Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bgm neka njega u formi i nek standardno igra pa makar i karijeru u Romi zavrsiosedra je napisao/la:Narode moj Pjana je zreo za Barselone sa ovom igrom na prvu i pregledom igre.Sjeo bi im ko budali samar,majke mi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najvaznije je da ga Bog sacuva od povreda,a ako odluci ipak da ode Barsa se ubila za njega.Samo jos da nabije malo misica...soccerfan je napisao/la:Bgm neka njega u formi i nek standardno igra pa makar i karijeru u Romi zavrsiosedra je napisao/la:Narode moj Pjana je zreo za Barselone sa ovom igrom na prvu i pregledom igre.Sjeo bi im ko budali samar,majke mi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni je najbitnije da igra
![]()
Ma i to naravnosedra je napisao/la:Najvaznije je da ga Bog sacuva od povreda,a ako odluci ipak da ode Barsa se ubila za njega.Samo jos da nabije malo misica...soccerfan je napisao/la:Bgm neka njega u formi i nek standardno igra pa makar i karijeru u Romi zavrsiosedra je napisao/la:Narode moj Pjana je zreo za Barselone sa ovom igrom na prvu i pregledom igre.Sjeo bi im ko budali samar,majke mi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni je najbitnije da igra
![]()
![]()
![]()
![]()
A jos i ima sut za razliku od Xavija, Inieste i ostalih.sedra je napisao/la:Narode moj Pjana je zreo za Barselone sa ovom igrom na prvu i pregledom igre.Sjeo bi im ko budali samar,majke mi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Realno nema on mjesta u Barsi,Injesta i Fabregas su na tim pozicijama,Xavi je na klupi i velika nadaS.Roberto treba samo realno malo gledat,tesko da nekog od njih moze da izbaci mada bi ja volio da mozesedra je napisao/la:Narode moj Pjana je zreo za Barselone sa ovom igrom na prvu i pregledom igre.Sjeo bi im ko budali samar,majke mi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()