SaltCityAttack je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:
Pridruzite se !
odavno sam tu
Darmin Serak
Drago mi je,sto nas je vise to bolje

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
SaltCityAttack je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:
Pridruzite se !
odavno sam tu
Darmin Serak
Eno ga na pripremama u Antaliji sa klubomharry_90 je napisao/la:STa je sa Crnogorcem,jel jos nastupa za Azerbejdzanski klub,haman i tamo losa situacija cim igra Bingo u pasazuon bi nam dobrodosao sad.. Dobar sastav gore,ubacit Drakula umjesto upitnika,jer Aleksic je out .
Nekad neko nesto rece protiv Harija. On je zlata vrijedan jer nam prenese informacije, tako da ne moramo tragati po sajtovima.harry_90 je napisao/la:Općina na Tušnju formira novu Upravu: Salih Šabović ostaje!
Pripreme za formiranje novog rukovodstva FK Sloboda ovih dana ubrzano teku. Skupština, na kojoj bi novi Upravni odbor trebao biti verifikovan, će se održati krajem januara ili početkom narednog mjeseca.
- Proces licenciranja moramo završiti do 28. februara. Do tada trebamo imati osobe koje će potpisati priložene dokumente. Ostavkom Šabovića, potpisnika sada nemamo. Stoga je održavanje Skupštine i zbog toga hitno – rekao nam je Ekrem Ibrić, sekretar kluba sa Tušnja.
U novom Upravnom odboru većinu bi trebali činiti ljudi bliski općinskim vlastima, koje su kako saznajemo time uslovili veću podršku klubu u 2011. godini. Pored „općinskih kadrova“ u Upravi će se najvjerovatnije naći i Bahrija Tanović predsjednik SD „Sloboda“ koje će nakon dužeg vremena imati svog čovjeka u rukovodećem tijelu najvažnijeg člana društva.
Imenovanjem u Upravni odbor Zijada Lugavića direktora JU „Stadiona Tušanj“ će se napraviti i fizička veza između Slobode i ustanove koja bi joj trebala biti servis, te okončati „tihi rat“ između „kluba i stadiona“.
U Upravi kluba će ostati i sadašnji v.d. predsjednika Mustafa Isabegović, te Salih Šabović, kojem je u sukobu interesa da obavlja funkciju predsjednika, ali ne i člana Upravnog odbora.
- Očigledno je to želja ljudi koji rade na formiranje novog Upravnog odbora. Ja sam rekao da ću i dalje pomagati Slobodi i ukoliko dobijem i zvanični poziv, neću ga odbiti – potvrdio je Salih Šabović, predsjednik kluba u protekle četiri godine.
Ostala imena ljudi, prije svega privrednika koji mogu finansijski pomoći klubu, u svojoj bilježnici krije Mustafa Isabegović, koji već duži period razgovara sa potencijalnim kandidatima. Navodno među njima ima i novih imena, ali i ljudi koji su bili članovi bivših i sadašnjeg Upravnog odbora.
Sa novom Upravom u klub se vraća i legendarni igrač Dževad Šećerbegović, sada vijećnik u Općini Tuzla, uposlenik JU „Stadion Tušanj“ i trener drugoligaša iz Priluka, koji će obavljati funkciju sportskog direktora kluba ili savjetnika za sportski segment u menadžmentu kluba.
Reorganizacija rukovodstva kluba rezultat je prošlomjesečnog sastanka općinskog načelnika Jasmina Imamovića i predstavnika FK i SD Sloboda. Da li je tu imenovan i novi predsjenik, pokazat će dugo iščekivana Skupština.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cehajic ostaje do ljeta u Slobodi !! Imate intervju sa njim na s p o r t i n . b a
NYKnicks Fan je napisao/la:Ćehajić: Ne plašim se konkurencije u veznom redu Slobode
Po izboru navijača Slobode na facebook stranici tuzlanskog kluba, Admir Ćehajić igrač je koji je svojim igrama obilježo prvi dio sezone u Premijer ligi.
Ovog 22-godišnjeg veznjaka prati zanimljiva priča što se tiče Slobode. Naime, u Slobodu je stigao predprošle sezone iz Omladinca Mionice, kada je trener Tuzlaka bio Sakib Malkočević, i odmah pokazao da bi za crveno-crne mogao biti veliko pojačanje.
