Provjeri ponovo.JoseMourinho je napisao/la:Koliko ja znam Cork je dosao u januarskom prelaznom roku, a TSS je za inter "potpisao" u ljetnom
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Jan 30, 2015Virtu4l je napisao/la:Provjeri ponovo.JoseMourinho je napisao/la:Koliko ja znam Cork je dosao u januarskom prelaznom roku, a TSS je za inter "potpisao" u ljetnom
http://www.transfermarkt.co.uk/jack-cor ... eler/40613
et provjerio

Hajd' sad provjeri Sušića 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šta da provjeri, kad je potpisao za Inter, je li?Virtu4l je napisao/la:Hajd' sad provjeri Sušića

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Steph je napisao/la:Bayern, Bayer, Augsburg, Frosinone, Juventus, Rosenborg i Hafnarfjordur.

Boca Juniors, Dinamo Minsk, Odense, Malmo, Wigan i Mainz.
Nastavite niz.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trola nas Pape do bola
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sada-se- ... iju/181497
Sta kaze, ima privatnih obaveza pa nece traziti novi posao. Valja premotavati kasete.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sada-se- ... iju/181497

Sta kaze, ima privatnih obaveza pa nece traziti novi posao. Valja premotavati kasete.

Nije mi mrzak igrač al' mi je smiješno koliko mediji napumpavaju sve vezano za njega 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
najtrazeniji igrac u historiji fudbala
Jedini razlog zasto Milan želi angazovati Tina Susica je zato sto im Hajduk salje snimke Safeta Susica 

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Mogao bi postati prvi igrac bivse Juge koji je nosio dresove i Intera i Milana
Na kasetamaBrkoo je napisao/la:Jedini razlog zasto Milan želi angazovati Tina Susica je zato sto im Hajduk salje snimke Safeta Susica

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
ovi prodadose pola tima no ali tinceka bogami jok!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
-
- Kontakt:
On je slag na torti, to ide na kraju... zadnji dan ce ga prodat, ko kada je za inter potpiso zadnji dan,utorak 23:55 ...džakailibu je napisao/la:ovi prodadose pola tima no ali tinceka bogami jok!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Čeka da napuni 27 godina, neće praviti očeve greške pa tako zelen ići u tako jake lige.
- maximusdecimus
- Kontakt:
Dario SimicPapeSusic je napisao/la:Mogao bi postati prvi igrac bivse Juge koji je nosio dresove i Intera i Milana

Hoce li biti sta od Tinceka, gdje je onaj Dubrovnik ili ko vec, sto je upucen u Hajduk i stanje u i oko kluba?
Na pocetku mi je bio odvratan zbog nacina ulaska u repku i onog na silu guranja u Brazil al s vremenom mi je nekako sve vise zao ovog igraca.Safet ga nije uspijeo prodati preko repke,a navukao je ogroman gnjev navijaca u BiH..da stvar bude gora propalo mu je preko 25 transfera ako je kolega na predhodnoj stranici dobro pobrojao 

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Gdje će Tino danas?
U Brotnjo na probu, valja mu se u 14:00h dokazivati protiv ZeljeSteph je napisao/la:Gdje će Tino danas?

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Bilo je govora i o liverpoolu, znaci 26arhimed89 je napisao/la:Na pocetku mi je bio odvratan zbog nacina ulaska u repku i onog na silu guranja u Brazil al s vremenom mi je nekako sve vise zao ovog igraca.Safet ga nije uspijeo prodati preko repke,a navukao je ogroman gnjev navijaca u BiH..da stvar bude gora propalo mu je preko 25 transfera ako je kolega na predhodnoj stranici dobro pobrojao
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ArsBih, Lekqqq1921 i 41 gost.