Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Bravo Majstore.U moru losih.Svaka cast.
Nadam se da ti je ostalo na tiketu proslo ili ce procivecaveca je napisao/la:Bravo Majstore.U moru losih.Svaka cast.

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Misliš li drug da Carmelo ipak može večeras preko 28 poena? večeras bi trebao imati punu minutažu, a uvijek je dobar kada igraju sa Indianom. Možda čak očekivati večeras i bolju igru New York-a, do pobjede..?johnnyyK je napisao/la:P.GASOL (19,5) - MANJE
Ocekujem da SAS lagano rijesi domacine veceras s obzirom da su trenutna najbolja ekipa u ligi.Napokon Spursi igraju kako se od njih ocekuje dok je za Lakerse ova sezona odavno otpisana i nemaju sta veceras traziti...
P.GEORGE (22,5) - VISE
Ne volim bas igrati Georga ali evo veceras se ipak usuđujem iz razloga sto igraju u MSG-u i ocekujem jednu jako dobru utakmicu.Knicksi u dobroj formi, dok Indiana s druge strane upisuje dobre rezultate i pobjede ali ne bas ubjedljive kao na pocetku sezone.Ocekujem jedan duel Carmela i Paula, te da ce se oba igraca iskazati.Uzimam Georgea.
stvarno nevjerujem sta su uradili cigani iz PREMIERA.Jutros Monroe na 14,5 granici sada na 17,5...
mislim da ce upravo George i Carmelo voditi glavnu rijec veceras, ali ipak biram prvog.Svakako ce i Carmelo uzeti puno suteva i nadam se prijeci, a i u dobroj su formi, tako da sve ukazuje na OVER.Glibavi je napisao/la:Misliš li drug da Carmelo ipak može večeras preko 28 poena? večeras bi trebao imati punu minutažu, a uvijek je dobar kada igraju sa Indianom. Možda čak očekivati večeras i bolju igru New York-a, do pobjede..?johnnyyK je napisao/la:P.GASOL (19,5) - MANJE
Ocekujem da SAS lagano rijesi domacine veceras s obzirom da su trenutna najbolja ekipa u ligi.Napokon Spursi igraju kako se od njih ocekuje dok je za Lakerse ova sezona odavno otpisana i nemaju sta veceras traziti...
P.GEORGE (22,5) - VISE
Ne volim bas igrati Georga ali evo veceras se ipak usuđujem iz razloga sto igraju u MSG-u i ocekujem jednu jako dobru utakmicu.Knicksi u dobroj formi, dok Indiana s druge strane upisuje dobre rezultate i pobjede ali ne bas ubjedljive kao na pocetku sezone.Ocekujem jedan duel Carmela i Paula, te da ce se oba igraca iskazati.Uzimam Georgea.
stvarno nevjerujem sta su uradili cigani iz PREMIERA.Jutros Monroe na 14,5 granici sada na 17,5...
cestitam majstorebob je napisao/la:evo mog listica za ovu jednu tekmu, iskreno beze opalio da mi bude interesantna tekma, znam sve man. slabo igra medjutim ovo im je jedina vadiona sto se tice ove sezone, statistika iz prvog meca ne ide u prilog jer je bilo sve manje od ovog sto sam veceras odigrao al kontam da bi vec. mogla biti druga prica, man. mora na startu napasti, ici ce cesto preko krila sto bi moglo biti dobro za kornere, zuti jbga grci ce se braniti svim silama i ako bude koja kontra tu je vidic i kompanija da rusi sve pa bi trebalo i za njih biti pokoji zuti, a sto se tice ofsajda to je sreca![]()
![]()

HVALAjohnnyyK je napisao/la:mislim da ce upravo George i Carmelo voditi glavnu rijec veceras, ali ipak biram prvog.Svakako ce i Carmelo uzeti puno suteva i nadam se prijeci, a i u dobroj su formi, tako da sve ukazuje na OVER.Glibavi je napisao/la:Misliš li drug da Carmelo ipak može večeras preko 28 poena? večeras bi trebao imati punu minutažu, a uvijek je dobar kada igraju sa Indianom. Možda čak očekivati večeras i bolju igru New York-a, do pobjede..?johnnyyK je napisao/la:P.GASOL (19,5) - MANJE
P.GEORGE (22,5) - VISE

