FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Klare

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Klare » 07 avg 2019, 21:20

Prvo Haverc nije krilo i nije nam potreban sad. Donio bi neki kvalitet ali ne koliko i gdje nam treba sad.
Zajec i verner nisu sane.
Mogu to uraditi svakog casa ali ide sa na krupnu ribu.
I treba da vam bude drago radi toga. Jer sane je najbolje krilo. Medjutim pep sve zajebo. Poslije ovog treba prekinuti sve poslove s njim.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 avg 2019, 21:21

edo07 je napisao/la: Druze nije niko glup..nego su to pravila...a ako pregovaras prije sa igracem, druga ekipa ima te pravo tuziti..
Bayern je obavjestio City da je zainteresovan za Sanea a ovi su dali zeleno svijetlo da se prvo dogovore sa igračem što je logično pa onda sa klubom.Sad je idiot Guardiola sve upropastio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 07 avg 2019, 21:22

Na stranu cinjenica da su nasi lose planirali ovaj tranfer rok, sve to stoji i ima puno pitanja, ali sto se tice ove situacije sa Saneom i ozljede, mozda nam moze pomoci srusiti cijenu.

Mi iskreno i sa Saneom nismo medju top 5 favorita za ligu prvaka ove sezone, tek sa Saneom i iduce sezone Havertzinhom mozemo ocekivati nesto vise, pa u medjuvremenu da se jedan od trojca Coman, Davies, Gnabry isprofilira u ekstra klasu onda bi to ofanzivno bilo ekstra mocno.

Zasto nam mozda ovo ide u korist? City ga zeli produljiti, ovaj hoce u Bayern, znaci 2 godine ugovora jos, zadnja prilika da City dobije solidnih 80+ milijuna. Da, moje misljenje je da mu je cijena sa ovom ozljedom pala na 80+ bonusi jer zaista ne vidim nacin na kojem ga City iduce ljeto moze uvaljati za vise od 50 milijuna sa samo 1 godinom ugovora. A s druge strane Bayern je lud ako za ozlijedenog igraca da npr. 120+ milijuna.

E sad je samo na Bayernovim docovima da procijene da li je ta ozljeda na duze vremena ili nesto manje opasna.

A sto se tice evo sada zahtjeva Neuera i Lewandowskog za pojacanjima, pa bolje da su kmecali zadnje 3-4 godine za pojacanjima pa da se dovedu exstra klase vec puno prije jer je upravo od sezone 2014. - 2018. trebao taj jedan igrac prevage sa kojim bi Bayern sigurno osvojio jos jedan naslov lige prvaka. Trebao je taj slag na tortu jer moje je misljenje da Robbery nisu mogli pratiti fizicki taj tempo nogometa svih 90. minuta protiv najboljih ekipa a to je itekako potrebno protiv najjacih.

Klare

Post Postao/la Klare » 07 avg 2019, 21:24

Mozda su mu i dali deadline ali se ne moze tako bahato pregovarati. Mora se prijatrljski postupiti. Nije ni igrac nezasticen pa da ga neko prisiljava. Yane je imao odluku u svojim rukama. Mogao je dobiti novi ugovor od sitija ili od bajerna ili je moga cekati kraj ugovora i onda dobiti veliki handgeld a moze birati gdje igrati.
Ovakvog igraca se ceka i vrijed ga se cekati.
Igrac koji u mladim danima dvije sezone zaredom u eng ima dvocifreni broj i golova i asistencija i to u sitiju je nesto sto prica samo za sebe.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 07 avg 2019, 21:26

Evo Zaha nas čeka spreman. :ljepota:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 avg 2019, 21:27

Čeka i Duljević.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 07 avg 2019, 21:32

Ma nije to bahato pregovaranje..nego se mora opcenito misliti na klub..da se razumijemo, po meni je Sane top pojacanje i trenutno na trzistu nema boljeg krilnog igraca..nego nije se razmisljalo o tome sta ako se povrijedi..vrijedi se on cekati, to definitivno..ali je to takodjer mac sa dvije ostrice..i dalje mislim da ce on preci u Bayern, cak sam ubjedjen da ce ga i povrijedjenog dovesti..samo je pitanje koliko ce odsustvovati sa terena...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 avg 2019, 21:44

