Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Dolazim oz Belgije 10 dana nakon tekme a ja i drug.skakali ovdje odsrece sto cemo moc gledat..tuga
opa biti će te moji gosti, ide li se u ZG 

Uboli su sa terminom ko prstom u ****. 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
1 mjesec, 24 dana i 19 sati

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Malo manjebega_afc je napisao/la:1 mjesec, 24 dana i 19 sati

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
gdje?Marsal je napisao/la:Ja 16-og idem na more...

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Bit ce teško doci do karte za gostujuci sektor,zvanicna Arsenal BiH ne garantuje ni clanovima karte.
Bez away boysa i upoznavanja sa njihovim mentalitetom na tribini za mene ova utakmica nije potpun doživljaj.
Domacini "nam" bojkotuju,red je da se ispoštuju a i ne mogu ja da prešutim Arsenalov gol,ne ide,.
Doci ce naravno Dinamovi navijaci na baterije(čast onima koji idu i kontra Slavena,oni su bar doslijedni sebi), skontat ce Mamic vec nacin a ovaj put mu nije ni teško,dolazi veliko ime na Maksimir..
Doci ce i regionalni fanovi Arsenala ili opcenito nekog "zvucnog" kluba koji ce na racun sopstvene reputacije dobro napuniti tribine tako da ce to opet samo po sebi napraviti jedan dobar fudbalski ambijent i zagarantovan provod koji ce ipak biti "nedorecen" zbog izostanka istinskog lokalnog "šmeka" i paklenog ambijenta..To je zbog nekog lika kojem neki ovdje salutiraju kao danas naftaškim parama..
@ Paja ,"tata" a ? Moralne vrijednosti vam jesu iste,mora se priznat ,.Dobro,"tata" je bar "truhlom" moralu dodao slavu i pare,nadam se i višegodišnju zatvorsku kaznu dok ti samo piliš naopako na forumu gdje si doživljeo neki filmski obrt pa sve ono što je bilo u superlativima sada palo na samo dno..
Nemoj da prozivaš izmedju redova,ako ja kmecim onda sam to samo ja a ne neka tvoja imiginarna grupa "voajeroljubaca",ako je iko suštinski i u najvecoj mjeri pripadao istoj,onda si to ti..
Ja pojma nemam jel ti sve ove godine(nakupilo se) samo troluješ ili si ipak samo zavadjen sa nekim bivšim "ti",jbt,ti i onaj bivši Paja se ne bi mogli ocima,garantujem,.
Bez away boysa i upoznavanja sa njihovim mentalitetom na tribini za mene ova utakmica nije potpun doživljaj.
Domacini "nam" bojkotuju,red je da se ispoštuju a i ne mogu ja da prešutim Arsenalov gol,ne ide,.
Doci ce naravno Dinamovi navijaci na baterije(čast onima koji idu i kontra Slavena,oni su bar doslijedni sebi), skontat ce Mamic vec nacin a ovaj put mu nije ni teško,dolazi veliko ime na Maksimir..
Doci ce i regionalni fanovi Arsenala ili opcenito nekog "zvucnog" kluba koji ce na racun sopstvene reputacije dobro napuniti tribine tako da ce to opet samo po sebi napraviti jedan dobar fudbalski ambijent i zagarantovan provod koji ce ipak biti "nedorecen" zbog izostanka istinskog lokalnog "šmeka" i paklenog ambijenta..To je zbog nekog lika kojem neki ovdje salutiraju kao danas naftaškim parama..
@ Paja ,"tata" a ? Moralne vrijednosti vam jesu iste,mora se priznat ,.Dobro,"tata" je bar "truhlom" moralu dodao slavu i pare,nadam se i višegodišnju zatvorsku kaznu dok ti samo piliš naopako na forumu gdje si doživljeo neki filmski obrt pa sve ono što je bilo u superlativima sada palo na samo dno..
Nemoj da prozivaš izmedju redova,ako ja kmecim onda sam to samo ja a ne neka tvoja imiginarna grupa "voajeroljubaca",ako je iko suštinski i u najvecoj mjeri pripadao istoj,onda si to ti..
Ja pojma nemam jel ti sve ove godine(nakupilo se) samo troluješ ili si ipak samo zavadjen sa nekim bivšim "ti",jbt,ti i onaj bivši Paja se ne bi mogli ocima,garantujem,.
-
- Kontakt:
Pa zna se na koga se odnosi voajeroljubci posto ste ti i rambo kmecali napisao sam u mnozini sta je problem treba vas sve imenom prozivati? Tata je od Dinama napravio regionalnu silu kojoj gostuju najveci svjetski klubovi u najjacem takmicenju ja pilim na forumu kad mi ej cejf isto ko i svi drugi, nisam ja kriv sto na moje pstove odgovaraju stalno pa mora pisati vise nego sto i hocu. Nisam dozivio nikakav filmski obrt niti sam ja jedini koji se okrenuo protiv voajera, jesam li to ja jedini na ovoj temi koji kritikuje poteze izlapljelog strucnjaka pa da ti mene samo prozivas?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- branimir85
- Kontakt:
gledao dinamo-aresnal prije 9god,kad je Arsenal dobio tri nula,baš sam bio na sjeveru atmosfera za naježiti se!!!chily-rz je napisao/la:Bit ce teško doci do karte za gostujuci sektor,zvanicna Arsenal BiH ne garantuje ni clanovima karte.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Nije losa grupa za CL. Taman ce tako po obicaju i zavrsiti kako smo sad poredani: Bratwurst, Arsenal, Olimpijakos i Dinamo.
Da mi je znati sta ova dvojica rade inace haha. Ty mozda radi u nekom skladistu i uvijek sretan, lomi ledja, ali samo jos 7 sati do kraja radnog vremena i nagne onu svoju flasu. Claude mi lici kao da radi za neko osiguranje haha.
Vjerovatno grijesim, mozda Ty radi u kancelariji nekoj
[youtube][/youtube]

