Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 nov 2018, 12:34

Rigoletto je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:opet je pogriješio podforum :kafa:
Zar nisi na njivi :? Pa moj komsija kako si skentrao ovako fin dan da te ćaća na upregne za zimnicu :lol: :thumbup:
fin dan, kavica na bulevaru ili negdje u starom gradu i krug preko carinskog.
Haj bas mi je drago sto si stao u kraj porodicnom vikend mobingu :mrgreen: Uzivaj komsija u kafi,cistom zraku i danu bez masiranja voltaren gelom :lol: :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 11 nov 2018, 12:35

Zar nisi na njivi :? Pa moj komsija kako si skentrao ovako fin dan da te ćaća na upregne za zimnicu :lol: :thumbup:
To je sramota neka za covjeka koji posteno zivi i zarađuje?

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 nov 2018, 12:37

GradKamena2 je napisao/la:
To je sramota neka za covjeka koji posteno zivi i zarađuje?
Zajebajemo se brato ja i krmak ovako ima nekoliko godina. Nisi u toku. Ko da si s marsa pao na ovaj forum
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 11 nov 2018, 12:38

[/quote]
Zajebajemo se brato ja i krmak ovako ima nekoliko godina. Nisi u toku. Ko da si s marsa pao na ovaj forum[/quote]
:thumbup:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 nov 2018, 12:41

ma prva liga federacije je najgora liga na svijetu. to je bar jasno

isto tako i cinjenica da sudije iz RS-a : Došlo, Grbic, Petrovic, Bjelica ili Gigovic cino gro zla premijerligaskog fudbala i sluze samo za potkusurivanje privilegovanih ekipa

oni maksimalno koriste nastalu situaciju kada RS nema kluba koji im je interesantan , pa je nemoguce da dodje do revansizma. Ukoliko slucajno neki od njih osteti Zrinjski, Sarajevo ili Zelju (ostali klubovi su nebitni) ne mora strahovati od revansizma jer ne postoji njima (rukovodstvu i nalogodavcima) interesantan klub iz RS koji moze trpiti posljedice toga. Koga boli q ako neko osteti Krupu ili Radnik.

zna se odakle je njihov najveci lobi i koji klub je uvijek bio najvise zasticen - Slavija Istocno Sarajevo koje vise nema.

I onda ti imas situaciju koja je prisutna u sluzbama NS BiH , a to je 2+2+2 (iz svakog naroda po dva), a treba ti vecina nadopolovicna da bi bilo sta uradio.
Karikiram Došlo zakolje Slobodu na grbavici, dobije negativnu ocjenu i ide suspenzija navodno ? Na komisiji njegovi Srbi glasaju za njega, i glasa jedan od Bošnjaka (nalogodavac Zeljin) i imas 3-3 bub Došlo dobio prolaznu ocjenu.

Bjelica isto jucer da nije zaklao obje ekipe NEMA ŠANSE da bi bio suspendovan jer 2 srbina idu za njega i onda bi dobio glasove ili 2 hrvata ili 2 bošnjaka zavisi kome je pomogao /koga je zajebao.

dokle god Srbi ne budu imali svoj klub od interesa kojem ti možes nauditi , u smislu da njega Sehovic, Sivac ili neko drugi zakolje slijedece kole i bice nam ovako sa sudijama iz RS-a koji rade samo za pare. Boli ih q, niko nista im ne moze, glasove svog naroda imaju, jos i nalogodavac ako glasa za njih
sigurni su.

isto tako javna je tajna da je prvenstvo odlučeno kada je Borac (zasluzeno) preglasan u odnosu na Čelik po ovom principu 2+2+2 i kad je Čelik ostao u ligi. Jos samo treba da se utvrdi raspored izmedju te 4 ekipe.
Istina radile su pare, Turčin je dobro platio ali su Hrvati trazili uslugu da bude 4-2.

Usluga se ogleda u činjenici da 2 naša i 2 njihova kluba idu u evropu. Dva "njihova" se znaju: Siroki i Zrinjski, i njih boli **** koji ce to nasi klubovi ici dalje. Mogu i Mladost Doboj Kakanj i Tuzla Siti, **** se njih. Medjutim zna se koja jedina dva kluba postoje kod Bošnjaka u Savezu.