Dzaba rusenje cijene ako ce lik izbivati sa terena najmanje 3 mjeseca. Sta ce nam onda? To bi znacilo da od njega nema nista do iduce sezone. Ako za njega povrijedjenog daju vise od 70 miliona onda su preglupi. I ne znam sta govorite nema boljeg krila na trzistu, pa lik nije cak ni klasicno krilo vec tu igra silom prilika ili sto mu se ne moze naci druga pozicija a da ju neko vec ne zauzima. Havertz je vise desetka, ali nama desetka i fali. A ko je gledao momka zna da je djecko bolji od Sanea, samo nije promovisan. Nesto slicno kao nekada Gotze i Reus. Uvijek se znalo da je Reus bolji, ali Gotzea promovisali kao nekakvog njemackog Messija.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 07 avg 2019, 21:48

Jok eto Sane je golman...ne znam da li gledamo nogomet istim ocima ali ako Sane nije krilni igrac onda ne znam ko je...
I ne mozes porediti Sanea i Havertza...nisu iste pozicije...dok si za poredjenje Reusa i Gotzea 100% u pravu

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 avg 2019, 21:58

Ne poredim Sanea i Havertza, vec Havertza brojim kao moguce pojacanje koje nam je neophodno. Moze igrati 10 sigurno bolje od Mullera. Samo sam rekao da je za mene kompletniji igrac. Sane je u Cityu rezerva na krilu, a prednost imaju klasicna krila kao sto je recimo Sterling. U Njemackoj repci igra krilo jer nemaju gotovo nikakve opcije tu. Stavili su Wernera na SP pa smo vidjeli kako je to proslo. Sane moze jako dobro odigrati na krilu i bio bi itekako pojacanje, ali rekao sam da nije klasicno krilo sto je istina.

Huseinagic
Kontakt:

Post Postao/la Huseinagic » 07 avg 2019, 22:06

Bundesliga je napisao/la:Ne poredim Sanea i Havertza, vec Havertza brojim kao moguce pojacanje koje nam je neophodno. Moze igrati 10 sigurno bolje od Mullera. Samo sam rekao da je za mene kompletniji igrac. Sane je u Cityu rezerva na krilu, a prednost imaju klasicna krila kao sto je recimo Sterling. U Njemackoj repci igra krilo jer nemaju gotovo nikakve opcije tu. Stavili su Wernera na SP pa smo vidjeli kako je to proslo. Sane moze jako dobro odigrati na krilu i bio bi itekako pojacanje, ali rekao sam da nije klasicno krilo sto je istina.
Sta je Sane onda na kraju po tvojoj procjeni? Ovo sa povredom jos nije ni definitivno, cak me ne bi iznenadilo da se sutra predstavi kao novi igrac Bayerna. Sve i da je 3 mjeseca povrijedjen City nece spustit cijenu 30-40 miliona kako neki ovdje misle..10 u vrh glave a i to je upitno. Iako ponavljam, mislim da nije ozbiljnija povreda u pitanju, i ne hvatajte se za svaki clanak koji razni portali objave..

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 avg 2019, 22:07

I niko ne zna koliko je teska povreda Sanea...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 avg 2019, 22:15

Huseinagic je napisao/la: Sta je Sane onda na kraju po tvojoj procjeni? Ovo sa povredom jos nije ni definitivno, cak me ne bi iznenadilo da se sutra predstavi kao novi igrac Bayerna. Sve i da je 3 mjeseca povrijedjen City nece spustit cijenu 30-40 miliona kako neki ovdje misle..10 u vrh glave a i to je upitno. Iako ponavljam, mislim da nije ozbiljnija povreda u pitanju, i ne hvatajte se za svaki clanak koji razni portali objave..
Sane je nesto izmedju igraca sredine terena i krila. Ne moze biti klasicno krilo jer nema tu brzinu i okretnost. Bayern je uvijek igrao igru u kojoj krilo - Robben ili Ribery prave visak. Sa Saneom to mora drugacije ici, samo se nadam da je Kovac to u stanju izvesti. Sane je tip igraca koji moze podvaliti loptu izmedu stopera i bekova. Nadam se da su u stanju prilagoditi se njemu na strani na kojoj igra. Ako misle da ce im Sane raditi isto sto i Robben onda ga dzaba uzimaju. Cijena mora ici dole ako je povreda koljena u pitanju, to su jako ozbiljne povrede i sa njima kupac preuzima veliki rizik.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 07 avg 2019, 22:35

Prateći Saneovu karijeru, uvijek je igrao krilo, u Schalkeu desno, City lijevo. Žao mi je što Pep ga nije gurao desno, mislim da bi tek tada postigao svoj vrhunac potencijala, nešto slično Robbenu sa boljim pregledom igre. Nadalje jedan je od najbržih igrača u Engleskoj ligi po mjerenjima. Ne treba porediti Haverza i njega barem po meni, jedan tek treba da stasa kao igrač, da ode iz svoje čahure Bayera i u vrhunskom klubu dokaže svoj potencijal, da ne bude kao Draxler ili Gotze. Drugi dvije sezone double-double, prvu sezonu 15 asistencija, drugi u tome u ligi, drugu sezonu zbog sistema koji fura Pep bio je rezerva i opet u tom statusu sličan učinak plus bitni golovi za titulu.
Iako ga dovedemo ne sviđa mi se ideja Kovača da ga koristi kao Pep lijevo, pogotovo kada je iza Alaba takav kakav je. Sane i Kimmich su mi :ljepota: na jednoj strani.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 08 avg 2019, 02:02

