedje gledati. Bice zanimljivo ga gledati na poziciji strogog centarfora. Osim ako plan nije da Memphis i on napadaju iskosa po stranama. To je Willo i radio prosle sezone po desnoj strani.

Valjda nas Romero nece ukopati. A imam suhvu da ce grijesiti.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 28 okt 2015, 20:25

Prolazak dalje znači jedna utakmica više za ove mladiće, tako da se nadam da neće biti nikakvog opuštanja, neka se bore. Ne bi to treb'o bit nikakav teret, ovaj kup svakako završava do marta, a koristan je i za ove iskusnije koji imaju manje minutaže u datom momentu ili se vraćaju nakon povrede i sl. Kako god, ne podržavam ispadanje ni u kom slučaju.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 28 okt 2015, 22:54

Ova ekipa je ofanzivno toliko loša da se to riječima ne može opisati
Potpuno druga postava, ali ista NE-igra..znači uspješno usvojena jeb...foilozofija od strane cijele ekipe

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 28 okt 2015, 23:42

Mislim da je nakon ove utakmice vrijeme i da Van Gaal shvati da Rooney trenutno nije za ozbiljnog fudbala. Kako će klub riješiti njegovu situaciju ne znam, ali znam da je ogroman uteg, najprije igrački, jer ne služi ničemu, a onda i finansijski, jer prima platu cca. jednog Ronalda.

Ovi malci Pereira i Lingard su se baš dobro pokazali i na njih se mora super ozbiljno računati.

Samo ispadanje ne bih komentarisao, jer se ispromašivalo masu prilika, posebno u produžetku.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 29 okt 2015, 00:02

Utakmice Utd-a postale tragi komicne :lol: :lol:

Nude nam vrhunsku zabavu komicnih reakcija koje uglavnom nemaju veze sa fudbalom.

Rooney ne bi mogao da igra na malonogometnom turniru u mom selu sa uplatom od 50 KM a momak inace ima sedmicnu platu od 300k funti i pruza partije veterana od 45 god.Nevjerovatno :bow:

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 29 okt 2015, 01:05

LOUIS VAN GAAL REACTS TO CAPITAL ONE CUP EXIT

Louis van Gaal gave an exclusive interview to MUTV following Manchester United's Capital One Cup clash with Middlesbrough and shared these thoughts on the penalty shoot-out defeat...

UPSET NOT TO PROGRESS

We are very disappointed. We could have finished so many of our chances so easily, and we didn't do it, so it's very disappointing.

POOR FINISHING

We have to solve this problem. Against Manchester City, we had more chances than City and we have to finish one of those chances. We didn't create so much against City as we did today but we have to finish. A lot of players were in finishing circumstances and didn't do it. Not one player but more players so that's a little bit frustrating. But it's like that and we have to continue.

OUT OF LUCK, OUT OF THE CUP

Last year, we were out of this cup already, in the first match, 4-0 [lost to Milton Keynes Dons]. Now we are in the final 16 and we had to win. But, okay, we were not lucky. I have to say you have to force the luck. Against Manchester City, we were also not lucky but I cannot repeat that every week that we're not lucky. You have to force the luck.

POSITIVE PERFORMANCES

Of course, there were some players that have played a very good game. I have to admit that I'm very proud of that because it's not an easy game against Middlesbrough. So I'm pleased with some of the performances of my players but I am also disappointed with some of my players. That's the life of the manager.

ON TO SELHURST PARK

Crystal Palace have also lost and had a difficult time tonight [they were beaten 5-1 by Manchester City]. In sport, we know you can lose but you have to continue, we shall continue and we shall win.
Reakcije LvG-a na večerašnju utakmicu.

Vidio je što i mi a ostaje nada da će nešto uraditi po tom pitanju. I očajna priprema meča i loša postavka igre, posebno u prvih pola sata,

Rokade Felle i Rooneya (napad-sredina) bi bilo bolje da više ne gledamo jer očito da to ne funkcioniše. Kako su samo spori.

