Na temi LIVE pracenje utakmica je bio ovaj link, ne znam radi li: http://torrent-tv.ru/torrent-online.php ... tion=13117staragarda je napisao/la:dajte kakav link..hvala unaprijed
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
4 od 9 bodova,sa ovom ekipom,uzeo bi i Safet Susic licno!
Wenger vise nema moju podrsku.Pa ne mozes ovako glupu postavku,plus kao bonus jos gluplje izmjene,izvest a da,pri tome,imas skoro 20 godina premijerligaskog staza...
Wenger vise nema moju podrsku.Pa ne mozes ovako glupu postavku,plus kao bonus jos gluplje izmjene,izvest a da,pri tome,imas skoro 20 godina premijerligaskog staza...
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Cech i Coq, bravo momci kapa dole..
Chambers, Cazorla i odbrana u prvom bila prelosa, kasnije se Cazorla drastično popravio kao i ostala odbrana..
Napada nije bilo u prvom, kasnije se Ozil budi, Alexis isto, Ramsey je bio fantastican i treba on cmf biti ali...
Walcott je kasper ko inace, Ox je morao uci ranije ako se vec islo na pobjedu..
Wenger je krivac, ne znam fakat vise al on grijesi sa taktikom sa postavkom, sada ne dovodi igrace ovaj rok a baca bombe ovamo... Do kada vise?
Chambers, Cazorla i odbrana u prvom bila prelosa, kasnije se Cazorla drastično popravio kao i ostala odbrana..
Napada nije bilo u prvom, kasnije se Ozil budi, Alexis isto, Ramsey je bio fantastican i treba on cmf biti ali...
Walcott je kasper ko inace, Ox je morao uci ranije ako se vec islo na pobjedu..
Wenger je krivac, ne znam fakat vise al on grijesi sa taktikom sa postavkom, sada ne dovodi igrace ovaj rok a baca bombe ovamo... Do kada vise?
Nisam mogao gledat tekmu,al kad vidjeh na rezultatima,da je frajer ubacio Walcotta umjesto Oliviera
Jednostavno taktika bez ikakve mogucnosti da se ispolji potencijal ekipe,koji je ogroman.

Jednostavno taktika bez ikakve mogucnosti da se ispolji potencijal ekipe,koji je ogroman.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Kakva disertacija Gabriela yebote, nerealno 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nusam zbog posla mogao gledati tekmu, al po komentarima i rezultatu, nisam Bog zna sta ni propustio!
Vidim bilo je veselo
Nisam ja uopste toliko skeptican sto se tima tice jer je pocetak sezone pa mozda neki igraci nisu bas u formi, ali sto se tice trenera, tu sam i tekako skeptican. Arsene fura neki svoj fudbal koji vise tesko prolazi i ako zelimo da napravimo nesto, bojim se da nam je on najslabija karika.
Al hajd. Sezona je tek pocela pa mozda nas i iznenadi! 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Da sudija nije pogrijesio bila bi lagana tri boda. Liverpool dva puta presao pola terena u drugom. Bice bolje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Naravno slijedeću utakmicu opet isti sastav jer garant slijedi izjava da smo igrali dobro al eto nismo imali sreće, a to što nas je Ceh izvukao u prvom, što je samo pitanje kada ce Coquelin da pokupi crveni i što nemamo desno krilo ti Wengeru to ne vidis izgleda..Ne treba kriviti Ramseya jer covjeku je prirodna pozicija centralni vezni i normalno da ga uvijek vuče u sredinu on jednostavno ne moze igrati na krilu, isto kao sto Cazorla i Ozil ne mogu igrati nista drugo nego ofanzivnog veznog jer njih dvojica jednostavno ne znaju igrati odbranu a i nemaju snage da cijelu utakmicu igraju i odbranu i napad,, Nije humano to što radi ovome Chamberlainu momak stvarno zasluzuje mjesto u prvih 11, on i alexis na krilo, Ramsey i Coquelin na sredinu i dobili bi ovo još u prvom.. Hvala tebi Wengeru za sve do sada al tebi je borba za Ligu Prvaka i poneki kup vrh što mozes napraviti.. Pa i ptice na grani znaju da nam treba napadac samo eto tebi to nikad u glavu, jedna solidna zamjena za Coquelina jer nece moci momak cijelu sezonu sve sam, te jedan solidan stoper jer ovaj Chambers se nije vala pokazao i imali bi se cemu nadati.. Daj nam Klopa dok ga nije neko drugi uzeo, ali izgleda dok ne odapne nece ovaj Wenger sici sa klupe..
