Ma cirkuzant Mark OgdenRooney88 je napisao/la: Izvor ?
Andy Mitten: Aaron Wan-Bissaka The fee is £47m rising to £55m in add ons
Doveden James oko £18mil znaci ostalo jos 30tak

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ma cirkuzant Mark OgdenRooney88 je napisao/la: Izvor ?
Ne znam vala, Bild inace ima pouzdane informacije sto se tice Njemackih igraca ali ovo mi nimalo ne djeluje realno. Niko od Engleza nije prenio da je United uopste razmatrao Hummelsa. S nama se povezuju 2-3 stopera skoro godinu dana, on nije jedan od njih. Ali poznavajuci upravu Uniteda ne bi me ni cudilo da su fakat ponudili toliku cifru za igraca kojeg se Bayern bukvalno odrekao.Saurman je napisao/la:Prema pisanju Bilda dobili ste odbijenicu od Hummelsa, razlog neigranje CL iako je Utd nudio veću plaću 12 mil tj dva miliona više nego u BvB.
Bild rijetko kad griješi kad su u pitanju njemački igrači a koliko me sjećanje služi Utd je za njega bio zainteresovan dok je bio u BvB za vrijeme mandata Kloppa.Rooney88 je napisao/la:
Ne znam vala, Bild inace ima pouzdane informacije sto se tice Njemackih igraca ali ovo mi nimalo ne djeluje realno. Niko od Engleza nije prenio da je United uopste razmatrao Hummelsa. S nama se povezuju 2-3 stopera skoro godinu dana, on nije jedan od njih. Ali poznavajuci upravu Uniteda ne bi me ni cudilo da su fakat ponudili toliku cifru za igraca kojeg se Bayern bukvalno odrekao.
Da, tada je UTD bio zainteresovan. Ali on je Svabo, takvi u 99% slucajeva idu u Bayern bez obzira koliko ko drugi nudio.Saurman je napisao/la:Bild rijetko kad griješi kad su u pitanju njemački igrači a koliko me sjećanje služi Utd je za njega bio zainteresovan dok je bio u BvB za vrijeme mandata Kloppa.Rooney88 je napisao/la:
Ne znam vala, Bild inace ima pouzdane informacije sto se tice Njemackih igraca ali ovo mi nimalo ne djeluje realno. Niko od Engleza nije prenio da je United uopste razmatrao Hummelsa. S nama se povezuju 2-3 stopera skoro godinu dana, on nije jedan od njih. Ali poznavajuci upravu Uniteda ne bi me ni cudilo da su fakat ponudili toliku cifru za igraca kojeg se Bayern bukvalno odrekao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.