I još jednom da pohvalim Lingarda i Pereiru. Budućnost je svijetla s momcima našim!

A u vezi kadra: nakon što je očistio svlačionicu vrijeme da LvG (Woodward) u januaru pojača roster s kvalitetnim igračima inače ništa od nas.

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 29 okt 2015, 02:14

Novo razočarenje ali hajde, više od poraza boli kurcobolja pojedinih igrača. Nešto sumnjam da su se ikako ozbiljnije pripremali za ovaj meč, jer je stvarno bilo niko ni s kim. Wilson treba više minuta da bi se moglo šta očekivat, njegova i Memphisova igra večeras dosta slične, mnogo grešaka, pogrešnih odluka i bezpotrebnog forsiranja, mada sigurno da je Wilson boljeg karaktera, ali mora bolje. Pereira i Lingard odlični u drugom, ali opet ne mislim da su spremni za veće izazove, jednostavno neiskustvo, mada su trenutno jedni od boljih u timu. Carrick dugo nije bio lošiji, za kapitena se nema više šta reć, nadam se da će se dobro odmoriti na klupi. Nakon svake naše katastrofe, mogu se izdvojiti dvije pozitivne stvari- Smalling i Martial. Iako nije ništa posebno napravljeno, momčina pokazuje klasu, šteta što su nam svi ostali ofanzivno u kurcu, pa nema s kim ni odigrati. Kontre i protiv boranije preloše branimo, čim neka kontra ili brža akcija totalna pometnja u odbrani, ne zna se gdje ko ide. Takođe bilo kakav pokušaj organizovane igre sa Fellom ne ide, Lik samim prisustvom poziva na krkanje i (pre)duge lopte. Ima situacija kada je jako koristan, ali u organizovanom fudbalu nipošto, neka čeka na klupi. Memphis mora igrati da bi ušao u kakvu-takvu formu, istrpiti jer generalno nemamo boljeg krila, osim eto Lingarda koji je bio nešto bolji.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 29 okt 2015, 06:10

Ali koji potez Luje,izbacuje djete od 19 god,zeljan igre,svega i ubacuje Rooneya mrtvog,sta se ima in nesto pravdat ,on je najveci krivac ovog. Da pohvalim Fellu,pokazao je da una da igra,koliko je samo lopti spustio,dodao na krilo odlicno,bas mi se svidio sinoc.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 29 okt 2015, 07:50

Kako da ne, previse zeljan igre da je pokazao sav raskosni talenat. Flop of the match.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 29 okt 2015, 08:28

Septerra je napisao/la:
LOUIS VAN GAAL REACTS TO CAPITAL ONE CUP EXIT

Louis van Gaal gave an exclusive interview to MUTV following Manchester United's Capital One Cup clash with Middlesbrough and shared these thoughts on the penalty shoot-out defeat...

UPSET NOT TO PROGRESS

We are very disappointed. We could have finished so many of our chances so easily, and we didn't do it, so it's very disappointing.

POOR FINISHING

We have to solve this problem. Against Manchester City, we had more chances than City and we have to finish one of those chances. We didn't create so much against City as we did today but we have to finish. A lot of players were in finishing circumstances and didn't do it. Not one player but more players so that's a little bit frustrating. But it's like that and we have to continue.

OUT OF LUCK, OUT OF THE CUP

Last year, we were out of this cup already, in the first match, 4-0 [lost to Milton Keynes Dons]. Now we are in the final 16 and we had to win. But, okay, we were not lucky. I have to say you have to force the luck. Against Manchester City, we were also not lucky but I cannot repeat that every week that we're not lucky. You have to force the luck.

POSITIVE PERFORMANCES

Of course, there were some players that have played a very good game. I have to admit that I'm very proud of that because it's not an easy game against Middlesbrough. So I'm pleased with some of the performances of my players but I am also disappointed with some of my players. That's the life of the manager.

