sljivo je napisao/la:Dobro pogledati te njuške:
Grobari Bayerna.
Sve zasluge koje su imali, su ponistili u zadnjih par sezona.
Odavno su zreli za penzije, mada ni zatvor im nije nepoznat.
Barem ovom jednom.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
sljivo je napisao/la:Dobro pogledati te njuške:
Ne znam sto se iko cudi oko ovih transfera, dzaba se loze kad nece niko dociS-Y-L-A-R je napisao/la:A pitao sam se gdje si ti u svemu ovome.Goretzka je napisao/la:Koga briga za Sanea Perisice i ostale kad je tu nas Niko Kovac carkonja nasSamo nek nam je njega i Leona i dosta nam je
Ostali skart moze napolje
![]()
Inače, opet ponavljam, nikad se ne radujem nesrećama/povredama, ali nek mi se jave momci koji su prvi prenijeli vijesti ovih dana(i da je u početnom sastavu, i da se povrijedio, i da vjerovatno otpada deal). Sve vas častim prvom prilikom.![]()
Vjerovatno je ostalo kupona od prošle godine pa da se ne bacaju.Bayern@heart je napisao/la:Zato vrijeme kako čitam ekipa je kod grobara Ulija na roštilju i uživaju čvrče kobasice sa sve strane.
Pep krivPep Guardiola on Leroy Sané: "I don’t know. Normally these kind of injuries, 6 to 7 months. Hopefully in February or March he can come back with us . I didn’t think he was leaving. He didn’t tell me he wanted to leave, that's why he played the pre-season and the Community Shield"
Prije će biti da je Sane kriv.harden je napisao/la:Pep krivPep Guardiola on Leroy Sané: "I don’t know. Normally these kind of injuries, 6 to 7 months. Hopefully in February or March he can come back with us . I didn’t think he was leaving. He didn’t tell me he wanted to leave, that's why he played the pre-season and the Community Shield"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.