FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Potražite i snimak insajdera sa B92 sa proslave titule Obilića '98 godine kada se u redu onih koji se guraju da prvi pruže ruku Arkanu nalazi i Ljupko pa ga pošaljite vještaku.. Nažalost ne mogu da nađem klip, ali znam da sam gledao tu emisiju a evo vidim i da su mediji pisali o tome. Sad mi je još tužnije ovo što se pokušavaju vaditi, prebaciti krivicu na medije, umjesto da konačno skontaju da je problem u njima i u amaterima koji uzimaju masne pare za svoj nerad!
Zadnja izmjena: bordograd, dana/u 10 apr 2014, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Buraz,evo primjer..ja se slikam sa Naserom Oricem,onako stojimo, ja uperio puskicu i odem da budem trener Zvezde ili Partizana..kako bi bio docekan u gradu BGD?MaGiCa je napisao/la:bordograd je napisao/la: A što se tiče Arkana, taman da mu je zapalio cigaru u Knez Mihajlovoj '90-ih za mene bi bio nepodoban da sjedi na klupi jednog bosanskog i sarajevskog kluba!
Interesantno kako niko nije prichao o tome da je Ljupko 1 ispushena lula u trenerskom smislu, a svi se uhvatili Arkana.![]()
Prijatelju, taj chovek je bio F.Simatovicev i J.Stanishicev #1 operativac (a oni bili udarne igle rezhima Slobodana M.). Njemu su svi: i vashi i nashi i hrvatski politichari persirali kad ga sretnu te 90, 91 ili 92. i to je bilo pod muss. Ko ne veruje, nek pronadje VHS snimke razgovora Fikreta Abdica i dotichnog ZRA, kad Arkan (chovek koji je izbachen iz osnovne shkole) ekonomisti Abdicu (na stranu njegov politichki angazhman, ali "Agrokomerc" je FA uchinio velikim) objashnjava principe trzhishta, a ovaj mu samo klima glavom.
Nije da branim lik i delo Lj. Petrovica, ali chisto sumnjam da je smeo da kazhe "A", ZRu, a bez da bude maltretiran ili da mu porodica ispashta.
Tako da bi valjalo da malo odmorite sa tom "patriotskom" retorikom, tim pre shto LJP nije nikakav "chetnik", "velikosrbin", "nacionalista" ili shta god, vec obichni nekada ozbiljan trener, a sada samo izlapeli starac koga je vreme pregazilo u poslu kome se bavi.
EXIF podatci se 1. mogu brisati 2. mogu
mijenjati 3. za vrijeme kada je nastala data
fotografija, sasvim sigurno nije koristen
digitalni foto aparat 4. exip podatci se
automatski brisu cim se fotografija uploaduje
na FB ili slicne javne servise 5. dali je foto
montaza, nisam sasvim siguran da jeste...
rekao bih da nije!!! previse je dobro uradjena,
holivudski, ako jeste.. proporcije, prisnost dva
tjela i ostalo se jednostavno ne mogu tako
lako izmontirati...|
lako izmontirati...|
- invincible1921
- Kontakt:
ne lupetajte gluposti, kakva montaza fraer je izmejdu redova prizno da je imo dobre odnose sa arkanom. Naravno ne kazem da je fraer cetnik, jer ipak on je tad bio vodja navijaca kluba koji petrovic vodio tako da takav odnos ne treba da cudi. Međutim rec da je montaza je premsmijesno bas bi se neko tim zamaro sta vam je vise sa tim urotama i teorijama zavjere....
btw: bez ikakve provokacije, melunovic,jarni,dupla kruna bez ijednog pehara, pa sad i ovo, sta vam uradi ibrakovic postali ste cirkus od kluba

btw: bez ikakve provokacije, melunovic,jarni,dupla kruna bez ijednog pehara, pa sad i ovo, sta vam uradi ibrakovic postali ste cirkus od kluba

=\_1921_/=
Niko, razuman, ne kaze da je Ljupko cetnik, ali ljudi koji su nekad bili u drustvu ovakvih monstruma jednostavno nisu dobrodosli u Sarajevo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ibrakovic nam pravi cirkus od kluba
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Inace ne komentiram na temama drugih klubova osim FK Velez, ali moram sada. 
Ovo je sve Ibrakoviceva greska, pravi cirkus od FK Sarajevo. FK Sarajevo zelim sve najbolje, da osvojite i kup i prvenstvo ako moze, ali tesko cete to postici sa ovom lopinom i neznalicom.

Ovo je sve Ibrakoviceva greska, pravi cirkus od FK Sarajevo. FK Sarajevo zelim sve najbolje, da osvojite i kup i prvenstvo ako moze, ali tesko cete to postici sa ovom lopinom i neznalicom.
