Alexis navodno 100% odlazi iz Arsenala...
Ajmo upravo rukama i nogama grabiti
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Finala akBgdaIlCapitano je napisao/la:Nakon ispadanja Napolija opet jedini ubiremo lovu u LP. Preko 100 miliona se očekuje ovaj put, zavisno dokle dođemo.
Odnosno moramo uzet sad LP jer opet imaju namjeru da nas posalju u seriju BMarvin je napisao/la:Finala akBgdaIlCapitano je napisao/la:Nakon ispadanja Napolija opet jedini ubiremo lovu u LP. Preko 100 miliona se očekuje ovaj put, zavisno dokle dođemo.
Zato će zabit dva Milanu, ništa od onih salata što ga ćeraju da jederamiral je napisao/la:Gonzalo čeka oval mesa...
Effenberg je napisao/la:Hehee onda se dobro razumijemo i ja takodje volim taj pezorativno receno "neatraktivan" fudbal. I dan danas kad me pitaju koja mi ne najomiljenija tekma kazem Milan - Juve i kad pitaju kako se zavrsila 0:0![]()
Slazem se uglavom sve sto kazes, ali potcjenjujes puno Pariza hebeni su stari moj, oni su ko Atletico sa upgradeom u ofanzivi. Znaci na sve strane kompletni, samo nek njih ne izvuku u 1/4 finalu i bice dobro.
Rekoh ti jarane. Gledam ih litavu sezonu, nema tu ideje, identiteta, pobjedničkog mentaliteta. Imaju Verrattija, Cavanija i Di Mariu koji mogu bilo gdje igrati, ostatak je vrlo prosječan.IlCapitano je napisao/la:Zeznuti su kad im daš prostora kao što su Barcelona i Marseille neki dan i ostaviš prostora za kontre. Na postavljenu odbranu su bezidejni. Atletico je drugi svijet za njihovu odbranu, veliki su kikseri.
Sredjuje njih Juve ili Bayern. Ovo je danas bila lakrdija i meni ovo ne moze zamazat oci + sponzor im Katarac i jednim i drugim, a pogledajte malo meceve dole po Kataru ovo danas sto se pravilo tam svako kolo rade. Tako da ovo sve okacit macku o rep.IlCapitano je napisao/la:Effenberg je napisao/la:Hehee onda se dobro razumijemo i ja takodje volim taj pezorativno receno "neatraktivan" fudbal. I dan danas kad me pitaju koja mi ne najomiljenija tekma kazem Milan - Juve i kad pitaju kako se zavrsila 0:0![]()
Slazem se uglavom sve sto kazes, ali potcjenjujes puno Pariza hebeni su stari moj, oni su ko Atletico sa upgradeom u ofanzivi. Znaci na sve strane kompletni, samo nek njih ne izvuku u 1/4 finalu i bice dobro.Rekoh ti jarane. Gledam ih litavu sezonu, nema tu ideje, identiteta, pobjedničkog mentaliteta. Imaju Verrattija, Cavanija i Di Mariu koji mogu bilo gdje igrati, ostatak je vrlo prosječan.IlCapitano je napisao/la:Zeznuti su kad im daš prostora kao što su Barcelona i Marseille neki dan i ostaviš prostora za kontre. Na postavljenu odbranu su bezidejni. Atletico je drugi svijet za njihovu odbranu, veliki su kikseri.
"There's a general feeling that Allegri might want to turn his hand to a different kind of football (i.e. the EPL)" #RadioVS
"Juve will do everything in their power to keep Allegri in Turin, unless Max specifically asks to be let go" #RadioVS
"The final decision RE: Allegri will be taken in May-June, when the season ends" #RadioVS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.