Šta kaeš? Nije se Chambers pokazao?
Pogledal se kad utakmica ljudino?

A.F.C. Bournemouth!
Ali ovo zlostavljanje momka koji lahko može biti najbolje krilo u Engleskoj
. To ti Wengeru neću nikad oprostiti

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Dok se on snasao, a trebalo mu je jedno poluvrijeme, mi smo preko njega mogli dva gola primiti.. Tako da mene nije odusevio, a u drugom poluvremenu liverpul nije nesto ni napadao tako da se nije ni mogao pokazati..rambo16 je napisao/la:Šta kaeš? Nije se Chambers pokazao?
-
- Kontakt:
Voajer je ponovo bio prva zvijezda Arsenala veceras, najveci flop pored svih besku?aca u timu je voajercina limitirana. Da li ce ta spodoba ikad nauciti da CAzorla, Ramsey i Ozil ne mogu igrati skupa, kako je moguce da se zbog jednog CAzorle gubimo dva top igraca na krucijalnim pozicijama, gubimo Ramseya u sredini i Oxa na krilu sve zato da bi spanski peglator igrao. Sta reci o napadu? Kakvu bukvu samo imamo promasio je pobjedu onim jadnim sutem kad mu Ramsey namjesti zicer u petercu a sto je najgore od svega izbacuje kloca da udje jos veci kloc kasper u napadu koji se bukvalno nije sastavio sa loptom od kada je usao, Ox udje tek zadnjih 10 minuta, strasna minutaza nema sta. I onda potez vrijedan poraza ubaci Oxaumjesto Coqelina ej jedinog defanzivca u veznom redu izbacujes umjesto Cazorlu, Cazorla panj ne moze biti ni zamjenjen ko da je Messi frajer, tu sam mislio da ce jedna kontra sjevnuti i da gubimo sto posto i moglo je ali sa onaj Moreno spetljao.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
A ono od prošle sezone? To ništa?gunner14 je napisao/la:Dok se on snasao, a trebalo mu je jedno poluvrijeme, mi smo preko njega mogli dva gola primiti.. Tako da mene nije odusevio, a u drugom poluvremenu liverpul nije nesto ni napadao tako da se nije ni mogao pokazati..rambo16 je napisao/la:Šta kaeš? Nije se Chambers pokazao?
A.F.C. Bournemouth!
Terorizirati vlastiti klub svojim idiotarijama u ovoj mjeri samo voajer senilni može.Jednog od najvećih potencijala Engleske reprezentacije i igrača koji je već sada stasao u jednog od najboljih krila u EPL-u, mag ostavlja na klupi zarad istrošenog šetača Cazorle.
Is this real life?
Is this real life?

Ramsey je večeras uz Coqa i Čeha bio fenomenalan..i uvijek je Ramsey dobar, kao u onoj sezoni, motor naše ekipe..
Ali, Wenger to ne vidi, on vidi Cazorlu kao motor ekipe, Santi ne zna igrati odbranu, grijesi, ne prati igrače, zbog njega Coq radi dupli posao..
Sjetite se one sezone u kojoj je Rambo eksplodirao, tada je bio igrač sa najviše uspješnih startova u EPL do one povrede!!!
------------------------------------Cech----------------------------------------------
-----------Bellerin-------Koss------------------Gabi----------Monreal------------
--------------------------Coq--------------------------------------------------------
------------------------------------------Ramsey--------------------------------------
--------------------------------------Ozil---------------------------------------------
------------------Ox--------(jedan od one trojice)---------Alexis----------------
Krenuli bi kao one sezone kada je Ramiz bio motor a Ozil bio kljucna desetka... ali ne jbg sad Santi mora da igra, Ox mora da ubija formu na klupi jer Ramsey mora igrati na krilu zbog Santija Cazorle...
E moj Wenger, svake godine isto, 4 od 9...već se kasni bodova...ne dovodiš nikada pojačanja kad ti ljudi kažu već prosipaš svoje neke ublehe od kojih imas pametne ali si popizdio fakat i otisao u ludilo, nema napretka ljudi, stagniramo a TOLIKO POTENCIJALA OVA EKIPA IMA!!!