Da mi je znati sta ova dvojica rade inace haha. Ty mozda radi u nekom skladistu i uvijek sretan, lomi ledja, ali samo jos 7 sati do kraja radnog vremena i nagne onu svoju flasu. Claude mi lici kao da radi za neko osiguranje haha.
Vjerovatno grijesim, mozda Ty radi u kancelariji nekoj

[youtube][/youtube]
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Gdje je brat Seamen?
Hajde ljudino, malo nas uputi, gdje naci jeftin smjestaj u Zagrebu a da nije daleko od Maksimira. Kako doci do karte?
Gdje izaci navecer i dobro se provesti, trebalo bi doci barem 2 dana prije utakmice. Gdje ima jeftino kurava i tako to.

Hajde ljudino, malo nas uputi, gdje naci jeftin smjestaj u Zagrebu a da nije daleko od Maksimira. Kako doci do karte?
Gdje izaci navecer i dobro se provesti, trebalo bi doci barem 2 dana prije utakmice. Gdje ima jeftino kurava i tako to.

1946
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sad vam Seamen odjednom valja, a do jučer ga pljuvali, interesdžije 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Barem znamo ko ce biti najvatreniji navijac Wengera u Zagrebu 
Zamisli u sred prenosa cujes kako se neko dere "Trpaj voajerovu prciju"

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
rio_Ferdy88 je napisao/la:Sad vam Seamen odjednom valja, a do jučer ga pljuvali, interesdžije

Nikad u zivotu, Seamen i ja smo bili u koaliciji koja je voajera tjerala s klupe.

1946
- Marsal
- Kontakt:
Omis, vec placen smjestaj, nema sanse da se izvucem. Jbg, jednostavno nije bilo sudjeno a skako sam ko budala po kuci od srece kad sam vidio grupe.topnik1 je napisao/la: gdje?
Ne valja, ne vracaj ga.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sad vam Seamen odjednom valja, a do jučer ga pljuvali, interesdžije
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa odeš do Zagreba na tekmu i onda iz Zagreba autoputem pravac za OmišMarsal je napisao/la: Omis, vec placen smjestaj, nema sanse da se izvucem. Jbg, jednostavno nije bilo sudjeno a skako sam ko budala po kuci od srece kad sam vidio grupe.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- schweinsteiger
- Kontakt:
Sta to nema @Seamen ?
Da ne kuje plan kako da postavi kakvu bombu ispod Wengerove fotelje na Maksimiru?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da ne kuje plan kako da postavi kakvu bombu ispod Wengerove fotelje na Maksimiru?

#miasanmia
Pravi transparent za utakmicuschweinsteiger je napisao/la:Sta to nema @Seamen ?

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Arsenal
Murga je napisao/la:Barem znamo ko ce biti najvatreniji navijac Wengera u Zagrebu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.