Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

anell
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la anell » 26 avg 2015, 16:37

Najjači argument na svijetu, igrač ne valja ako nije igrao za Real ili Barcu
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 avg 2015, 18:01

Ni jedan drugi veci evropski klub do dolaska u Arsenal kad je vec imao nepunih 28 godina. Dakle svaki put kad poredite Cazorlu i Ozila umijte se ohladite se skinite cvike subjektivnosti i pogledajte i usporedite karijeru Ozila sta je postigao pa onda karijeru Cazorle sta je postiga na timskom i na individualnom planu onda cete vidjeti da je Ozil jos pri tome cetiri godine mladji i sve ce vam se samo reci :kafa:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 26 avg 2015, 18:04

BigBigBang je napisao/la:Ni jedan drugi veci evropski klub do dolaska u Arsenal kad je vec imao nepunih 28 godina. Dakle svaki put kad poredite Cazorlu i Ozila umijte se ohladite se skinite cvike subjektivnosti i pogledajte i usporedite karijeru Ozila sta je postigao pa onda karijeru Cazorle sta je postiga na timskom i na individualnom planu onda cete vidjeti da je Ozil jos pri tome cetiri godine mladji i sve ce vam se samo reci :kafa:
To ne mjenja cinjenicu da Santiago vise doprinosi igri Arsenala. :kafa:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 26 avg 2015, 18:06

Kako smaraš jarane sa Ozilom ko da ti yebe ženu pa mu nešto zamjeriš. Ohladi malo, boli te qurac
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Barcod
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la Barcod » 26 avg 2015, 18:15

topnik1 je napisao/la:Kako smaraš jarane sa Ozilom ko da ti yebe ženu pa mu nešto zamjeriš. Ohladi malo, boli te qurac
Jah da on ima zenu u svom zivotu ...
Arsenal All The Way !

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 avg 2015, 18:22

JoeBleck je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Ni jedan drugi veci evropski klub do dolaska u Arsenal kad je vec imao nepunih 28 godina. Dakle svaki put kad poredite Cazorlu i Ozila umijte se ohladite se skinite cvike subjektivnosti i pogledajte i usporedite karijeru Ozila sta je postigao pa onda karijeru Cazorle sta je postiga na timskom i na individualnom planu onda cete vidjeti da je Ozil jos pri tome cetiri godine mladji i sve ce vam se samo reci :kafa:
To ne mjenja cinjenicu da Santiago vise doprinosi igri Arsenala. :kafa:
To si rekao ti koji si rekao da Real nije mogao prisutiti hebenog Cazorlu pa doveo jefitnijieg Ozila e sad zamisli kad ti tako nesto izvalis koliko je tvoje imsljenje relevantno, CAzorla doprinosi tako sto nema gol da nije iz penala vec ni ja ne znam koliko...

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 26 avg 2015, 18:23

Mene ne zanima šta je ko postigao u životu i u drugom klubu, mene zanima kako on trenutno igra za ARSENAL. Kakve mi koristi imamo od njegovih 300 asistencija u Realu kada ih nema u ARSENALU.
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 26 avg 2015, 18:25

anell je napisao/la:Mene ne zanima šta je ko postigao u životu i u drugom klubu, mene zanima kako on trenutno igra za ARSENAL. Kakve mi koristi imamo od njegovih 300 asistencija u Realu kada ih nema u ARSENALU.
Nemoj anele, nemoj... Da ne bude kasnije anel udara inzuline :(
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

JoeBleck
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la JoeBleck » 26 avg 2015, 18:26

Barcod je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Kako smaraš jarane sa Ozilom ko da ti yebe ženu pa mu nešto zamjeriš. Ohladi malo, boli te qurac
Jah da on ima zenu u svom zivotu ...
Kako cu imat' kad su sve zene tvoje :kafa:

Da ponovimo.Cazorla u Arsenalu > Ozil u Arsenalu :opaopa:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 26 avg 2015, 18:30

topnik1 je napisao/la:
anell je napisao/la:Mene ne zanima šta je ko postigao u životu i u drugom klubu, mene zanima kako on trenutno igra za ARSENAL. Kakve mi koristi imamo od njegovih 300 asistencija u Realu kada ih nema u ARSENALU.
Svaki put kažem neću više i onda se syebem pa odgovorim :mrgreen:

Nego da se vratimo bitnijim stvarima, izgleda da će Pero igrati u subotu a Koss je još uvijek out.
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 26 avg 2015, 18:33

anell je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:
Svaki put kažem neću više i onda se syebem pa odgovorim :mrgreen:

Nego da se vratimo bitnijim stvarima, izgleda da će Pero igrati u subotu a Koss je još uvijek out.
Neka, postaće ti jednom do Kosova ravno :mrgreen:

Pero i Gabriel će biti tandem, i ja sam pročitao da Kos nije spreman :? . Šteta, jedva čekam da Koscielni i Gabriel zaigraju. Ova momčina iz Brazila ionako skače ko konj, džaba Mertesakeru visina kad je pi piii

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 26 avg 2015, 18:37

Je li tačno ono za Dannya da je imao setback ? Ja još uvijek nisam ništa našao osim onog što je AA23 postavio ovdje.
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 avg 2015, 18:37

Sta je postigao Cazorla u Arsenalu za ove tri godine? Dakle ne poredimo Ozila sa Henryem pa da pricamo da je losiji u Arsenalu vec sa yebenim Cazorlom koji apsolutno nista nije naparvio.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 26 avg 2015, 18:44

Vidi ko je živ :tokralju:
slika

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 26 avg 2015, 18:48

Jesil ti gledao utakmice Arsenala ? Cazorla nije imao dobru sezonu u Arsenalu dok je igrao AMFa ?
Pld W D L
38 26 12 0

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 26 avg 2015, 19:07

Anele,nema smisla da toliko branis Turcina... :P
A.F.C. Bournemouth!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 26 avg 2015, 19:15

Ko će ako neću ja
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 avg 2015, 19:22

Sta podrazumjevas pod dobrom sezonom? Tu prvu sezonu koju pricaju da mu je najbolja sam citavu odgledao i Cazorla je imao tu dobrih utakmica i igrao je po sistemu odigrao odlicno pa onda se na iduce 2-3 utakmice ne vidi pa sve tako dakle to je njego najveci domet i to su te dobre njegove sezone a za razliku od Ozila i Ramseya npr. nije imao nikakve probleme sa ozlijedama. On je solidan igrac koji u citavojoj svojoj karijeri nema sezone vrhunske da ga mozes proglasiti za top igraca da ga uopste poredis sa Ozilom, dakle te sezone na koje vi drkate u Arsenalu su prosjecne i nista vise od toga. Tebi je pretpostalvjam Cazorla fantastican igrac jer smo sa njim u ekpi svake godine u top4 to moze biti istina ali ako gledas na to kroz te ambicije ako pucas na ambicije kao sto su titula i zavrsnica LP Cazorla je prosjek i nedovoljno dobar igrac za startera, da udje sa klupe ima kvalitet.

KAd pricate o Ozilu onda uzmite u obzir cinjenicu da je OZil igrac koji se dokazao na najvecem mogucem nivou koji je na svojoj poziciji dokazao da moze biti najbolji igrac na svijetu, dokazan i u Njemackoj reprezentaciji kao i u Primeri i Bundesligi e sada ako on ne pruza partije kakve se ocekuju zasto se niko ne zapita kako jednog takvog igraca jedino Arsenal ne zna koristiti a svi drugi znaju? Ozil je underperformer kao i ogromna vecina igraca Arsenala ali nije on kriv za to zna se ko je kriv samo se suti isto ko sto Cazorla nije kriv sto je kloc na poziciji CMFa kojeg ce zaobici svaki prosjecni igrac Premijerlige bez problema kriv je onaj sto ga tu drzi.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 26 avg 2015, 19:26, ukupno mijenjano 2 puta.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 26 avg 2015, 19:24

OOOO SANTII CAZOOORLAAAA
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 26 avg 2015, 19:24

Ima li Ozil vrhunsku sezonu u Arsenalu ?
Pld W D L
38 26 12 0

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.