Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

mandraX
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la mandraX » 11 apr 2016, 22:47

JoseeMourinho je napisao/la:@mandraX
za koliko bi mogao prodat Alcatel One Touch Idol?
vidim ti si u tim vodama :mrgreen:
A sta ja znam, zavisi u kakvom je u stanju...vise ces zaradit' ako ga poklonis nekom. :mrgreen:

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 11 apr 2016, 23:01

BaDa12 je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:
slika
Konacnoo :D
Auuu, jesu li te zvali ili si na blef otišao? Mene danas nisu zvali. :cry:
Kakva je mašina? Je li vrijedilo čekati? :njanjanja:
Zvali su me jutros. Da je vrijedilo cekat - jeste :D Masina al prava :D
Od osnovnih stvari, neta i aplikacija sve roka bez problema. K'o mlijeko sto bi rekli :P

SoooE7
Kontakt:

Post Postao/la SoooE7 » 12 apr 2016, 00:37

Da pitam da li neko mozda zna kakav bi mogao problem biti sa mojim mobitelom ( UMI ROME - kinez ). Inace do prije 4-5 dana radio bas dobro i sve normalno, ali u zadnjih 4-5 dana kada ga zakljucam samo ekran pocrni i ne pali se. Cak i one tri tipke u dnu vibriraju i zvone mi poruke ili pozivi, ali slike nigdje. I onda kada izvadim bateriju i ponovo upalim mobitel, normala. I onda opet mu naleti tako da se zakljuca i ponovo. Hvala. Volio bih kada bi neko znao sta je i kako je. Jer mobitel me stvarno slusa i dobro radi, samo to me nervira opasno. :(
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 apr 2016, 00:56

SoooE7 je napisao/la:kinez
Eto u čemu je problem. :mrgreen:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 12 apr 2016, 01:34

SoooE7 je napisao/la:Da pitam da li neko mozda zna kakav bi mogao problem biti sa mojim mobitelom ( UMI ROME - kinez ). Inace do prije 4-5 dana radio bas dobro i sve normalno, ali u zadnjih 4-5 dana kada ga zakljucam samo ekran pocrni i ne pali se. Cak i one tri tipke u dnu vibriraju i zvone mi poruke ili pozivi, ali slike nigdje. I onda kada izvadim bateriju i ponovo upalim mobitel, normala. I onda opet mu naleti tako da se zakljuca i ponovo. Hvala. Volio bih kada bi neko znao sta je i kako je. Jer mobitel me stvarno slusa i dobro radi, samo to me nervira opasno. :(
ako još radi i nije crkao, pokušaj ga vratiti na fabricke postavke, s tim da gubiš sve što imaš na telefonu, mada to ti ni ne bi trebalo biti bitno ako želiš da telefon ponovo radi kako treba

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 12 apr 2016, 07:25

Papastathopoulos je napisao/la:
Sage je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Ljudi da li je iko od vas imao LG Spirit i kakav je telefon ? Vrijedi li 170 KM polovan ?
Nije los samo kamera nije bas najbolja. Slike nisu nesto. Ostalo ok. Ako ces uzimat polovan uslikaj par puta pa vidi...
anonimni je napisao/la:Ganjaj S3, nije Spirit los, ali ipak je to ex-flagship ili ustedi jos i uzmi S2, rade vjerovatno isto, ako ne i bolje od Spirita...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Izvinite momci, na ovo sam skroz smetnuo da ste mi odgovorili...ma nije meni ovo nego djevojci, mada joj se sad najvise svidja onaj LG Magna...vidim ima ga u telekomu, 24 km rata...a otprilike u slicnom cjenovnom rangu sam vidio i Sony M2, mescini 20 km rata...a mislim da je to poprilicno fin telefon...pa ev razmisljam da joj uzmem na poklon telefon, preko rata, al volio bi kad bi vec uzeo da je telefon poprilicno dobar, iako ona nije prezahtjevna, kaze da bi voljela da nije spor i da je kamera dobra (zensko jbg)...pa sta mislite po vama koji je bolji - Magna ili M2 ? ili ima neki drugi u telekomu slicne cijene a da je bolji od ova oba ? :D
Ma M2 je televizor u boji za LG, izgleda kudikamo ozbiljnije i ljepse, a i radi k'o singerica (makar primjerak na kojem sam ja radio), pogledaj i Desire 610 usput, sve je to u pet deka...