Ali, Wenger to ne vidi, on vidi Cazorlu kao motor ekipe, Santi ne zna igrati odbranu, grijesi, ne prati igrače, zbog njega Coq radi dupli posao..
Sjetite se one sezone u kojoj je Rambo eksplodirao, tada je bio igrač sa najviše uspješnih startova u EPL do one povrede!!!
------------------------------------Cech----------------------------------------------
-----------Bellerin-------Koss------------------Gabi----------Monreal------------
--------------------------Coq--------------------------------------------------------
------------------------------------------Ramsey--------------------------------------
--------------------------------------Ozil---------------------------------------------
------------------Ox--------(jedan od one trojice)---------Alexis----------------
Krenuli bi kao one sezone kada je Ramiz bio motor a Ozil bio kljucna desetka... ali ne jbg sad Santi mora da igra, Ox mora da ubija formu na klupi jer Ramsey mora igrati na krilu zbog Santija Cazorle...
E moj Wenger, svake godine isto, 4 od 9...već se kasni bodova...ne dovodiš nikada pojačanja kad ti ljudi kažu već prosipaš svoje neke ublehe od kojih imas pametne ali si popizdio fakat i otisao u ludilo, nema napretka ljudi, stagniramo a TOLIKO POTENCIJALA OVA EKIPA IMA!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Coquelin je strasno odigrao, Gabriel isto tako a ostatak svi prosjek neki.
Nemam sta reci sto vec nije receno, Cazorla je visak ovdje to svi vide al eto Wenger tjera svoje pa da vidimo dokle cemo. Ox defitivno zasluzuje da igra kao starter, Ramseya staviti umjesto Cazorle i time mozemo samo biti na dobitku jer bi imali pravo desno krilo, pravog centralnog veznog koji moze igrat i odbranu i napad a ne ovako. Za nadati se da ce Wenger od sljedece utakmice staviti nesto ovako ili slicno makar jer ovo sa Cazorlom na centralnom veznom ne ide al nikako.
Chambers je bio strasan kad je tek dosao i kad je igrao desnog beka, kasnije i kad je igrao bio je na stoperu i mnogo manje je igrao. Ne znam zasto ocekujete od momka koji ima 20 godina i koji odigra svaku 10. utakmicu da odigra na pravom nivou kakvom moze? Nema logike, daj mu kontinuitet igranja nekog i ako bude ovako lose i poslije desetak odigranih utakmica onda se moze nesto pricati, ovako je suvišno išta komentarisat i osudjivat momka.
Nemam sta reci sto vec nije receno, Cazorla je visak ovdje to svi vide al eto Wenger tjera svoje pa da vidimo dokle cemo. Ox defitivno zasluzuje da igra kao starter, Ramseya staviti umjesto Cazorle i time mozemo samo biti na dobitku jer bi imali pravo desno krilo, pravog centralnog veznog koji moze igrat i odbranu i napad a ne ovako. Za nadati se da ce Wenger od sljedece utakmice staviti nesto ovako ili slicno makar jer ovo sa Cazorlom na centralnom veznom ne ide al nikako.
Chambers je bio strasan kad je tek dosao i kad je igrao desnog beka, kasnije i kad je igrao bio je na stoperu i mnogo manje je igrao. Ne znam zasto ocekujete od momka koji ima 20 godina i koji odigra svaku 10. utakmicu da odigra na pravom nivou kakvom moze? Nema logike, daj mu kontinuitet igranja nekog i ako bude ovako lose i poslije desetak odigranih utakmica onda se moze nesto pricati, ovako je suvišno išta komentarisat i osudjivat momka.
Gabriel je bio odlican danas. Vrijeme je da upadne umjesto sporog Merte u startnu.
Znaci voajeru od sada i u buduce ovako da postavis ekipu
KikserSljem
Hector-Lijepi-Kos-Nacho
Coq-Ramsey
Ox-Santiago-Alexis
Giroud
Znaci voajeru od sada i u buduce ovako da postavis ekipu
KikserSljem
Hector-Lijepi-Kos-Nacho
Coq-Ramsey
Ox-Santiago-Alexis
Giroud
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.