FK Radnički Lukavac

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la GracanicaAA » 30 okt 2015, 13:59

carli22 je napisao/la:Sudije iste kao u Gradačcu samo sto je kod vas Stojic glavni, a kod nas je bio cetvrti, a Dario cetvrti kod nas glavni bio ccc
I sta ti to govori drug ?? Logicno ovdje je Orasje jace i od Barcelona i Reala zajedno ba... ;)

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 30 okt 2015, 14:17

Sudija ne produzi ni minut. A hitna je intervenisala. Da ne govorim 2 crvena sto su bila.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 30 okt 2015, 14:19

Scholl je napisao/la:Sudija ne produzi ni minut. A hitna je intervenisala. Da ne govorim 2 crvena sto su bila.
Znaci do kraja utakmice treba vojska na stadionu

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 okt 2015, 14:30

prva stvar taj Dzafic je idiot od igraca i ne bi me cudilo da je zasluzen crveni, u Slobodi je igrao u dva navrata mogu slobodno reci da nema grama mozga. druga stvar vi bi uskoro morali Vitez ponoviti jer ocito hoce da vas sutnu iz lige na ustrb nekih seljackih klubova :kafa:
Sloboda Tuzla

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 30 okt 2015, 14:36

fukaratz je napisao/la:prva stvar taj Dzafic je idiot od igraca i ne bi me cudilo da je zasluzen crveni, u Slobodi je igrao u dva navrata mogu slobodno reci da nema grama mozga. druga stvar vi bi uskoro morali Vitez ponoviti jer ocito hoce da vas sutnu iz lige na ustrb nekih seljackih klubova :kafa:
Hebo ligu ba, daje kup sto dalje dogurat

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 okt 2015, 14:56

Sada poderite Orasje. Imate do kraja dosta vremena.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 30 okt 2015, 15:13

Imate prejakog trenera, legenda od čovjeka :mrgreen:

Zbog ovoga danas je on skratio predavanja. Hajde nek vam je sretno u kupu, a i u ligi. :salut:

Hoću 6icu :rol:

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 30 okt 2015, 15:31

Nevidjeno sranje na kraju. **** ovu ligu

bavarac33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac33 » 30 okt 2015, 15:37

Kako zavrsi ?

LukavacLive
Kontakt:

Post Postao/la LukavacLive » 30 okt 2015, 16:09

Cirkus, jad i čemer...Suđenje da Bog sačuva...

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 30 okt 2015, 16:09

1-1 i tri crvena kartona

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 30 okt 2015, 17:02

Sramota me države u kojoj živim.. Sve ovo treba ukinut'. Igrači i stručni štab su izgleda budale što treniraju i spremaju se da pošteno na terenu izbore pobjedu, a mi navijači smo budale što dolazimo da gledamo utakmice, bravo za N/FSFBiH. Što se prije sedmicu samo par klubova diglo protiv saveza, siguran sam da u ovoj ligi niko nije zadovoljan osim Orašja, i treba svi da se dignu i ako treba niko neće odigrat je*ene utakmice dok se nešto ne promjeni u savezu. I ova utakmica neka bude primjer našoj upravi da dokle god budete htjeli pošteno igrati, ići ćete sve niže i tonemo sve dublje, grčevito se borimo za opstanak i sad' je svejedno šta će se desiti protiv Travnika jer imamo lijepe šanse da do kraja polusezone osvojimo 0 bodova. Svaka čast Zoom na onom za vrijeme prekida, osuđujem Ćurguza zbog onog na kraju utakmice kad' tjera igrače od sudija, mislio sam još da će ih poljubit, i isto u vezi tog svi trebaju da prave pritisak na sudiju za vrijeme svake njegove odluke kao što su to radili kad' je Kuduz dobio crveni. Drago mi je što je otpala koja ograda i što su letjele stolice jer se možda ko sjeti da bar šta zavari jer ono je zapušteno gluho bilo isto kao i travnjak, ako se ono može nazvati travnjak. Mene sramota kad jači vjetar puhne spadaju one ograde na sjeveru koje su poremećene još od utakmice sa Slobodom. I na kraju krajeva aj što nas diraju u gostima već i kod kuće, svi koji su bili tu znaju šta je bilo sa redarima.
Ps 2 sudca koja su sudila današnju utakmicu su isto sudili utakmicu Zvijezda - Orašje, a se zna da je i tu slično bilo..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 30 okt 2015, 17:08