ON TO SELHURST PARK

Crystal Palace have also lost and had a difficult time tonight [they were beaten 5-1 by Manchester City]. In sport, we know you can lose but you have to continue, we shall continue and we shall win.
Reakcije LvG-a na večerašnju utakmicu.

Vidio je što i mi a ostaje nada da će nešto uraditi po tom pitanju. I očajna priprema meča i loša postavka igre, posebno u prvih pola sata,

Rokade Felle i Rooneya (napad-sredina) bi bilo bolje da više ne gledamo jer očito da to ne funkcioniše. Kako su samo spori.

I još jednom da pohvalim Lingarda i Pereiru. Budućnost je svijetla s momcima našim!

A u vezi kadra: nakon što je očistio svlačionicu vrijeme da LvG (Woodward) u januaru pojača roster s kvalitetnim igračima inače ništa od nas.
Prijatelju moj ovu priču prosipa od početka prvenstva,svaku utakmicu koju ne dobijemo krivi sreću i lošu realizaciju,priča kako su neki igrači razočarali pa iste stavi opet u startnu dakle čovjek je pogubljen sa svojom filozofijom sve mu najgore želim jer ovo na sve liči al na igru ne sramota akcije nema za 120 min da kažeš vau super odigrano samo gadjaj cupavu glavu i to je sva pamet bjeda

Devi1
Kontakt:

Re: RE: Re: Manchester United FC

Post Postao/la Devi1 » 29 okt 2015, 09:13

Format je napisao/la:Ali koji potez Luje,izbacuje djete od 19 god,zeljan igre,svega i ubacuje Rooneya mrtvog,sta se ima in nesto pravdat ,on je najveci krivac ovog. Da pohvalim Fellu,pokazao je da una da igra,koliko je samo lopti spustio,dodao na krilo odlicno,bas mi se svidio sinoc.

Wilson se povrijedio, nije mogao nastavit na poluvremenu.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 29 okt 2015, 14:29

Pa ima martial,mora Roo igrat i na stakama

Zeljeznicar! 1921 !

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 29 okt 2015, 16:18

Znaci premorili se pa ispali u mmk-u.

Small ce morati na dodatne masaze a mozda mu Lujo cokne koju olandsku tableticu, ko zna.

Raduje me situacija sa Lingardom. Decko ima damu 1 vs 1, brzina je tu, fantastican centarsut. Fino razume kretnje saigraca, ma sve pet na tehnickom planu. Mozda za god nabaciti koji kg misicne mase i to je to.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 29 okt 2015, 16:24

Format je napisao/la:Pa ima martial,mora Roo igrat i na stakama

Rooney je kapiten i uzor svima u klubu, glavni igrač u kontekstu svlačionice i organizacije igre.

Ja mislim da da je on i odgovoran za pad forme nekih igrača i slabu igru totalno. Kad gledamo samo ovu sezonu zar nije on bio najlošiji u kontinuitetu?

Znači da je malo vjerovatno da je pad forme Carricka, Blinda i Depaya razlog pada njegove forme. MIslim da je suprotno.

Ako je tačno da je on, kao uzor i šef igračke raje, uzrok za pad forme ostalih igrača onda je totalni imperativ (!) da mu se rezerviše mjesto na klupi. Ako LvG i stručni štab to ne vide bolje nam je da se psihički pripremimo za dramu loše igre i rezultata.

Martiala gurni u špic a daj slobodu Depayu i Mati po krilima, iza Ander, Morgan i Lingard.

U drugim vijestima:

Di Maria-i se nije ni dolazilo u United. To sad svi već znamo a meni je baš omrzao kao igrač
Scholes kritikuje Van Gaala:
Najbitnije od svega je da on krivi LvG-a za pad Rooneyeve forme, što ovu gore teoriju baca u vodu. Ja baš ne mislim da Rooney nije nedužan ali krivim Louie-a što ga vraća čas u centar čas u vrh napada. E to mi smeta.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.