Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

EPL
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la EPL » 15 okt 2015, 13:47

Šta kažete za Everton, jedno od najtežih gostovanja, ne samo Unitedu nego svima.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 okt 2015, 14:59

EPL je napisao/la:Šta kažete za Everton, jedno od najtežih gostovanja, ne samo Unitedu nego svima.
Dosta bi tu bio i bod, u zadnje vrijeme se tamo bas lijepo "provedemo". Nabuse nas ljudi i kuci. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 15 okt 2015, 17:47

Rooney88 je napisao/la:
EPL je napisao/la:Šta kažete za Everton, jedno od najtežih gostovanja, ne samo Unitedu nego svima.
Dosta bi tu bio i bod, u zadnje vrijeme se tamo bas lijepo "provedemo". Nabuse nas ljudi i kuci. :mrgreen:
Zar ih ne uzesmo prošle godine negdje krajem novembra, početkom decembra :hmmmmm: . Mislim da smo tada igrali na OT.

Cleverley neće igrati kod njih, kao što neće ni Baines ni Hibbert a ni Bešić. Barkley i Lukaku će biti najveća prijetnja.

Sutra je presica oko 1 pa ćemo znati više o mogućim kombinacijama za sastav. Ja bih volio da odigramo u 4-3-3 i to sa: De Gea, Darmian, Smalling, Jones, Rojo, Schneiderlin, Herrera, Fellaini, Mata, Young, Rooney a onda oko 60-te minute da ubacimo Depaya, Martiala i Lingarda da nadigraju do tada već Fellom izmučenu odbranu toffeesa :D . Mada taj film vjerovatno nećemo gledati.

Depayu je ovo sezona adaptacije. Bez obzira što nosi 7-icu i što je jedan od bitnijih igrača u svojoj reprezentaciji kod nas još uvijek nema status zvijezde. Možda će imati naredne sezone, nadam se da hoće. A to što se krivi za debakl Holandije... pa nije samo on kriv. Samo polako s njim, vjerujem u njega jer ga LvG vodi.

McNair je za S. Irsku odigrao na desnom beku. Sjećam se da je protiv... sad ne znam koga ali znam da je bila utakmica u kupu, baš razvalio na toj poziciji. Kao back-up za RB i četvrti izbor za DC nije nimalo loš izbor.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 okt 2015, 17:55

Ma mislim na tekme koje igramo na Goodisonu. Zadnje dvije nas posteno "nalupase" a i tekmu prije tih nas je Fella mislim sam dobio, debi RvPa ako se dobro sjecam.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 15 okt 2015, 17:58

Asteriks je napisao/la:Pearson bi trebao biti u planovima za prvi tim, mozda vec od iduce. Decku je tek 20 godina, a jedan je od boljih u ekipi Barnsleya (preko 33 meca od prosle sezone za pomenuti tim).

[youtube][/youtube]
Kakav pas za A. Fletchera na 3:30 :shock: . Odličan je momak, koliko sam upratio najvažniji je igrač Barnsleya. Ako ovako nastavi trebao bi na posudbu u neku ekipu koja se takmiči u Championshipu. Dobro radi naša škola u proizvodnji veznjaka. U zadnjih nekoliko godina izbacili smo Januzaja, Perrieru , Lingarda (nadam se da će i on dobiti priliku) a od ovih aktuelnih tu su Pearson, Harrop i Goss. Rothwell se muči s povredama a najviše ja lično očekujem od Fosu-Mensaha. No ako od ovih neafirmisanih uspije bar Pearson trebamo biti zadovoljni.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 15 okt 2015, 18:02

Rooney88 je napisao/la:Ma mislim na tekme koje igramo na Goodisonu. Zadnje dvije nas posteno "nalupase" a i tekmu prije tih nas je Fella mislim sam dobio, debi RvPa ako se dobro sjecam.
Onda da i bodom budemo zadovoljni, a :mrgreen: .

Ma i dobro je što nakon povratka s pauze igramo s njima i još u gostima. Ograničenja ekipe i postavke će tako bolje doći do izražaja a i ovo što je stručni štab radio preko pauze će biti testirano. Ne očekujem lijepu igru ali da će biti gruba tekma sa puno žutih - to da.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 16 okt 2015, 08:10

Martial zaradio dvije nagrade odmah u startu: EPL igrac mjeseca za septembar i PFA Fans award. Svaka cast momcino!