Međutim, nakon pet odigranih kola, povreda lože neko vrijeme ga je odvojila od terena, a nakon što se vratio doživio je novu, težu povredu, pukla mu je kost u stopalu što ga je sa terena odvojilo duže vremena. Kako je zakasnio na pripreme sa Slobodom, vratio se u Omladinac. Ali, u prijateljskoj utakmici između Omladinca i Slobode koja je igrana prije početka ove sezone, Ćehajića je primjetio Vlatko Glavaš koji ga je vratio u redove Slobode, a ovaj mu se odužio na pravi način.
Da, mnogo toga sam prošao, bilo je i tih povreda ali sada je hvala Bogu to iza mene. Vlatko Glavaš me proteklog ljeta pitao da li bih se vratio u Slobodu i ja sam pristao. Kako sam odigrao neka govore drugi, ali eto, drago mi je zbog činjenice da su navijači mene izabrali za najboljeg igrača u prvom dijelu sezone i zahvalan sam im na tome. Moje je da i na proljeće dajem sve od sebe i da budem još bolji, govori Ćehajić na početku razgovora za ****.
Međutim, konkurencija u veznom redu Slobode na proljeće će biti dosta veća. Na poziciju lijevog veznog, gdje je igrao upravo Ćehajić, vratio se Almir Bekić iz Dinama, a od povrede se oporavio i Tarik Okanović. Ne treba zaboraviti niti Stanišu Nikolića koji također može igrati u veznom redu, tako da će Denis Sadiković očigledno biti na slatkim mukama.
Što se mene tiče, ja se konkurencije ne bojim, u prvom dijelu sezone pokazao sam koliko mogu, i vjerujem da ću se za mjesto standardnog prvotimca izboriti i na proljeće. Istina da Bekić igra na poziciji na kojoj sam ja igrao, ali ja mogu igrati na još dvije pozicije, tako da se ne zamaram mnogo time. Po meni je dobro što će konkurencija u veznom redu biti velika, jer će samim tim vjerovatno i rezultati biti bolji.
Sloboda je prvi dio sezone završila na 7. mjestu a četvrtoplasirani Široki Tuzlacima bježi samo četiri boda, tako da Admir misli da borba za Evropu nije nemoguća.
Sigurno je da ćemo na proljeće imati 30% bolji tim nego u prvom dijelu sezone. Uz nekoliko gostujućih pobjeda, mislim da možemo uhvatiti priključak za vrh tabele. U prvom kolu dolazi nam Slavija, zatim idemo Travniku, i ukoliko bi iz te dvije utakmice osvojili 6 bodova, sigurno bi se do kraja prvenstva borili za izlazak u Evropu jer kod kuće imamo nešto lakši raspored.
Po završetku jesenjeg dijela sezone, spominjao se Ćehajićev odlazak iz Slobode, ali kako kaže, o tome barem do ljeta, nema govora.
Istina da je bilo nekih kombinacija za odlazak ali ja imam ugovor sa Slobodom do ljeta i do tada ću vjerovatno ostati na Tušnju. Šta će poslije toga biti, vidjet ćemo, kazao je Admir Ćehajić na kraju razgovora.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 5948495396barca_87 je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Ćehajić: Ne plašim se konkurencije u veznom redu Slobode
Po izboru navijača Slobode na facebook stranici tuzlanskog kluba, Admir Ćehajić igrač je koji je svojim igrama obilježo prvi dio sezone u Premijer ligi.
Ovog 22-godišnjeg veznjaka prati zanimljiva priča što se tiče Slobode. Naime, u Slobodu je stigao predprošle sezone iz Omladinca Mionice, kada je trener Tuzlaka bio Sakib Malkočević, i odmah pokazao da bi za crveno-crne mogao biti veliko pojačanje.
Međutim, nakon pet odigranih kola, povreda lože neko vrijeme ga je odvojila od terena, a nakon što se vratio doživio je novu, težu povredu, pukla mu je kost u stopalu što ga je sa terena odvojilo duže vremena. Kako je zakasnio na pripreme sa Slobodom, vratio se u Omladinac. Ali, u prijateljskoj utakmici između Omladinca i Slobode koja je igrana prije početka ove sezone, Ćehajića je primjetio Vlatko Glavaš koji ga je vratio u redove Slobode, a ovaj mu se odužio na pravi način.
