Zoran28 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:53OsmaDolazi je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:44A odakle ti to da je nekome drago što se ovo dešava? Znaju svi i lahko se moze povjeriti koliko sam ja podrzavao ovu upravu dok nisu pocele izlaziti na cistac sve njihove greske, kradje i namjerno ili nenamjerno gubljenje love sa svake strane. Vrlo lahko za provjeriti. Ali ako se oci budu zatvarale na ocito neznanje u vodjenju kluba, na vodjenja kluba u propast i ambis, na stavke u ugovoru pojedinih iz menadjmenta koje su abnormalne i za zatvorskih kazni to nije ljubav prema klubu, nego direktno pomaganje tim kojih boli k za Sarajevom.obrijanopile je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:06Ja ne mogu da se otmem utisku da pojedinci uživaju jer se klub nalazi, trenutno, u ovakvoj situaciji. Kada nesto voliš, ne možeš uživati u njegovim problemima.
Nisam netko ko podržava, bilo kakvu, upravu. Podržavam i svim srcem volim Sarajevo, tako da mi nije drago kada pročitam da je netko, jer mu dugujemo, otišao, da, možda, nećemo predstaviti dresove 1. jula, da se duguju plate ili bilo šta slično. Ovde ima dosta osoba koji jedva čekaju da objave neku lošu vijest, pa kao retoričko pitanje postavi, a on pun sebe zna odgovor.
To je po meni likovanje, i uživanje u trenutnoj situaciji.
Naravno da ovdje ima i Husrefovih pulena, bilo je i Ibrakovicevih preletaca prije pa se sjetimo Bgmi bilo ih je za koje je i Dino dobro radio, kao sto i sada ima Sabrininih satelita pa se kasnije sve saznalo.
Halo oni su u klubu toliko dugo i ne mogu obezbijediti plate igracima bez pomoci Nama. Pa moze tako svako biti u klubu iz cisto samoapromocije i bez trunke odgovorosti. Milion koordinatora, asistenata, administracija kao da smo Bayern...
Koliko god vas uvjeravali da klub funkcionise dobro, ON NE FUNKCIONISE DOBRO. I to svako normalan moze vidjeti. Pa uspjeli su upropastiti budjet kluba sa kojim je Rijeka pobijedila Stutgarta i igrala Evropsku ligu.
Ako nastave ovako neka nam je Bog na pomoci...
A za ovog majmuna od Zorana, Sabrininu lezbaču mogu reci da ce predstaviti dresove koje su dobili kao urnek, ali dok se ne isplati carina igraci nece trenirati u novoj opremi. Pa jel ih stid sto su prvotimci opremu za utakmicu protiv Slobode zaduzili od Juniora jer nisu imali ni jednog dresa da im daju. Jel ih stid da Sablic nosi Jeleskovicevu opremu?
tOrike, ovo GS znaci Geldin Sjeleskovic, pretpostavljam![]()

@OsmaDolazi
Ostaje li Miličević?