Zadnja izmjena: Kadet91, dana/u 10 apr 2014, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Nego vi komsije objasnite onom vasem papku Ibrakovicu da drugi put razmisli sta prica i koga dovodi..ove vadione fotoshop i ostali folovi nemoze prodavati ni djeci u vrticu.
-
- Kontakt:
molotovljev je napisao/la:Mejtas, hajde ba ne lozi raju ovde i pusti tu suplju pricu, sta kontas neko lud je l ...
Znamo da vam je godra sto Petrovic nije ostao u Sarajevu, ali ne iz razloga kojeg vi navodite, nego iz nekog
drugog razloga .. Satro vama smeta Ibrakovic... smijesni ste !
Ma vidi, ovom blamažom (ko god je odgovoran za nju, pretpostavljamo da je Avdo najodgovorniji) je nanensena šteta cijelom gradu pa i državi, a ne samo vama. Evo već su nam susjedi i komšije jedva dočekale da laju po nama.molotovljev je napisao/la:Mejtas, hajde ba ne lozi raju ovde i pusti tu suplju pricu, sta kontas neko lud je l ...
Znamo da vam je godra sto Petrovic nije ostao u Sarajevu, ali ne iz razloga kojeg vi navodite, nego iz nekog
drugog razloga .. Satro vama smeta Ibrakovic... smijesni ste !
Avdo mi ne smeta dokle god se bavi svojim poslom jer lično smatram da od njega nema ništa (njegov rang je Radnički LUkavac, a ne "evropski" klub u osnivanju) da bi se neko njega bojao. Problem je što mi smetamo Avdi i što je frajer počeo praviti "bravure" koje su naštetile svima. Dvije velike bravure je napravio samo u par dana. Od.jeb.at Jarnija kao da je Avdo Rumenige u Bajernu, a ne papak sa traumom od Želje i ovo sad sa Ljupkom. Kad se je već zajeb.ao sa Jarnijem (a reakcija većine ljudi koji prate fudbal je bila, gdje njega nađoše) pri dovođenju makar je taj rastanak trebao biti na nekom nivou, a ne nako. Zar je toliki problem uzeti ovu ligu (eto imate pare imate sve kako vi kažete) da se moraju ovakva sr.anja praviti. Imam osjećaj da neko kod vas opasno komplekse liječi s ovim dovođenjima. Je li to treba doći Ljupko (za zavidnim uspjesima širom svijeta, to niko ne isporava) na zalasku karijere da uzme titulu ili kup ovdje? Tuga je to, vjeruj.
http://****.ba/vijest/71552" onclick="window.open(this.href);return false; kazu da je fotosop 

Sarajevo ljubavi moja.
- anelbavarac
- Kontakt:
bordograd je napisao/la:Potražite i snimak insajdera sa B92 sa proslave titule Obilića '98 godine kada se u redu onih koji se guraju da prvi pruže ruku Arkanu nalazi i Ljupko pa ga pošaljite vještaku.. Nažalost ne mogu da nađem klip, ali znam da sam gledao tu emisiju a evo vidim i da su mediji pisali o tome. Sad mi je još tužnije ovo što se pokušavaju vaditi, prebaciti krivicu na medije, umjesto da konačno skontaju da je problem u njima i u amaterima koji uzimaju masne pare za svoj nerad!
[youtube][/youtube]
1:27

Srdacni zagrljaji i poljupci sa Arkanom.
Ljupko korektan ispao a zaista nije ogroman problem recimo Ciro je istinski ljbuitelj Franje Tudjmana okorjelog ustase i bio nam je selektor mazao oci sad ej trener Slobode i to nikom ne smeta
Šta ti brate lupetaš, kakva prisnost , kakva dva tijela. Šta se provaljuješ. Kad se montira ova slika montiraju se samo segmenti lica. Vještak se nije pozvao na EXIF podatke i na osnov njih rekao da je montaža, samo je potvrdio da ih nema. Greške , ako ih ima se uočavaju zumiranjem fotografije dok se bukvalno ne razloži na piksele. Tada tek tražiš greške , odnosno razliku u nijansama boja između dodirnih piksela ako greška postoji !DANDY je napisao/la:EXIF podatci se 1. mogu brisati 2. mogu
lako izmontirati...|
U novi boj ...
