Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Warrenpoint - Glenavon 2 1,85
- SoldierOfFortune
- Kontakt:
Je li sigurno da Irving ne igra večeras? Gdje ima ta informacija????Baltazar je napisao/la:L.Deng 16,5 - OVER - 1,85
Nema Irvinga ovo bi trebalo proci bez problema, vjerovatno ce tokom dana ili smanjiti kvotu ili dici ovaj prag na nekih 18 ili 19,5.
Golubev - Dzumhur 1 - 1,60 PP
Dzumhur je jucer iznenadio ali po slikama poslije meca imace dosta problema danas. Ruke su mu pune zuljeva. Golubev je i bez toga favorit a i da ne govorim o formi Dzumhura poslije AO.
Ovdje se ne živi samo da bi se živjelo, ovdje se ne živi samo da bi se umiralo, OVDJE SE I UMIRE DA BI SE ŽIVJELO. Kapija, Tuzla, 25. maj 1995. godine
Irving je upitan i za ostatak sezone. Stradao mu biceps u meču protiv Clippersa.SoldierOfFortune je napisao/la:Je li sigurno da Irving ne igra večeras? Gdje ima ta informacija????Baltazar je napisao/la:L.Deng 16,5 - OVER - 1,85
Nema Irvinga ovo bi trebalo proci bez problema, vjerovatno ce tokom dana ili smanjiti kvotu ili dici ovaj prag na nekih 18 ili 19,5.
Dzumhur je jucer iznenadio ali po slikama poslije meca imace dosta problema danas. Ruke su mu pune zuljeva. Golubev je i bez toga favorit a i da ne govorim o formi Dzumhura poslije AO.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- SoldierOfFortune
- Kontakt:
Znam da je povrijeđen (biceps) zato i pitam je li 100% out??? Jer ako jeste onda ce ovaj prijedlog bez problema proci.insider je napisao/la:Irving je upitan i za ostatak sezone. Stradao mu biceps u meču protiv Clippersa.SoldierOfFortune je napisao/la:Je li sigurno da Irving ne igra večeras? Gdje ima ta informacija????Baltazar je napisao/la:L.Deng 16,5 - OVER - 1,85
Ovdje se ne živi samo da bi se živjelo, ovdje se ne živi samo da bi se umiralo, OVDJE SE I UMIRE DA BI SE ŽIVJELO. Kapija, Tuzla, 25. maj 1995. godine
Cuj proci ce bez problema, kao da ga ne cuva James i kao da Deng nece imati velikih problema protiv njega. Pored Irvinga ima tu jos igraca koji vole da sutaju, to je Waiters, Hawes, CJ Miles, Jack. I svima njima ce biti lakse nego Dengu protiv Jamesa.
The Cavaliers announced Monday that Kyrie Irving will miss at least two weeks after suffering a left biceps injury during the Cavaliers’ 102-80 road loss to the Clippers on Sunday. Although an MRI revealed that Irving strained the long head tendon of his left biceps, a course of action will not be set until after doctors can evaluate the injury’s response to a period of rest.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
U ovom mecu moguc je i prelaz iz 1u2 (do sad odigrali 2 medjucobna susreta oba zavrsena prelazom i pobijedom Glenavon-a) kvota je 25 Max Bet kladionica,u Mozzartu je blokiran prelaz 1-2.subcoccinela je napisao/la:Warrenpoint - Glenavon 2 1,85
P.S ne zalijecite se sa velikim ulogom

ja mislim da real prolazi dalje pa makar ! 