Igrača potpisujete na 5 godina a ne na 3 mjeseca, no određeni diskont bi se trebao dogovorit. Bitno je samo da povreda ne rezultira nekim trajnim posljedicama (što tek treba utvrdit struka), a da je gvardil "nula od čovika" u to ste se mogli već puno puta uvjerit... npr. kad je nepotrebnim forsiranjem upropastio Robbena a onda krivicu svalio na Müller Wohlfarhta koga je na kraju još i otjerao. Fotka na kojoj se vidi zluradost na njegovom licu kod izlaska Sanea nakon povrede govori sve.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 08 avg 2019, 03:08

Izraz lica na slici ne govori ništa. On može govoriti i da mu se sere. Govore činjenice. Činjenica je da mi nikoga nismo potpisali i niko nam se nije povrijedio. Povrijedio se Sitijev igrač. To je sve što se zna. Igrač ako zatraži transfer, dogovori se sve sa klubom, i ako je sve dogovoreno između klubova, odnosno ako su pregovori došli daleko tada igrač ne igra. Šbbkbb, hoće l neće l, nisu činjenice. On je njihov igrač i mogu ga izgazati nogama ako hoće. To što smo mi retardirani pa se dogovaramo tri mjeseca je naš problem, hoćemo li, nećemo li - znali su da će takmičenja početi i da igrač mora trenirati/igrati. I ako nam se "budućnost" svela na jednog igrača a kojem treba pola godine da se odluči nek onda i propadne sve.

Znam da dobar igrač znači mnogo al da se ovo sve pretvorilo u takvu farsu ja ne mogu vjerovati. Što je najgore svi su upleteni u to, počevši od uprave, igrača, medija pa do navijača. Uprava se prepucava, igrači pregovaraju, mediji ratuju, navijači kmeče. Toliko amaterizma još nisam vidio. I to radi jednog igrača - koji tamo sjedi na klupi - za kojeg prije dvije, tri godine nismo htjeli dati upola manje para.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 avg 2019, 08:24

Sane je ljevonogi Ribery. Istina da nije kao Robben prodoran ali jeste dribler kao Ribery. Znaci samo ga desno staviti i udri.
Coman je desnonogi Robben, jednodimenzionalan, predvidljiv, ali polako usavrsava dribling (kao i Robben sto je uvijek isao lijevo :lol: ali ga opet nisu mogli zaustaviti) i bjezi protivnicima.

Sto se povrede tice, glupost je da kaparisan igrac igra utakmicu, jos takmicarska. Za to je kriv City, lagano se kaze Pepu da Sane ide i da nece da rizikuju nista. Nadam se da ce ipak doci i da nije nista opasno sa koljenom.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 avg 2019, 10:18

Neka pošalju Guardioli neki poklon kao mali znak pažnje što nas je pripazio kod ovog transfera.Uvijek će biti lijepo dočekan u Minhenu yebem li mu sve.

Što kaže Ledar nula od čovjeka, gurnuo nespremnog Robbena iako mu je Müller-Wohlfahrt savjetovao da to ne čini i kasnije optužio doktora pa ga otjerao iz kluba.Da bi čovjeka kasnije molili na koljenima da se vrati.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 08 avg 2019, 10:21

A Uli i kompanija 3 mjeseca ne mogu da zavrse Sanea.
Sta kaze Uli, kad bi znali koga imamo dogovorenog :rol:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 08 avg 2019, 10:36

I dalje me fascinira želja za uvlačenjem apostolima i pravdanjem svih njihovih grešaka. :tokralju:
8. august, mi još uvijek nemamo kompletiran roster. Štaviše, nismo ni blizu nekoj optimalnoj brojci(ne računajući Shabanije, Johansone, Singhove itd.), pola svlačionice nam kuka zbog toga, ali jok, nije do nas nego nam Guardiola stopira transfere i guši nam svaki pokušaj. Razmišljao sam, valjalo bi poslati dopis Espanyolu da Roca ne nastupi večeras protiv Luzerna, ipak je to naš igrač, samo oni to još ne znaju. :rol:

Ulli kapa dole, kakvu si armiju napravio. :bow:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.