Lokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 07:57
Nakon prospavane noći:
Ovo nuđenje ostavke jeste Adžemova providna igra, ali i mi navijači moramo malo racionalnije razmišljati. Je li Adžem kiksao protiv Radnika i Rudara? Jeste. Je li Adžem više sretno nego spretno dobio u gostima Posušje i Velež? Jeste. Je li imamo 8 bodova u 4 kola i jesmo li prvi na tabeli? Jesmo.
Dakle, sa aspekta stanja na tabeli i bodova nema osnova za Adžemov odlazak. Treba čovjeku dati još vremena pa nakon 10 kola ćemo opet sjesti i vidjeti gdje smo, šta smo. Fudbal se primarno igra za bodove, i što se tiče bodova dobro stojimo.
Sve ostalo je loše po Adžema, sam je kriv jer je izgubio podršku navijača, već sam govorio da je luđački u prvom kolu se zavaditi sa Grbavicom, i sad mu se to sve vraća kao bumerang da i nakon pobjede u Mostaru ljudi ne mogu da ga gledaju. Vjerovatno je izgubio i svlačionicu, ali što se tiče stanja u svlačionici nekad ovi pozitivni šokovi nisu ni loši, nikada nije dobro da je jedan igrač previše moćan u svlačionici kao što je to Krpić. Svlačionicu može vratiti kroz razgovor sa igračima i dosljednost u odlukama. Njega još uvijek čuva rezultat, a sve ostalo mu ne ide u prilog. VTŽ!
Po meno nisi upravu, a evo i zasto:
Prebacuje krivicu non stop (prvo napadac, pa vezni red, pa Sosic, pa Foco, pa Muftic,...). Nema svlacionicu, to i price vide.
Prebahat je u prazno, to nije nivo Zelje, ma nije nivo nikoga normalnog i kulturnog.
Igra - kakva igra? Prica o presingu, ljudi sa igracem manje i to 8 u polju naa stisnuli 30 minuta
8 bodova - izgubio je po 2 boda kuci. Od mogucih 6 on je 67% prosuo. A od total 12 prosuo je 25%. Kad shvatimo da ce skoro svi dobiti kuci Radnik i Rudar, a to cemo vidjeti nakon 10tak kola, onda ce nam bas biti jasno koliko su ta 4 boda velika
To sto smo dobili Veleza ili Posusje, ako budu blizu nas, sa pobjedama protiv Radnika&Rudara (najslabijih ekipa), nuliraju poraz od nas.
Izjava da on daje 2 dana i klimanje glavom nakon skandiranja stadiona - no comment. Klub je vec pokazao da je amateraki nakon njegovog angazovanja, hajde moze se i to desiti, onda je pokazao da mu nije urucio otkaz nakon Rudara da smo amateri, a ako ne dobije otkaz onda nismo ni amateri, mi nemam Upravu nego neprijatelje kluba!