42 min. ·
Manchester United gegen Manchester City FC
Come on Red Devils!!!!!!!!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Zato što je brz i može se sa Sterlingom nositi, dok Darmian??Patrice_Evra_3 je napisao/la:Bgm, pogodi' ja za Valenciu.United XI: De Gea; Valencia, Jones, Smalling, Rojo; Schweinsteiger, Schneiderlin, Herrera; Mata, Rooney, Martial. Subs: Romero, Blind, Darmian, Carrick, Lingard, Memphis, Fellaini.
Wayne Rooney had the worst passing accuracy, the fewest touches and lost the ball more than any other outfield starters for Man United.
Lost possesion: 28 times. Next worse was Marcos Rojo (23).
Passing accuracy: 54.8%. Next worse was Marcos Rojo (78%).
Touches: 50. Next worse was Juan Mata (52).
Doslo je do toga da ovo, iako suludo, i zvuci primamljivo u ovom trenutku, na par minuta mozes sjesti i cak razmotriti.Baader je napisao/la:Treba pokušati dovesti Manea, dati im Rooneya i vreću para.
Ja mislim da ga je dugo cekati do kraja sezone,ali nazalost tako ce biti.Jedino ako LvG bude primoran da ga mijenja a ako ovako nastavi mislim da i nece imati puno opcijaPoliceman je napisao/la:sto se tice Wazze mora pronaci nekakvu formu do kraja sezone ili ga ceka sudbina RvP i Falcaoa to je sada nazalost ocito
Nije, slazem se, po meni imamo kvalitetnu ekipu.Belmin6 je napisao/la:Nije jedini problem ove ekipe napadac koji stoji 30 metara daleko od protivnickog golmana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.