Da, mnogo toga sam prošao, bilo je i tih povreda ali sada je hvala Bogu to iza mene. Vlatko Glavaš me proteklog ljeta pitao da li bih se vratio u Slobodu i ja sam pristao. Kako sam odigrao neka govore drugi, ali eto, drago mi je zbog činjenice da su navijači mene izabrali za najboljeg igrača u prvom dijelu sezone i zahvalan sam im na tome. Moje je da i na proljeće dajem sve od sebe i da budem još bolji, govori Ćehajić na početku razgovora za ****.
Međutim, konkurencija u veznom redu Slobode na proljeće će biti dosta veća. Na poziciju lijevog veznog, gdje je igrao upravo Ćehajić, vratio se Almir Bekić iz Dinama, a od povrede se oporavio i Tarik Okanović. Ne treba zaboraviti niti Stanišu Nikolića koji također može igrati u veznom redu, tako da će Denis Sadiković očigledno biti na slatkim mukama.
Što se mene tiče, ja se konkurencije ne bojim, u prvom dijelu sezone pokazao sam koliko mogu, i vjerujem da ću se za mjesto standardnog prvotimca izboriti i na proljeće. Istina da Bekić igra na poziciji na kojoj sam ja igrao, ali ja mogu igrati na još dvije pozicije, tako da se ne zamaram mnogo time. Po meni je dobro što će konkurencija u veznom redu biti velika, jer će samim tim vjerovatno i rezultati biti bolji.
Sloboda je prvi dio sezone završila na 7. mjestu a četvrtoplasirani Široki Tuzlacima bježi samo četiri boda, tako da Admir misli da borba za Evropu nije nemoguća.
Sigurno je da ćemo na proljeće imati 30% bolji tim nego u prvom dijelu sezone. Uz nekoliko gostujućih pobjeda, mislim da možemo uhvatiti priključak za vrh tabele. U prvom kolu dolazi nam Slavija, zatim idemo Travniku, i ukoliko bi iz te dvije utakmice osvojili 6 bodova, sigurno bi se do kraja prvenstva borili za izlazak u Evropu jer kod kuće imamo nešto lakši raspored.
Po završetku jesenjeg dijela sezone, spominjao se Ćehajićev odlazak iz Slobode, ali kako kaže, o tome barem do ljeta, nema govora.
Istina da je bilo nekih kombinacija za odlazak ali ja imam ugovor sa Slobodom do ljeta i do tada ću vjerovatno ostati na Tušnju. Šta će poslije toga biti, vidjet ćemo, kazao je Admir Ćehajić na kraju razgovora.
ja nezz ko je ovo glaso a po meni on nije obiljezio sezonu al nikako ,,nije mi se niko bas izdvajo od ekipe ,,prije gavaric je po meni igrac prvog dijela jer je premocan lik ,,drama igro,sveku tekmu najbolji bude,meni je cehajic talasika od igraca najvise me nervira kad god igra,,al u zadnje vrijeme nije toliko igro,,hallil izmislio fudbal za njega na toj poziciji(kad igra ofanzivnog a ne beka).
Ne, od kud ti to ?harry_90 je napisao/la:Jel iko od vas cuo,da je moguc dolazak Fenerbahcea na Tusanj ?
I ja sam to maloprije cuo,preko nekog Omerovica bi trebali dovest Fenerbahce na Tusanj ?AulleTa je napisao/la:Ne, od kud ti to ?harry_90 je napisao/la:Jel iko od vas cuo,da je moguc dolazak Fenerbahcea na Tusanj ?
Imas PP ..fukara87 je napisao/la:harry de nadji mi taj portal da procitam, postavi ovdje link kakav ...to za fenerbahce
harry_90 je napisao/la:Imas PP ..fukara87 je napisao/la:harry de nadji mi taj portal da procitam, postavi ovdje link kakav ...to za fenerbahce
Pripreme Slobode na Kupresu,zavise od sutrasnjeg sastanka igraca i rukovodstva kluba..Igracima se duguju 3 plate.
Neam fbfukara87 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Imas PP ..fukara87 je napisao/la:harry de nadji mi taj portal da procitam, postavi ovdje link kakav ...to za fenerbahce
Pripreme Slobode na Kupresu,zavise od sutrasnjeg sastanka igraca i rukovodstva kluba..Igracima se duguju 3 plate.
ok hvala na informacijama , ako si na fb posalji mi u pp kako ti ide profil da te dodam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.