Mene, moju porodicu i moje sugrađane su ti koji njega "uče" kako rukovati puškom držali u opsadi, granatirali i pokušavali ubiti 1425 dana! Kada sam trebao da skupljam sličice ja sam skupljao gelere i zato moja retorika nije "patriotska" nego patriotska, građanska i razumska! Nemam ja ništa prijatelju protiv druge vjere, nacije i mišljenja, ali itekako imam protiv fašizma i svakog vida flertovanja sa istim. Možda nekome ko je došao '96 iz Danske ne smeta slika, ali nećete od nas normalnih ljudi praviti neandertalce zato što podržavamo ovaj potez uprave!MaGiCa je napisao/la:Tako da bi valjalo da malo odmorite sa tom "patriotskom" retorikom, tim pre shto LJP nije nikakav "chetnik", "velikosrbin", "nacionalista" ili shta god, vec obichni nekada ozbiljan trener, a sada samo izlapeli starac koga je vreme pregazilo u poslu kome se bavi.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
-
- Kontakt:
Ma smetao je on i nama (barem dosta raje) jer znamo mi šta je Ćiro lajao našima kad smo sa Hrvatskom (1:4 zijanili naši) igrali (negdje u Italiji, zaboravio sam gdje), ali fol jem u tome što se sarajevski klubovi najmanje pitaju u Savezu (provincija vlada ili je vladala) i što je trener reprezentacije osoba koja treba kao da svima paše i šumi i kamenu. Ko pita Horde i Manijake za to.Interista je napisao/la:Ljupko korektan ispao a zaista nije ogroman problem recimo Ciro je istinski ljbuitelj Franje Tudjmana okorjelog ustase i bio nam je selektor mazao oci sad ej trener Slobode i to nikom ne smeta
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Prvo da se obratim navijačima Želje koji vise ovdje satima i naslađuju se (neki su to čak i priznali) - kako vas nije stid? Da imate makar malo ljudskosti u sebi nikad ne biste ovakvu situaciju koristili za jeftina navijačka prepucavanja. To najbolje govori o vama. Za ostale navijače Želje koji borave na ovoj temi - sve 5, ali ne treba trljati sol na ranu, neke stvari je dovoljno jednom reći.
A sad što se tiče dječurlije predvođene ovim krajnje iritantnim likom @amypitar. Ti ne pamtiš, al' ja ću da ti kažem ovdje vrlo jasno, navijačke razlike su NULA, pazi sad - NULA, u odnosu na razlike između svih nas i ovih što su se kao morali slikati s Arkanom. Kao slučajno se našao na ratištu, slučajno vidio Arkana i ovaj ga natjerao da se slika sa njim, pa mu slučajno dao pušku i ovaj se još slučajno nasmijao. Pa je onda fotomontaža, pa opet nije, pa je pružao ruku Arkanu ovdje, pa su se grlili tamo, pa ljubili 'vamo. Jedno je sigurno, taj je garantovano uživao u "velikim srpskim pohodima" tog doba i nije mu ni malo žao zbog svega što se desilo. Samo budala može nasjest' na njegovo glumatanje, isto kao i na glumatanje Ćire kojem je Tuđman zakletva. Sram da te bude i tebe i sve koji tako misle što uopšte pokušavate da ovu groznu stvar da prebacite na teren navijačkih razmirica, što je neprihvatljivo do te mjere da zaslužuje vrlo oštar odgovor od strane ostalih. Priča o nekakvom podmetanju je takođe krajnje degutantna jer ne postoji nikakav rat navijačkih grupa koji balavci koji ne pamte pravi rat pokušavaju da ovdje instaliraju. Da si gledao barem jedan sat paljanskog SRT-a u ratu onda bi znao šta je podmetanje, pa bi te bilo stid da ovo spomeneš kao podmetanje. Zato obriši bale s usta i obrati se prvom starijem čovjeku koji je prošao rat da ti objasni šta se tačno dešavalo, da ti objasni da snajper nije birao između navijača Želje i Sarajeva, da nisu postojali posebni podrumi za žene i djecu Želje i Sarajeva, da su Željo i Sarajevo zajedno odbranili i oslobodili Sarajevo. To ti treba bit na umu kad vidiš ovu njušku s puškom, a ne nekakav imaginarni rat između Želje i Sarajeva, jer se među navijačima ova dva kluba nikad neće potezati puške, puške se potežu između nas i njih evo već stotinama godina. To zapamti.
Što se tiče Ćire, čovjeka kojem je Tuđman i danas dan zakletva, ostaje nejasno zbog čega davnih dana nije doživio sudbinu Petrovića. Možda ljudima treba malo podrobnije objasniti ko je Tuđman i šta je radio, ne moraš biti ovako eksplicitan kao Arkan da bi bio čak i gori od njeg. Tuđman je gori i od Miloševića. Tuđman je najgori, to ljudi treba da znaju.
I najvažnija stvar koju Fening i Moderni nisu očito još uvijek naučili. Kad čovjek dolazi iz Srbije provjeri ga 10 puta, znamo šta je bilo i ovakve stvari su uvijek moguće. A najbolje je izbjeći ga ako je ikako moguće.
