Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Dobra tetovaža, šef ispao mangupski. Ko li je radio. Mislim da bi kod naši istetovirali Bracu 

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
a ako nisi ti,onda imamo nekog u Mozzartu koji bas voli Liverpool.Paradajz je napisao/la:Odakle ti ta ideja ?LiverpoolREDS je napisao/la:http://www.****.com/vesti/kakav ... fika/70677
@paradajz da ti ne pises za ove u Mozzartu
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Valjda smo popularni u Srbiji.LiverpoolREDS je napisao/la:a ako nisi ti,onda imamo nekog u Mozzartu koji bas voli Liverpool.Paradajz je napisao/la:Odakle ti ta ideja ?LiverpoolREDS je napisao/la:http://www.****.com/vesti/kakav ... fika/70677
Ne znam da li si primjetio ali oni sa FB stranice SK-a najvise naginju Liverpoolu

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:a ako nisi ti,onda imamo nekog u Mozzartu koji bas voli Liverpool.Paradajz je napisao/la:Odakle ti ta ideja ?LiverpoolREDS je napisao/la:http://www.****.com/vesti/kakav ... fika/70677
Valjda smo popularni u Srbiji.
Ne znam da li si primjetio ali oni sa FB stranice SK-a najvise naginju Liverpoolu
To sam i ja primjetio..nekako Liverpool pored svega ima onu neku liniju koja vuče (ne na taj način, kao bijele linije recimo, ne ne

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
- BeyKopites
- Kontakt:
Fantastično!nerkolfc je napisao/la:
Najbolji napadački tandem na svijetu trenutno

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Koji li ce biti rezultat sutra? Po default-u? 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...

jer je Bagger spreman za sutra

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Velika je baza fanova LFC u Srbiji.LiverpoolREDS je napisao/la: a ako nisi ti,onda imamo nekog u Mozzartu koji bas voli Liverpool.

Secam se kada sam rekao za Sturridgea da je potencijal za 20+ golova, ljudi me ovde nazivali budalom. Bilo je neko poredjenje sa Giroudom, pa sam u takvom nekom kontekstu spomenuo.
A ozbiljno sam se zabrinuo da li ce Suarez oboriti rekord PL ili ga bar izjednaciti.

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ja sam negdje procitao kao da je BR izjavio da Luis voli vise LP nego zlatnu kopacku,i zato slabo zabija.Al polahko kad ne ide nikog onda je tu Luis Suarez ,golovi ce doci vremenomParadajz je napisao/la: A ozbiljno sam se zabrinuo da li ce Suarez oboriti rekord PL ili ga bar izjednaciti.

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- BeyKopites
- Kontakt:
Suarez jednostavno nije imao sreće u prethodne 3 utakmice, uz malo sreće na kontu bi već imao 25/26 golova
Pitanje je vremena kad će "pročepiti".Pa ja mislim da je u ove 3 utakmice pogodio 2-3 okvira gola + još nekoliko dobrih šansi.

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kenny Dalglish:
"I see some United fans have been saying they’re going to win the Champions League, which would mean fourth place lose its place in next season’s competition. They seem to think that Liverpool will suffer.
Just one question: Why are they assuming Liverpool are only going to finish fourth?"
"I see some United fans have been saying they’re going to win the Champions League, which would mean fourth place lose its place in next season’s competition. They seem to think that Liverpool will suffer.
Just one question: Why are they assuming Liverpool are only going to finish fourth?"

http://www.theguardian.com/football/201 ... ool-fa-cup" onclick="window.open(this.href);return false;
Fin clanak o Coutinhu i veznom redu. Potvrdjuje da je naredba da cesto pokusava one ludjacke pasove, a ne neko qrcenje ko sto se ponekad dalo pomisliti. Isto tako daje odgovor na jednu vjecitu dilemu na ovoj temi - ko ga je doveo?
Fin clanak o Coutinhu i veznom redu. Potvrdjuje da je naredba da cesto pokusava one ludjacke pasove, a ne neko qrcenje ko sto se ponekad dalo pomisliti. Isto tako daje odgovor na jednu vjecitu dilemu na ovoj temi - ko ga je doveo?
Ruku na srce, Coutinho nije odigrao 2-3 kvalitetne utakmice od početka sezone. Da se ne lažemo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
svasta sam cuo ali ovo da neko kaze stvarno nmg da vjerujemCarlo je napisao/la:Ruku na srce, Coutinho nije odigrao 2-3 kvalitetne utakmice od početka sezone. Da se ne lažemo.

Pa hajd reci mi kad je odigrao dobru utakmicu? Ili po tebi svaku tekmu igra ekstra?lfc96boy je napisao/la:svasta sam cuo ali ovo da neko kaze stvarno nmg da vjerujemCarlo je napisao/la:Ruku na srce, Coutinho nije odigrao 2-3 kvalitetne utakmice od početka sezone. Da se ne lažemo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
odigrao je ovu zadnju u kojoj je zabio,i onu kad smo Arsenal zgazili,u toj utakmici je on bio kljuc pobjedeCarlo je napisao/la:Pa hajd reci mi kad je odigrao dobru utakmicu? Ili po tebi svaku tekmu igra ekstra?lfc96boy je napisao/la:svasta sam cuo ali ovo da neko kaze stvarno nmg da vjerujemCarlo je napisao/la:Ruku na srce, Coutinho nije odigrao 2-3 kvalitetne utakmice od početka sezone. Da se ne lažemo.

Pa eto ti si nabrojao dvije a Carlo je rekao da je odigrao dobro 2-3.
Razlog njegove losije igre se moze traziti i u onoj ozljedi sa pocetka, vjerovatno je igrao pod rucnom ali se polako oslobadja.
Danas ocekujem debakl Liverpoola i poraz od 2-3 :0
Razlog njegove losije igre se moze traziti i u onoj ozljedi sa pocetka, vjerovatno je igrao pod rucnom ali se polako oslobadja.
Danas ocekujem debakl Liverpoola i poraz od 2-3 :0
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ja necu da se svadjam,ali Bgm od Coutinha se ne moze ocekivati da bude Ronaldo ili Messi,vremenom ce steci to iskustvo jos je mlad,vidi se da je mali talenat i da ima dobru tehniku i pregled igre....nabrojao sam te dvije utakmice jer su to zadnje dvije da ih se bas dobro sjecam....i ja ocekujem danas pobjedu minumalnu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.