sudijska lakrdija, otimacina, katastrofa. to se radnickom vec drugi put u ovoj polusezoni desava na domacem terenu. mozete mislit kako je u gostima. pritisak na sudije od strane uprave se praviprije utakmice, tu mislim na podmazivanje istih kao sto to radi 90% ekipa u ovoj sudijskoj ligi. kad se utakmica zavrsi onda je kasno jer tada se samo kazne dobijaju.pritisak na sudije od strane igraca u toku utakmice se pravi kolektivno, mislim na sve igrace a ne pojedinacno kao sto je to i danas bio slucaj pa vas sudija isamara zutim i crvenim kartonima. kad je utakmica zavrsi onda je kasno. pravo je cudo kako danas u lukavcu nisu fasovali. nisam pristalica nasilja, krkanluka, seljakluka ali danas da sam bio na terenu tesko da bi se suzdrzo. i kad pored svega toga imate onakav teren sigurno necete pobijedit. igracima orasja se nema sta prigovoriti. svi bi mi se valjali po terenu da ukrademo vrijeme.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 30 okt 2015, 17:31

barbrez je napisao/la:sudijska lakrdija, otimacina, katastrofa. to se radnickom vec drugi put u ovoj polusezoni desava na domacem terenu. mozete mislit kako je u gostima. pritisak na sudije od strane uprave se praviprije utakmice, tu mislim na podmazivanje istih kao sto to radi 90% ekipa u ovoj sudijskoj ligi. kad se utakmica zavrsi onda je kasno jer tada se samo kazne dobijaju.pritisak na sudije od strane igraca u toku utakmice se pravi kolektivno, mislim na sve igrace a ne pojedinacno kao sto je to i danas bio slucaj pa vas sudija isamara zutim i crvenim kartonima. kad je utakmica zavrsi onda je kasno. pravo je cudo kako danas u lukavcu nisu fasovali. nisam pristalica nasilja, krkanluka, seljakluka ali danas da sam bio na terenu tesko da bi se suzdrzo. i kad pored svega toga imate onakav teren sigurno necete pobijedit. igracima orasja se nema sta prigovoriti. svi bi mi se valjali po terenu da ukrademo vrijeme.
Dali ce opet Orasje izdat saopćenje ko protiv Zvijezde, dali je opet neretljaku nesto nejasno, jbote hajd kad se silji dobroj ekipi da udje u pl ali umjesto da šalje opstanak oni ih guraju u visirang

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 30 okt 2015, 18:18

U hitnoj sam opet. Gradina mi se osmjehuje. Skupo ce mi ovo platiti mafija. Skupo!!!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 okt 2015, 18:21

[youtube][/youtube]

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 30 okt 2015, 18:29

imal videomateriala zoom?

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 30 okt 2015, 19:12

Zoom088 je napisao/la:U hitnoj sam opet. Gradina mi se osmjehuje. Skupo ce mi ovo platiti mafija. Skupo!!!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sta vam se desilo???
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 30 okt 2015, 19:14

Ovi sa Orasjem prave nered gdje god da dođu,p.materina im....Nije ni čudo sto su u vrhu.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 30 okt 2015, 19:32

Na identican nacin su i kod nas izvukli bodove sudija zajedno sa njima uigrano dosli po bodove, i na kraju si izigravali zrtve kako smo im psovali. Ja javno kazem da sam psovao igracima i publici iz Orasja jer su to jajare one nevidenje komsije i otici cu u Orasje i dole praviti dar mar. Nadam se da vam je poslije danasnje utakmice jasno zasto je publika iz Gradacca utrcala u teren.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.