- Titova-Juga
- Kontakt:
29-33Titova-Juga je napisao/la:Evo jedan prije NBA.
Notteroy - Haslum 2 (1.40)
Fusche - Lemgo -58,5 (1.70)
Manchester - Olympiakos 1 P.P (1.70)
kvota: 4.05
26-22
3-0
11/15, (Nba): 5/8
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pusti se ti te bojanke i daj nam kakve prijedloge za NBATitova-Juga je napisao/la:29-33Titova-Juga je napisao/la:Evo jedan prije NBA.
26-22
3-0

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Parker 18.5 Under 1.85 Poznavajuci Popovicha ne bih rekao de ce Parker igrati preko 25 minuta protiv ocajnih Lakersa.
- Titova-Juga
- Kontakt:
10DelPiero je napisao/la:Pusti se ti te bojanke i daj nam kakve prijedloge za NBATitova-Juga je napisao/la:29-33Titova-Juga je napisao/la:Evo jedan prije NBA.
26-22
3-0
Hehe, ma ovo ja čisto radi sebe statistiku vodim da vidim na čemu sam.
A usput i dadnem ovdje prijedlog, (doduše ne da mi se više pisati analize kao nekad jer sam primjetio da nas malo piše analize, pa rekoh što ću i ja). Biće NBA prijedlozi za 10-ak minuta.

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ubodeš ga i ti fino ovaj NBA. Nemoj da te stane veceras samo tita ti.Titova-Juga je napisao/la:29-33Titova-Juga je napisao/la:Evo jedan prije NBA.
26-22
3-0

ako neko ima 1e viska na wwinu bilo bi dobro da se javi porukom 

B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Pa kako nemas ti bas nemas para. Ubijas ove prelaze, a para nide, kako ba ??HaHu1x2 je napisao/la:ako neko ima 1e viska na wwinu bilo bi dobro da se javi porukom

- Titova-Juga
- Kontakt:
Smith +17,5
Gordon +15,5
Gibson +13.5
Winnipeg kp1
Mada bi Gibsona uzeo sa rezervom jer je blowout na poluvremenu itekako moguć s obzirom da igraju protiv Phile.
Smith standardno igra 40 min i uzima pregršt šuteva, (Drummond upitan), tu ne bi trebalo biti problema, a granica na Gordonu mi je prehumoristična u neizvjesnoj utakmici.
Uzeo bih još i Love-a na 27,5 over naravno, očekuje se tekma sa puno poena, Peković neće nastupiti večeras.
Valjda neće @monsen, valjda neće
Sretno nam svima.
Gordon +15,5
Gibson +13.5
Winnipeg kp1
Mada bi Gibsona uzeo sa rezervom jer je blowout na poluvremenu itekako moguć s obzirom da igraju protiv Phile.
Smith standardno igra 40 min i uzima pregršt šuteva, (Drummond upitan), tu ne bi trebalo biti problema, a granica na Gordonu mi je prehumoristična u neizvjesnoj utakmici.
Uzeo bih još i Love-a na 27,5 over naravno, očekuje se tekma sa puno poena, Peković neće nastupiti večeras.
Valjda neće @monsen, valjda neće

