FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

thulkazal
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la thulkazal » 16 maj 2010, 22:20

a Cyngriski najbolji xD hahaha nema veze sa spanski pa mix porusky i spanski ... a oni katalonci imaju svoj jezik totalno drugaciji

čestitke na tituli

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 16 maj 2010, 22:21

Ma Pique se tamo zaebava,a Alves fol izasao da prica,on izvodi nesta haha :D

A izadje Chigra da prica,nije mu bas spanski dobar nesto,i govori mu Pep "Haj,zavrsi,ne brukaj se" :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 maj 2010, 22:23

Abidal kao Jerry Seinfeld. Izašao da se zaje*ava. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 16 maj 2010, 22:26

Wolverine je napisao/la:visca barca, visca cataluna, visca tenerife !!!

hahahaha ja sam se odvalio od smijeha kad je Pedro to rekao, samo sto je toisto kasnije ponovio Jefren (valjda da se malo zeza na racun Pedra) Visca Barca, Visca Catalunya, Visca Tenerife heheheh lud je ;)))

Kako cu veceras rahat da spavam, pravo mi godra jbg ;))
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 16 maj 2010, 22:33

Čestitke !!!

pa da i ja ponovim: Visca Barca, Visca Cataluna !!!
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 maj 2010, 22:38

Prestigli smo Madrid po broju trofeja :P 76-75 je za nas sada,mi imamo nekih sitnih kupova sa strane ali su i oni priznati i od Uefe i od Spanskog saveza :)

I Visca Tenerife :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 maj 2010, 22:43

zanimljivo je da je barca uspjesnija i u pre-francovoj i u post-francovoj eri. a real je uspjesniji samo dok je vladao francov rezim.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 16 maj 2010, 22:44

Tipicna proslava katalonskih separatista uz puno politickih govora i nacionalistickih poruka i ispada sve to na jednoj sportskoj manifestaciji sto potvrdjuje ono sto sam rekao prava politicka partija!
Dio Arsenala

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 16 maj 2010, 22:48

Mes Que Un Club
Zadnja izmjena: nidjo_barca, dana/u 16 maj 2010, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 16 maj 2010, 22:48

-Paja je napisao/la:Tipicna proslava katalonskih separatista uz puno politickih govora i nacionalistickih poruka i ispada sve to na jednoj sportskoj manifestaciji sto potvrdjuje ono sto sam rekao prava politicka partija!

ok haj sad odleprsaj :lol: :lol: :lol:
Por que ? Por que somos los mejores...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 16 maj 2010, 22:48

-Paja je napisao/la:Tipicna proslava katalonskih separatista uz puno politickih govora i nacionalistickih poruka i ispada sve to na jednoj sportskoj manifestaciji sto potvrdjuje ono sto sam rekao prava politicka partija!
A ti si inace rođeni Kastiljac dok ih nazivaš separatistima :mrgreen:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 maj 2010, 22:53

championee, cestitam svima braco katalonci, zasluzili smo ovu titulu zna i bog i narod, hvala i navijacim drugih klubova na cestitkama. Veceras smo mogli vidjeti kakvo zajednistvo vlada u klubu, atmosfera je extra, zato i jesmo ovako dobri. Ako cemo govoriti o pokazanom u ovom dijelu sezone, mislim, nikome se nema sta prigovoriti, svi su dobro odradili svoj poso, neki odlicno, a neki i genijalno. Messi je i ove sezone pokazao da je najbolji igrac svijeta, poslije njega ja bi tu stavio Xavija, vidjecemo sta ce biti na svjetskom prvenstvu, neko od njih dvojice sigurno ce biti igrac svijeta, osim mozda ako Roben nesto i s Holandijom pokaze, a ja bi licno volio da Xavi dobije to priznanje, za sve ove godine i sretne trenutke koje nam je priredio. Meni je ova titula u Spaniji bila draza nego da je bila u ligi prvaka,a tu cemo opet napadati sledece sezone i bit cemo glavni favoriti. Yaya veceras odlican, bice mi zao ako ode, eto nadam se da su gledali oni navijaci Arsenala sto su govorili da tamo moze cistiti kopacke nekom Songu. Sad nam predstoji da se pojacamo, veliki posao je pred upravom, Vilja i Fabregas su poslovi koji ce se nadam se uraditi dobro i da nama dodju ta dva pojacanja i da nastavimo sa dominacijom. Visca Barca, visca champione
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 16 maj 2010, 22:59

drop je napisao/la:
ma pusti budalu ;)

ja pricam spanski al fakat ih nisam razumio ni 10%. Jedino je cini mi se iniesta na spanskom prico, od onih 'starosjedilaca'. I Čigrinski ;) :P

al eto ako Paja kaze da je bilo politickog govora, onda ima da mu vjerujemo na rijec. A osim toga tesko da ce se na forumu naci jos jedna osoba koja prica katalonski ;o)

i naravno...

Visca Tenerife ;)
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 16 maj 2010, 23:02

.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 maj 2010, 23:07

slika

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 16 maj 2010, 23:08

Barca je život...Jedva čekam već narednu sezonu ako Bog da,posebno što ćemo biti jači nego ikada...Svaka čast jednom velikom gospodinu kakav je Laporta(najbolji predsjednik na svijetu) i čovjeku koji diriguje orekestrom na terenu Pep Guardioli...Nadam se da će i naredni predsjednik nastaviti ovim stopama jer Barca je postavila standarde po kojima će se svi mjeriti i nastojati težiti tome.Protiv Barce svi igraju 200% što je samo jedan od dokaza kakvu ekipu imamo...Joše jednom ponavljam jedva čekam narednu sezonu-samo Bože zdravlja i sreće.Pozdravljam sve navijače Blaugrane na forumu i da ako Bog da raspalimo za Split.Vamos Barca ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Sevillista<
Kontakt:

Post Postao/la Sevillista< » 16 maj 2010, 23:38

Mogu mislit koje slavlje na ulicama Barcelone :o
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 maj 2010, 23:40

Najbolja su bila veceras ona djeca fudbalera, valjaju se i ganjaju po onoj ceradi, nemaju pojma sta se desava ovamo oko njih.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 maj 2010, 23:44

Hajd sto se djeca valjaju nego i Alves sa njima :mrgreen:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 maj 2010, 23:49

bubreg je napisao/la:
drop je napisao/la:
ma pusti budalu ;)

ja pricam spanski al fakat ih nisam razumio ni 10%. Jedino je cini mi se iniesta na spanskom prico, od onih 'starosjedilaca'. I Čigrinski ;) :P

al eto ako Paja kaze da je bilo politickog govora, onda ima da mu vjerujemo na rijec. A osim toga tesko da ce se na forumu naci jos jedna osoba koja prica katalonski ;o)

i naravno...

Visca Tenerife ;)
katalonci su pricali na katalonsom. iniesta nije katalonac.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.