A sad što se tiče dječurlije predvođene ovim krajnje iritantnim likom @amypitar. Ti ne pamtiš, al' ja ću da ti kažem ovdje vrlo jasno, navijačke razlike su NULA, pazi sad - NULA, u odnosu na razlike između svih nas i ovih što su se kao morali slikati s Arkanom. Kao slučajno se našao na ratištu, slučajno vidio Arkana i ovaj ga natjerao da se slika sa njim, pa mu slučajno dao pušku i ovaj se još slučajno nasmijao. Pa je onda fotomontaža, pa opet nije, pa je pružao ruku Arkanu ovdje, pa su se grlili tamo, pa ljubili 'vamo. Jedno je sigurno, taj je garantovano uživao u "velikim srpskim pohodima" tog doba i nije mu ni malo žao zbog svega što se desilo. Samo budala može nasjest' na njegovo glumatanje, isto kao i na glumatanje Ćire kojem je Tuđman zakletva. Sram da te bude i tebe i sve koji tako misle što uopšte pokušavate da ovu groznu stvar da prebacite na teren navijačkih razmirica, što je neprihvatljivo do te mjere da zaslužuje vrlo oštar odgovor od strane ostalih. Priča o nekakvom podmetanju je takođe krajnje degutantna jer ne postoji nikakav rat navijačkih grupa koji balavci koji ne pamte pravi rat pokušavaju da ovdje instaliraju. Da si gledao barem jedan sat paljanskog SRT-a u ratu onda bi znao šta je podmetanje, pa bi te bilo stid da ovo spomeneš kao podmetanje. Zato obriši bale s usta i obrati se prvom starijem čovjeku koji je prošao rat da ti objasni šta se tačno dešavalo, da ti objasni da snajper nije birao između navijača Želje i Sarajeva, da nisu postojali posebni podrumi za žene i djecu Želje i Sarajeva, da su Željo i Sarajevo zajedno odbranili i oslobodili Sarajevo. To ti treba bit na umu kad vidiš ovu njušku s puškom, a ne nekakav imaginarni rat između Želje i Sarajeva, jer se među navijačima ova dva kluba nikad neće potezati puške, puške se potežu između nas i njih evo već stotinama godina. To zapamti.
Što se tiče Ćire, čovjeka kojem je Tuđman i danas dan zakletva, ostaje nejasno zbog čega davnih dana nije doživio sudbinu Petrovića. Možda ljudima treba malo podrobnije objasniti ko je Tuđman i šta je radio, ne moraš biti ovako eksplicitan kao Arkan da bi bio čak i gori od njeg. Tuđman je gori i od Miloševića. Tuđman je najgori, to ljudi treba da znaju.
I najvažnija stvar koju Fening i Moderni nisu očito još uvijek naučili. Kad čovjek dolazi iz Srbije provjeri ga 10 puta, znamo šta je bilo i ovakve stvari su uvijek moguće. A najbolje je izbjeći ga ako je ikako moguće.
bordograd je napisao/la:Mene, moju porodicu i moje sugrađane su ti koji njega "uče" kako rukovati puškom držali u opsadi, granatirali i pokušavali ubiti 1425 dana! Kada sam trebao da skupljam sličice ja sam skupljao gelere i zato moja retorika nije "patriotska" nego patriotska, građanska i razumska! Nemam ja ništa prijatelju protiv druge vjere, nacije i mišljenja, ali itekako imam protiv fašizma i svakog vida flertovanja sa istim. Možda nekome ko je došao '96 iz Danske ne smeta slika, ali nećete od nas normalnih ljudi praviti neandertalce zato što podržavamo ovaj potez uprave!MaGiCa je napisao/la:Tako da bi valjalo da malo odmorite sa tom "patriotskom" retorikom, tim pre shto LJP nije nikakav "chetnik", "velikosrbin", "nacionalista" ili shta god, vec obichni nekada ozbiljan trener, a sada samo izlapeli starac koga je vreme pregazilo u poslu kome se bavi.

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- Burberry46
- Kontakt:
+1 Da vidimo koliko volite Sarajevo, lako je pisati po fb i forumima ne valja ovo ne valja ono!simon je napisao/la:SUTRA SVI NA KOŠEVO
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- invincible1921
- Kontakt:
Ma kakav ciro psuje majku balisjku u kvalifikacijama za sp 1998, pa onda trener bosne, dokazani i veliki ustasa koji se prodao nama kao "bosanac". Govorio da su mu iranci braca kad je bio tamo trener, a smijem se zaklet da mrzi muslimane, lik se prodaje za pare bolje od sandre afrike, bio bi i trener srbije da mu se ponudi
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Fudo, HyperOS, napoleon72 i 193 gosta.