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 16 okt 2015, 11:46

Septerra je napisao/la:Martial zaradio dvije nagrade odmah u startu: EPL igrac mjeseca za septembar i PFA Fans award. Svaka cast momcino!
slika
prva od mnogih slika
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 16 okt 2015, 14:26

Vijesti s presice:

Igrači van konkurencije: McNair, Young.

Igrači koji su fit ali ne za svih 90 minuta: Rojo, Herrera.

Igrači koji su zaliječili povrede: Schweini, Jones, Carrick i Rooney.

LvG o reakciji na poraz protiv Arsenala:
"We cannot accept it. Not only my members of staff, but also the players. We can't accept it from each other because we want to be Champions, so we have to behave like Champions. That is what I am saying to the players. We have to improve.

"I have a philosophy and a major part of that is the total human being principle. I have to see how they recover from that defeat to Arsenal."
Gary Neville i Ryan Giggs dobili svoja mjesta u Hall of Fame Nacionalnog fudbalskog muzeja :thumbup: . Neymara smo tražili ljetos ali Barcelona nije pristala da ga proda. Dovedi nam Griezmana Ede :pray: .

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 16 okt 2015, 14:53

Znaci DDG, Valencia, Smalling, Blind, Darmian, Schweini/Carra do 60. minute, drugi do kraja tekme, Šnajder, Mata, Depaj, Rooney, Martial.

Možda bi LvG ostavio i Depaja na klupu, ali evo vidim da Younga nema.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 16 okt 2015, 15:41

Previse igraca ostaje prema naprijed. U trenutnoj 4231, cak cetvorica su ofanzivci bez nekog ili bilo kakvog defnz zadatka pa protivnik ima vise prostora, a dva cm / dm-a nisu uvijek u stanju pokriti te rupe.

Ovo je dinamicna formacija gdje svi sem spica moraju imati barem neku ulogu prema nazad. Onda ovaj sistem je, po meni, vise za kontri i neke direktnije, brze igre.

Na Luji je dobro da razmisli gdje ce sa Wazzom u trenutnoj formi i jos par dilema.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

516MK
Kontakt:

Post Postao/la 516MK » 16 okt 2015, 19:29

slika
:clap: :clap: :clap:
slika
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda

---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 16 okt 2015, 22:31

Ne očekujem bog zna šta od utakmice protiv Evertona... Slabo nam ide u zadnje vrijeme protiv njih, a inače nikada UTD nije dobro igrao nakon reprezentativnih pauza, čak ni za Fergijeva vakta... Još pride kada nam se ove lale vrate onako kvalitetno indisponirane, pogotovo Depay koji je popio salvu kritika nakon loših nastupa Oranjea. Opet, s druge strane ima i nekog razloga za optimizam - malo se popravila situacija sa ranjenicima, sastav je prilično kompletan, možda je i vrijeme da se kolo sreće na Goodisonu okrene u našu korist. Sve u svemu, zaželio sam se malo fudbala.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 17 okt 2015, 13:03

PROGNOZA
slika

vrijeme je da Rojo starta
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 17 okt 2015, 13:17

Vrijeme je i da Memphis i Rooney malo odmore,nadam se Youngu i Herreri u prvoj(ako se oporavio Herrera :?: )

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 17 okt 2015, 13:17

ElTigre9 je napisao/la:Vrijeme je i da Memphis i Rooney malo odmore,nadam se Youngu i Herreri u prvoj(ako se oporavio Herrera :?: )
Young je povrijedjen, a Herera se tek vratio. Jesi ih i izabrao haha
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 17 okt 2015, 13:19

E jbg nisam pratio u zadnje vrijeme stanje sa povredama :P Kad se to Young povrijedio?

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 17 okt 2015, 15:00

De Gea, Darmian, Smalling, Jones, Rojo, Schweinsteiger, Schneiderlin, Mata, Herrera, Rooney, Martial.

Znaci Morgan je tu, a Small i Jones u odb. :clap:

Samo da ne bude problema u duelu Lennon vs Rojo. :roll:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 17 okt 2015, 15:03

Ovo 4-4-2 dijamant?
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 17 okt 2015, 15:04

Asteriks je napisao/la:De Gea, Darmian, Smalling, Jones, Rojo, Schweinsteiger, Schneiderlin, Mata, Herrera, Rooney, Martial.

Znaci Morgan je tu, a Small i Jones u odb. :clap:
Wtf, bez ijednog krila u prvih 11, kako li će ovo izgledati, Rooney lijevo ili Martial na nekom od krila, Bog zna :lol:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.