I sve bi to islo OK , poguraj malo dje zapne , neofirno i idemo, da Zeljo i Siroki nemaju strasno losu sezonu. Bez obzira na sve oba ova kluba su jednostavno morala imati 5-6 bodova vise nego sto sada imaju (gosk i zvijezda kuci te mladost kuci) i onda bi stvari isle nekim svojim tokom.
na kraju ce se oni gore izmedju sebe pobiti pa sta bude, ko bude jaci.

i to je nazalost realnost PL BiH
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 nov 2018, 12:45

O tebi treba film snimiti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 11 nov 2018, 12:58

O yebem ti kakvu teoriju zavjere ja sad procitah...
Potrefila vas sezona kad vas suci ne vole i oni odmah pisu neke zavjere. Pa nama su prije 2-3 sezone direktno izbili titulu iz ruka tolko kriticnim odlukama u utakmicama sa Zrinjski na Pecari,Travnikom i slicnim. Toliko o vasoj teoriji
SAMO ŠIROKI!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 nov 2018, 13:00

Ii hocemo li mi u Evropu? Da se makar ne sekiramo, reci nam.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 11 nov 2018, 13:05

Liči malo na Komšića ovaj Džakmić.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 11 nov 2018, 13:12

Gledam juce u Mostaru pet minuta fasisti bacaju kamenje i flase penju se na ogradu prijete igracima Sarajeva i nigdje nisam vidio policiju. Ovi latini kasnije ufol za javnost osudjuju i zale zbog incidenta. Koji su ovo licimjeri i balegari :puke: :bih: :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 11 nov 2018, 13:38

robertkosar je napisao/la:Gledam juce u Mostaru pet minuta fasisti bacaju kamenje i flase penju se na ogradu prijete igracima Sarajeva i nigdje nisam vidio policiju. Ovi latini kasnije ufol za javnost osudjuju i zale zbog incidenta. Koji su ovo licimjeri i balegari :puke: :bih: :bih:
kuknjava
Nemoj majketi da kacim klipove svih prekida na Kosevu proteklih godina, ima ih nemilice...
Joj bosanskih retarda ovo nidje nema. Manijaci utrce u teren pretproslo kolo samo novcana kazna. Od sinoc medijski linc radi nas. Dvostruki arsini godinama...
Husref Musemic je najveca seljacina koja radi u BH fudbalu, mrtvi ljakan!
Daj mi furadana!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 11 nov 2018, 13:40

Shullenta je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:Gledam juce u Mostaru pet minuta fasisti bacaju kamenje i flase penju se na ogradu prijete igracima Sarajeva i nigdje nisam vidio policiju. Ovi latini kasnije ufol za javnost osudjuju i zale zbog incidenta. Koji su ovo licimjeri i balegari :puke: :bih: :bih:
kuknjava
Nemoj majketi da kacim klipove svih prekida na Kosevu proteklih godina, ima ih nemilice...
Joj bosanskih retarda ovo nidje nema. Manijaci utrce u teren pretproslo kolo samo novcana kazna. Od sinoc medijski linc radi nas. Dvostruki arsini godinama...
U Sarajevu su specijalci na tekmama a u vasem toru nema ni prasinara na vidiku namjerno ili ne sta mislis :kafa:

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 11 nov 2018, 13:42

robertkosar je napisao/la:
Shullenta je napisao/la:
kuknjava
U Sarajevu su specijalci na tekmama a u vasem toru nema ni prasinara na vidiku namjerno ili ne sta mislis :kafa:
Pa da mi bacimo baklju medju domace navijace u sarsjevu bili bi momentalno odstranjeni i ispendreceni sto nije slucaj za sarajlije u Mostaru. Drugi principi rada.
Jucer su horde bacile prema zapadu dole baklju ili strob i specijalci nisu intervenirali.
Sta ti jos jasno nije...
Daj mi furadana!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 11 nov 2018, 13:49

Juce mi je bilo sve jasno ko dan kakvi ste insani nema potrebe da mi objasnjavas

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 11 nov 2018, 13:50

jbt život kad vidiš tabelu i bodove skontaš da Zvijezdu 09 skoro isti broj bodova dijeli od četvrte pozicije i zone ispadanja :shock:

Žao mi je Krupe ali ne možeš ti konstatno prodavati najbolje igrače i očekivati dobar plasman. Ovdje se ja koliko vidim tek zakuvalo i biće pravo interesantno proljeće

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 11 nov 2018, 13:56

Shullenta je napisao/la: Husref Musemic je najveca seljacina koja radi u BH fudbalu, mrtvi ljakan!
Malo poštovanja prema čovjeku koji vas je karno bez pola ekipe!
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 11 nov 2018, 14:07

Aferim na 2,5%! :lol:
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 11 nov 2018, 14:37

Kakav je ono gol :rol: :rol:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 nov 2018, 14:44

prisonbreak je napisao/la:Kakav je ono gol :rol: :rol:
Očigledna sudijska greška.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 11 nov 2018, 15:23

MortemHz je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:Kakav je ono gol :rol: :rol:
Očigledna sudijska greška.
Neko iz Saveza je skrenuo loptu :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.