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
George 22,5 OVER
Madison Square Garden dvorana u kojoj svi veliki igraci pruzaju dobre partije, veceras ce biti veliki dvoboj izmedju Carmela i Georga, NY je u seriji od 6 uzastopnih pobjeda i Indiani sigurno nece biti lako u ovom mecu, ocekujem neizvjestan duel i dobru partiju Georga koji je u dosadasnja dva duela postizao 25 i 35 poena
J. Smith 18,5 OVER
Nocas u Detroitu nema Drummonda tako da ce Monroe popunjavati poziciju centra dok ce Smith sa krila preci na krilnog centra a to je pozicija koja njemu vise odgovara od dosadasnje koju je igrao, trebao bi nocas uzimati i dosta suteva iz reketa, a Denver je poznat kao ekipa koja prima dosta poena sa ove pozicije, cuvace ga Faried koji je nizi od njega, mislim da bi Smith sa svojih 15 - 20 suteva trebao da pređe ovu granicu, u prvom njihovom mecu je postigao 30 poena uz sut 14-27
Martin 20,5 OVER
Martinu odgovara brza igra Dallasa koji igra meceve na dosta poena, u ovoj sezoni su igrali tri puta i sva tri meca su bila neizvjesna a Martin je postizao 19, 27 i 32 poena, i nocas bi mogao biti neizvjestan mec i tu vidim sansu da Martin odigra 35+ minuta i predje ovu granicu
Madison Square Garden dvorana u kojoj svi veliki igraci pruzaju dobre partije, veceras ce biti veliki dvoboj izmedju Carmela i Georga, NY je u seriji od 6 uzastopnih pobjeda i Indiani sigurno nece biti lako u ovom mecu, ocekujem neizvjestan duel i dobru partiju Georga koji je u dosadasnja dva duela postizao 25 i 35 poena
J. Smith 18,5 OVER
Nocas u Detroitu nema Drummonda tako da ce Monroe popunjavati poziciju centra dok ce Smith sa krila preci na krilnog centra a to je pozicija koja njemu vise odgovara od dosadasnje koju je igrao, trebao bi nocas uzimati i dosta suteva iz reketa, a Denver je poznat kao ekipa koja prima dosta poena sa ove pozicije, cuvace ga Faried koji je nizi od njega, mislim da bi Smith sa svojih 15 - 20 suteva trebao da pređe ovu granicu, u prvom njihovom mecu je postigao 30 poena uz sut 14-27
Martin 20,5 OVER
Martinu odgovara brza igra Dallasa koji igra meceve na dosta poena, u ovoj sezoni su igrali tri puta i sva tri meca su bila neizvjesna a Martin je postizao 19, 27 i 32 poena, i nocas bi mogao biti neizvjestan mec i tu vidim sansu da Martin odigra 35+ minuta i predje ovu granicu
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
ne trebaju meni pare nego krokodilu, ja imam nego prekoracio limitmonsen je napisao/la:Pa kako nemas ti bas nemas para. Ubijas ove prelaze, a para nide, kako ba ??HaHu1x2 je napisao/la:ako neko ima 1e viska na wwinu bilo bi dobro da se javi porukom

ko ima nek se javi meni pp sutra cu ja vratiti duplo za njeg

B-I-R !
Znam da je blowout jako izvjestan u ovoj prvoj tekmi veceras, no ipak smatram da nemora nuzno doci.Kao sto je i sam trener najavio, ova sezona za domacine je gotova, pa tako Philadelphija uglavnom ispucava trice i vidjeli smo kako su se drzali protiv Indiane.No, naravno ako ne ide trica, slijedi veliki blowout, u to sam siguran, jer iznutra su ocajni i tako nemogu nikoga ugroziti a posebno ekipu koja je jedna od najboljih u obrani reketa...
- Titova-Juga
- Kontakt:
johnnyyK je napisao/la:Znam da je blowout jako izvjestan u ovoj prvoj tekmi veceras, no ipak smatram da nemora nuzno doci.Kao sto je i sam trener najavio, ova sezona za domacine je gotova, pa tako Philadelphija uglavnom ispucava trice i vidjeli smo kako su se drzali protiv Indiane.No, naravno ako ne ide trica, slijedi veliki blowout, u to sam siguran, jer iznutra su ocajni i tako nemogu nikoga ugroziti a posebno ekipu koja je jedna od najboljih u obrani reketa...
U pravu si, ako su Bullsi negdje loši,to je branjenje trice jer se kao i svaka vrhunska defanzivna ekipa prvo usredotoče na to da zatvore prilazu reketu, zato i jesu tik uz rame sa Indianom u svim defanzivnim statistikama.
Nadajmo se svi da neće biti ranog blowouta. Ponavljam, sreća pa se ovdje radi o Bullsima, imaju vrhunskog trenera koji ništa ne prepušta slučaju i držat će najbolje na terenu, (A Gibson završava utakmice u Chicagu, Boozer sjedi na klupi) čak i kada je razlika velika i situacija u kojoj bi neki drugi treneri dali priliku rezervama.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.