I samo da znas, prednja kamera je kar.na kod M2, pa imaj i to na umu :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 12 apr 2016, 10:04

BaDa12 je napisao/la:
slika
Konacnoo :D
Auuu, jesu li te zvali ili si na blef otišao? Mene danas nisu zvali. :cry:
Kakva je mašina? Je li vrijedilo čekati? :njanjanja:
Zvali su me jutros. Da je vrijedilo cekat - jeste :D Masina al prava :D
Od osnovnih stvari, neta i aplikacija sve roka bez problema. K'o mlijeko sto bi rekli :P
Baš mi je drago zbog tebe. :D Mene još ne zovu, a valjda dok do nas dođe treba duže.. :? :cry:
Ako danas ne zovnu, sutra sam prva pred šalterom.
Samo mi još reci kako si riješio boju, birao ili? Dalje te ostavljam da uživaš u Jpetici. :kafa:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 12 apr 2016, 11:58

Boju nisam birao vec sam uzeo koju su mi oni dali. Mada bi crnu vjerovatno i sam izabrao. Mozda se treba odmah pri rezervisanju izabrati boja ali eto.

Imao sam tu srecu da sam bio 3. na listi za rezervaciju, a 3 J-petice stigle na taj salter :D

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 apr 2016, 12:14

Jesu bili fini kad sam ja kupovao G3 neki dan, pitao me momak fino koju ces boju, i ja uzmem zlatnu :tralala:

**** vise crnu, sivu i bijelu. :mrgreen:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 12 apr 2016, 13:44

NYKnicks Fan je napisao/la:Jesu bili fini kad sam ja kupovao G3 neki dan, pitao me momak fino koju ces boju, i ja uzmem zlatnu :tralala:

Kod mene je titan boja.slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 apr 2016, 13:52

madridist je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Jesu bili fini kad sam ja kupovao G3 neki dan, pitao me momak fino koju ces boju, i ja uzmem zlatnu :tralala:

Kod mene je titan boja.slika
slika
:ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 12 apr 2016, 14:20

theboss_RD07 je napisao/la:Boju nisam birao vec sam uzeo koju su mi oni dali. Mada bi crnu vjerovatno i sam izabrao. Mozda se treba odmah pri rezervisanju izabrati boja ali eto.

Imao sam tu srecu da sam bio 3. na listi za rezervaciju, a 3 J-petice stigle na taj salter :D
Meni danas rekoše "možda neće ni doći nama taj uređaj, evo nova lista sa ponudom, pa izaberi drugi." :twisted:
Odmah sam pisala mail na onu adresu da vidim je li to zaista tako. Možda će isto tako doći par, pa će oni neki svojima preko reda poslati. Mogu odmah reći "tog ćemo imati 5 komada, ti si evo šesta, ne može", a ne tako. Čekam više od tri sedmice i danas mi tako rekoše. :cry:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 12 apr 2016, 15:59

na kraju sam se odlucio za J5 a u igri su bili lg zero,640 xl ds,M4 aqua,idol 3,htc 626 . Nadam se da nisam pogrijesio.

Upravo danas stigao mob :clap: ,a u petak narucio. "nazalost "je u bijeloj boji iako sam jos naglasio da zelim crnu boju.
Na salteru me pitao da li zelim da cekam .. samo sam rekao nema sanse daj sta das.. :)
slika
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 apr 2016, 16:42

Ma gdje si pogriješio, dobar telefon...kakve crne Lumie i nekakvi Sony :mrgreen:

Ovo nije normalno kako je raja luda za ovim J5, u petak mi stigla 4 nova u radnju, danas nemam nijednog. :shifty: :mrgreen:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 12 apr 2016, 23:04

