FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ma odlican prelazni rok zasad, konacno da ponovo gledamo WC igraca na krilu u Bayernu, nismo ga imali od Riba i Roba
Ostaje samo pitanje sta ce biti s Poljakom, sto se mene tice nek ga uvale Barci ako nude 50 miliona, ja tog debila vise ne zelim gledati u dresu Bayerna
Ostaje samo pitanje sta ce biti s Poljakom, sto se mene tice nek ga uvale Barci ako nude 50 miliona, ja tog debila vise ne zelim gledati u dresu Bayerna

Lenaa dobio aritmiju nakon dolaska Manea za 32 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Cuj aritmija
Arp, Sabitzer,Sarr to je za aritmije.
Pustanje Alabe za DZABA, nesposobnost produzenja ugovora sa najboljim napadacem svijeta, a o tjeranju Flicka od strane Ulijeve pudlice, to je najgenijalnije od svega.
To je “odlican” prelazni rok.

Arp, Sabitzer,Sarr to je za aritmije.
Pustanje Alabe za DZABA, nesposobnost produzenja ugovora sa najboljim napadacem svijeta, a o tjeranju Flicka od strane Ulijeve pudlice, to je najgenijalnije od svega.
To je “odlican” prelazni rok.
- FranckRibery
- Kontakt:
Naravno da je bilo promasaja s transferima, ima ih svaka uprava, al ako cemo gledat zasebno samo transfer Manea mora se priznati da je posao dobro odradjen.
Da li ce transfer rok biti dobar ili ne zavisi ponajvise od sudbine Lewe i Gnabryja. Pogotovo mi je ovaj Gnabry misterija, ne znas mu nista, nit se tko od klubova s njim povezuje, nit se zna hoce li produzit. Mozda ganja free transfer naredno ljeto.
I za kraj, kako ce nam izgledati napad naredno ljeto sad kad je dosao Mane?
Coman - Lewa - Gnabry
Mane - Lewa - Coman
Sane - Mane - Coman
Coman - Mane - Lewa - Gnabry
Mane - Novi napadac - Coman
Musialu i Mulca nisam ni racunao, bas je puno kombinacija. Steta sto se za Kanea ne zanimamo, pa da napad bude:
Sane - Kane - Mane

Da li ce transfer rok biti dobar ili ne zavisi ponajvise od sudbine Lewe i Gnabryja. Pogotovo mi je ovaj Gnabry misterija, ne znas mu nista, nit se tko od klubova s njim povezuje, nit se zna hoce li produzit. Mozda ganja free transfer naredno ljeto.
I za kraj, kako ce nam izgledati napad naredno ljeto sad kad je dosao Mane?
Coman - Lewa - Gnabry
Mane - Lewa - Coman
Sane - Mane - Coman
Coman - Mane - Lewa - Gnabry
Mane - Novi napadac - Coman
Musialu i Mulca nisam ni racunao, bas je puno kombinacija. Steta sto se za Kanea ne zanimamo, pa da napad bude:
Sane - Kane - Mane
-
- Kontakt:
Bilo bi sjajno vidjeti Manea i Lewu skupa, ali mislim da su male šanse.
- Omerbavarac
- Kontakt:

Vidjecemo na kraju na sta ce izaci Bracino forsiranje mladih igraca, vec se krenulo sa prodajom istih te ugradnjom povratnih klauzula.
Mane u utorak dolazi na medicinske preglede i na potpisivanje ugovora.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sljedeci je Laimer, kojeg ce ocito biti tesko dovesti jer je RBL stavio veto na njegov prelazak u Bayern.
Mozda naredne godine kao slobodan igrac?
Mozda naredne godine kao slobodan igrac?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Laimer odbio Liverpool i United, zeli pod svaku cijenu u Bayern. Pressing masina, jedan od najbrzih veznih igraca u Europi. Zadnja godina ugovora, cijena vjerovatno ispod 20m€.
Manea i Laimera zastupa ista agencija iz Grünwalda.
U tijeku pregovori Bayerna i Rome oko Sabitzera. Na stolu ponuda od 15m€, Mourinho ga htio dovesti jos dok je trenirao Tottenham.
Manea i Laimera zastupa ista agencija iz Grünwalda.
U tijeku pregovori Bayerna i Rome oko Sabitzera. Na stolu ponuda od 15m€, Mourinho ga htio dovesti jos dok je trenirao Tottenham.
- Omerbavarac
- Kontakt:
15 miliona je cifra koju bi Bayern vjerovatno prihvatio jer bi na taj nacin vratio ulozeni novac iako sam ja negdje procitao da se spominje cifra od 20 miliona.
Super je da je ovo s Maneom i realizovano i govorio sam da će tu negdje biti ta cifra. Na kraju se i brzo sve završilo, brže od očekivanog. Mane par godina može igrati na visokom nivou i ko što sam ranije govorio, atleta je, timski igrač, zna s loptom, zna zabiti i prije svega je bitno da se od početka odlučio za Bayern. Neće on imati malu platu, ali je bitno kada je igrač oduševljen i ubjeđen u filozofiju kluba i ubjeđen je da će se tu uklopiti. A radi se svakako o igraču koji je svjetska klasa, tako da ovaj transfer je super stvar.
Kod Lewe će naša uprava otezati i svakako je spremna ga i zadržati jednu godinu, samo da bi pokazala stav i jasan znak, ali svakako ako ponuda dođe koju naši smatraju dobrom, onda će svakako i razmisliti. Mislim da bi Nagelsmanu jednim dijelom pao i teret s leđa ako on ode, jer odnos im i nije najbolji. Svakako da sada ima opcija da se u ofanzivi igra drugačije, a određeni igrači bi došli više do izražaja jer se nekada igra previše skoncentrisala na Lewu. A on jeste pogotovo bio koristan za ekipu u dvije sezone prije ove zadnje, u zadnjoj su mu u glavi (a pogotovo po izrazu lica se vidjelo) sve više bile druge stvari...
Kod Lewe će naša uprava otezati i svakako je spremna ga i zadržati jednu godinu, samo da bi pokazala stav i jasan znak, ali svakako ako ponuda dođe koju naši smatraju dobrom, onda će svakako i razmisliti. Mislim da bi Nagelsmanu jednim dijelom pao i teret s leđa ako on ode, jer odnos im i nije najbolji. Svakako da sada ima opcija da se u ofanzivi igra drugačije, a određeni igrači bi došli više do izražaja jer se nekada igra previše skoncentrisala na Lewu. A on jeste pogotovo bio koristan za ekipu u dvije sezone prije ove zadnje, u zadnjoj su mu u glavi (a pogotovo po izrazu lica se vidjelo) sve više bile druge stvari...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ali najjaca mi ova prenapuhana prica o promasajima, eto prije ih nikad nije bilo u Bayernu
Borowski, Sosa, Oddo, Usami, Braafheid, Karimi, Baumjohann itd. itd. da ne nabrajam dalje
Nemoguce je ubost svaki transfer a ovaj prelazni rok ce ocigledno biti jedan najjacih u zadnjih 20 godina
Borowski, Sosa, Oddo, Usami, Braafheid, Karimi, Baumjohann itd. itd. da ne nabrajam dalje
Nemoguce je ubost svaki transfer a ovaj prelazni rok ce ocigledno biti jedan najjacih u zadnjih 20 godina
BRAZZO - The art of the deal via PowerPoint 

Brazzo je tito
Usame ZukorlicBalon je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:50Ali najjaca mi ova prenapuhana prica o promasajima, eto prije ih nikad nije bilo u Bayernu

- muhamedhulk
- Kontakt:
Haha kad se sjetim Usamija, pa onda Pranjica 
Fula ce uvijek biti, Breno npr.
Mane je realna cijena, ako je ovo istina. Kao i plata. Inflacija svoje radi. Dokaz tome je prodaja ovih drva aka Roca ili Sabitzer za 10+ mil €…

Fula ce uvijek biti, Breno npr.
Mane je realna cijena, ako je ovo istina. Kao i plata. Inflacija svoje radi. Dokaz tome je prodaja ovih drva aka Roca ili Sabitzer za 10+ mil €…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Treba se spomenuti i Ali Daei i jaran mu Ali Karimi, pa Deisler (kakvo je to pojacanje onomad bio), zbog depresije karijeru zavrsio ranije. Svakakvih je likova kroz klub proslo, ovo sad je extra.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nikad zaboravljeni Vahid Hashemian. 

I najveca legenda u historiji krajišnik Halim Stupac.

Prelegendarni likovi su hodali po Säbener Strasse.
-
- Kontakt:
Uli Hoeneß recommends getting rid of the 50+1 rule in Germany: "If the Bundesliga - and this does not apply to FC Bayern - does not consider abolishing the 50+1 rule, we will have big problems in being able to compete internationally in the long term"
@noz_de

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.