I sta ti to govori drug ?? Logicno ovdje je Orasje jace i od Barcelona i Reala zajedno ba...carli22 je napisao/la:Sudije iste kao u Gradačcu samo sto je kod vas Stojic glavni, a kod nas je bio cetvrti, a Dario cetvrti kod nas glavni bio ccc

I sta ti to govori drug ?? Logicno ovdje je Orasje jace i od Barcelona i Reala zajedno ba...carli22 je napisao/la:Sudije iste kao u Gradačcu samo sto je kod vas Stojic glavni, a kod nas je bio cetvrti, a Dario cetvrti kod nas glavni bio ccc
Znaci do kraja utakmice treba vojska na stadionuScholl je napisao/la:Sudija ne produzi ni minut. A hitna je intervenisala. Da ne govorim 2 crvena sto su bila.
Hebo ligu ba, daje kup sto dalje doguratfukaratz je napisao/la:prva stvar taj Dzafic je idiot od igraca i ne bi me cudilo da je zasluzen crveni, u Slobodi je igrao u dva navrata mogu slobodno reci da nema grama mozga. druga stvar vi bi uskoro morali Vitez ponoviti jer ocito hoce da vas sutnu iz lige na ustrb nekih seljackih klubova
Dali ce opet Orasje izdat saopćenje ko protiv Zvijezde, dali je opet neretljaku nesto nejasno, jbote hajd kad se silji dobroj ekipi da udje u pl ali umjesto da šalje opstanak oni ih guraju u visirangbarbrez je napisao/la:sudijska lakrdija, otimacina, katastrofa. to se radnickom vec drugi put u ovoj polusezoni desava na domacem terenu. mozete mislit kako je u gostima. pritisak na sudije od strane uprave se praviprije utakmice, tu mislim na podmazivanje istih kao sto to radi 90% ekipa u ovoj sudijskoj ligi. kad se utakmica zavrsi onda je kasno jer tada se samo kazne dobijaju.pritisak na sudije od strane igraca u toku utakmice se pravi kolektivno, mislim na sve igrace a ne pojedinacno kao sto je to i danas bio slucaj pa vas sudija isamara zutim i crvenim kartonima. kad je utakmica zavrsi onda je kasno. pravo je cudo kako danas u lukavcu nisu fasovali. nisam pristalica nasilja, krkanluka, seljakluka ali danas da sam bio na terenu tesko da bi se suzdrzo. i kad pored svega toga imate onakav teren sigurno necete pobijedit. igracima orasja se nema sta prigovoriti. svi bi mi se valjali po terenu da ukrademo vrijeme.
Sta vam se desilo???Zoom088 je napisao/la:U hitnoj sam opet. Gradina mi se osmjehuje. Skupo ce mi ovo platiti mafija. Skupo!!!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.