Meni gold strasno stoji na J5. :thumbup:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 12 apr 2016, 23:42

@BaDa12, ne kontam zasto u telecomu kupujes mobitel, osim ako je mogucnost kupovine na rate jedini razlog? Mada mislim da i u nekim mob shopovima ima ta solucija, iako nisam zapitkivao... Hajd sto je cijena u velikom broju slucajeva veca nego bilo gdje drugo, vec eto koliko se ceka i moze se naletit na boju koja bas i ne odgovara. Meni je rodjak koji radi u telecomu vise puta to preporucivao, da kao kod njih kupim, jer je eto mobitel 100% originalan, ali ja nikada nisam to uzimao u neka razmatranja, jer nisam imao losa iskustva s kupovinom bilo kojeg (novog) mobitela u mob shopu. Ovdje u Tuzli se ti, koliko sam ja upratio, krecu negdje od 310-330 km, sumnjam da je telecom jeftiniji (ne da mi se traziti sad). Ovako, samo se dzaba nerviras i cekas koliko vec dana/sedmica da dobijes mobitel [emoji14]

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 13 apr 2016, 08:44

Tu su negdje s cijenom, 330 je na najmanjoj pretplati na godinu dana, znaci cak se i isplati kupiti ga u Telecomu, sto je fkt rijetkost :mrgreen:

Steta jedino sto nema LED za obavijesti, ali opet je za te pare odlican telefon...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 13 apr 2016, 23:51

kobe24 je napisao/la:@BaDa12, ne kontam zasto u telecomu kupujes mobitel, osim ako je mogucnost kupovine na rate jedini razlog? Mada mislim da i u nekim mob shopovima ima ta solucija, iako nisam zapitkivao... Hajd sto je cijena u velikom broju slucajeva veca nego bilo gdje drugo, vec eto koliko se ceka i moze se naletit na boju koja bas i ne odgovara. Meni je rodjak koji radi u telecomu vise puta to preporucivao, da kao kod njih kupim, jer je eto mobitel 100% originalan, ali ja nikada nisam to uzimao u neka razmatranja, jer nisam imao losa iskustva s kupovinom bilo kojeg (novog) mobitela u mob shopu. Ovdje u Tuzli se ti, koliko sam ja upratio, krecu negdje od 310-330 km, sumnjam da je telecom jeftiniji (ne da mi se traziti sad). Ovako, samo se dzaba nerviras i cekas koliko vec dana/sedmica da dobijes mobitel [emoji14]

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Iskrena da budem, nikad nisam kupovala telefon preko telecoma. Uvijek kupim nov i u provjerenim prodavnicama (ozbiljnijim). Međutim, sad trenutno nemam izbora po takvim prodavnicama; mogućnost na rate isto nikad ne koristim, uvijek radije sačekam da imam keš, čist račun duga ljubav mi je često u upotrebi. Ali, telecom mi je djelovao kao dobar izbor uzimajući sve u obzir. Izbor im je najveći, a trenutno nisam u Sarajevu, da mogu birati mobitele gdje god se okrenem.

Čekala sam danas mail. Prije kad sam im pisala, odgovorili su sutradan, međutim, ovaj put još nisu. Sačekati ću još sutra do podne, pa ću otići izgovoriti koju, i baciti se u potragu u okolnim gradovima. Ne mogu da vjerujem da se i za kupovinu običnog mobitela treba imati veza u telecomu, da baš tebi da uređaj koji ćeš ti svakako platiti, kao i bilo ko drugi na tvom mjestu. :?

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 13 apr 2016, 23:53

@BaDa12
Pretpostavljam da si na pretplati pa lagano ili online ili nazoves i narucis mobitel putem opcije donesi mi na vrata i dobiješ ga na kucnu adresu cim stigne, tako sam ja ovaj alcatel dobio u prvoj turi koja je stigla ;)

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 14 apr 2016, 09:54

Xperia M4 Aqua / Galaxy S4 / Galaxy A3 ? Šta odabrati ?

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, jasmin10 i 47 gostiju.