English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
Invincibles14
- Kontakt:
Re: English Premier League
Jesu Liverpulci zivi 
Ma ko je jako pratio jedva da ima upisa,mi pratimo protivnike pa recimo kada igra Chelsea ili Liverpul ispisemo 5 stranica
Arsenal teska sramota ,amaterizam i renesana ,s Artetom na klupi Arsenal ne moze osvojiti ni Carabao kup a da ne pricamo o necemu vecem
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- JayCatwright
- Kontakt:
Nije ispisana ni jedna čitava stranica od početka utakmice jbttopnik1 je napisao/la: ↑13 dec 2025, 23:04Ma ko je jako pratio jedva da ima upisa,mi pratimo protivnike pa recimo kada igra Chelsea ili Liverpul ispisemo 5 stranica![]()
Arsenal teska sramota ,amaterizam i renesana ,s Artetom na klupi Arsenal ne moze osvojiti ni Carabao kup a da ne pricamo o necemu vecem![]()
- Marsal
- Kontakt:
Bez obzira na tri boda ova ekipa ne može do titule. Volio bih da nisam upravu ali ovo što se igra zadnjih 4-5 utakmica je nivo za max top 4.
City će ove sezone pregazit ko plitak potok.
Arteta je predobar trener ali previše kukavica da se okiti titulom.
City će ove sezone pregazit ko plitak potok.
Arteta je predobar trener ali previše kukavica da se okiti titulom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nadajmo se da Jay nije sebi presudio. Arsenal do titule, najbolja ekipa u Engleskoj a vrlo vjerovatno i u Evropi.
-
gigglessmoke
- Kontakt:
- superFrankie
- Kontakt:
Bio je Arsenal bolji nema tu sta, ali odavno nisam vidio dva ovakva komicna autogola na jednoj utakmici
- feniksptica
- Kontakt:
Ovako kako smo mi pobijediili veceras ni Liv nije u onih prvih 5 uvoda.
Ispucali smo sreci za sledece 3 utakmice najmanje.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma najmanji problem je gol u nadoknadi ,nekada dobijes nekada izgubis,protiv Ville smo prosuli bod,kod Sunderlenda 2 ,Newcastel dobili u nadoknadi i evo ovo veceras,problem je Arteta lik je ludak stoji cijelo vrijeme kraj terena i upravlja igracima gdje ce trcati ,gdje dodavati i kako igrati.Najbolje se vidjelo u LP lada se culo da Martineliju govori da vuce prema liniji kada je ovaj poceo se uvlaciti u sredinu ,frajer je teska krampa pa pusti ljude da malo igraju yebo ti pas obraz.feniksptica je napisao/la: ↑13 dec 2025, 23:15Ovako kako smo mi pobijediili veceras ni Liv nije u onih prvih 5 uvoda.
Arsenal je u utakmicu usao kao 11 djedova sa stapovima i tako je bilo cijelo poluvrijeme,pa valjda je logicno da fenjerasa koji nema pobjede na svom terenu napadnes svim silama ,pa i ako primis neki krompir imas se kad vaditi ,ali ne on krene kao ajmo mi ovo probat dobiti 1:0 ,kakav kreten mati draga
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Slabo je ovo bilo, 1xG protiv Wolvesa, **** to su ovi low-blockovi na koje Arteta nema odgovor sa ovom igrom.superFrankie je napisao/la: ↑13 dec 2025, 23:12Bio je Arsenal bolji nema tu sta, ali odavno nisam vidio dva ovakva komicna autogola na jednoj utakmici
Nakon gola, povukli se i primili
Fali taj X faktor da pokažeš ako si uistinu favorit za titulu i zašto se boriš za nju, ovo večeras je opomena bila velika.
Usput, Odegaard je najgori plejmejker na dunjaluku cijelom, ovaj frajer je absolutna qrčina od igrača i nadam se da će se zamijeniti čim prije naredne sezone.
- Shategabri
- Kontakt:
- LenyYoro15
- Kontakt:
Odegard je stari tip desetke (nešto kao Misimović 2.0) koji se teže snalazi u fudbalu koji se igra nakon 2010. godine. Lično, volim taj tip igrača.
Zvjezdan bi danas teško napravio karijeru kakvu je imao, jer njegova pozcija više ne postoji u fudbalu.
Meni je veća misterija kako su došli na ideju da taj momak treba biti kapiten Arsenala. Bukvalno mi izgleda kao zadnja opcija za tu ulogu.
Zvjezdan bi danas teško napravio karijeru kakvu je imao, jer njegova pozcija više ne postoji u fudbalu.
Meni je veća misterija kako su došli na ideju da taj momak treba biti kapiten Arsenala. Bukvalno mi izgleda kao zadnja opcija za tu ulogu.
Arteta je jos nekad prije naveo razlog zasto je dao kapetansku traku Odegaardu, a to je zato sto je izrazito poslusan i odmah je pohvatao ideje koje je ovaj htio provesti.
ARSENAL4ever