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
20:45 Wigan Athletic – Yeovil 1 @ 1.45
Wigan Athletic je u polufinalu FA cupa, 08.04. igraju na svome protiv velikog Arsenala, za navijače Wigana to je posebna poslastica.Wigan je trenutno u sjajnoj formi, bilježi pobjedu za pobjedom, trenutno ih ima sedam u nizi i U prvoj utakmici u ovoj sezoni Wigan je na gostovanju kod Yeovila zabilježio pobjedu sa minimalnih ali dovoljnih 0-1.Wigan večeras bez ozlijeđenog veznjaka Leona Barneta dok su gosti bez Duane Hollmesa koji je bio na posudbi i vratio se u svoj matični klub Huddersfield ali mogu biti zadovoljni jer se vraća Joe Ralls nakon odrađene kazne.Eventualnom večerašnjom pobjedom ekipa Wigan učvršćuje svoju poziciju koja im omogućuje doigravanje za višu ligu gdje im je objektivno i mjesto
prosli mec: 10.11.13 Yeovil - Wigan Athletic 0:1 (0:0)
sastavi:
Wigan: Al-Habsi, Boyce, Ramis, Kiernan, Perch, McClean, Gomez, McArthur, Tunnicliffe, Powell, Waghorn
Yeovil: Stech; Ayling, Webster, Duffy, McAllister, Lawrence, Edwards, Lanzoni, Ralls, Miller, Hayter
Wigan Athletic je u polufinalu FA cupa, 08.04. igraju na svome protiv velikog Arsenala, za navijače Wigana to je posebna poslastica.Wigan je trenutno u sjajnoj formi, bilježi pobjedu za pobjedom, trenutno ih ima sedam u nizi i U prvoj utakmici u ovoj sezoni Wigan je na gostovanju kod Yeovila zabilježio pobjedu sa minimalnih ali dovoljnih 0-1.Wigan večeras bez ozlijeđenog veznjaka Leona Barneta dok su gosti bez Duane Hollmesa koji je bio na posudbi i vratio se u svoj matični klub Huddersfield ali mogu biti zadovoljni jer se vraća Joe Ralls nakon odrađene kazne.Eventualnom večerašnjom pobjedom ekipa Wigan učvršćuje svoju poziciju koja im omogućuje doigravanje za višu ligu gdje im je objektivno i mjesto
prosli mec: 10.11.13 Yeovil - Wigan Athletic 0:1 (0:0)
sastavi:
Wigan: Al-Habsi, Boyce, Ramis, Kiernan, Perch, McClean, Gomez, McArthur, Tunnicliffe, Powell, Waghorn
Yeovil: Stech; Ayling, Webster, Duffy, McAllister, Lawrence, Edwards, Lanzoni, Ralls, Miller, Hayter
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 18 mar 2014, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis
- Titova-Juga
- Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:Noah +13,5
Denver - LAC kp2
9
110-100
Katastrofalna nba noć.
6/9, (Nba): 4/6
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
__EmIr__ je napisao/la:ja mislim da real prolazi dalje pa makar !
Bit ce gusto do samog kraja, ali ja isto ipak mislim da ce Real uspjeti se plasirati u slijedeci krug

☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Bila kvota 2,2 i 2,1 i padne na 1,85 oba para. -.-'Bemelmans R. - Mathieu P-H. tr. 0:2
Golubev A. - Dzumhur D. tr. 2:0
fina kvota da ce schalke imat' vise zutih : 1.55
Real nema potrebe da dobija kartone i rizikuje suspenzije,a Schalke bi trebao makar 1 dobit ionako su ispali
Real nema potrebe da dobija kartone i rizikuje suspenzije,a Schalke bi trebao makar 1 dobit ionako su ispali
Wigan - Yeovil(s.t.) 18.3. 20:45 1 1,60
Northampton - Rochdale 18.3. 20:45 X2 1,35
Crawley - Wolverhampton 18.3. 20:45 2 1,90
Cambridge - Welling Utd. 18.3. 20:45 1 1,70
Brest - Angers 18.3. 19:00 X 3,05
Real M. - Schalke(zg) 18.3. 20:45 3+ 1,30
Zawisza - Gornik Z. 18.3. 18:30 1 2,25
Dundee FC - Raith Rov. 18.3. 20:45 1 1,55
Chelsea - Galatasaray (1:1) 18.3. 20:45 1 1,40
Kvota: 135,06
Northampton - Rochdale 18.3. 20:45 X2 1,35
Crawley - Wolverhampton 18.3. 20:45 2 1,90
Cambridge - Welling Utd. 18.3. 20:45 1 1,70
Brest - Angers 18.3. 19:00 X 3,05
Real M. - Schalke(zg) 18.3. 20:45 3+ 1,30
Zawisza - Gornik Z. 18.3. 18:30 1 2,25
Dundee FC - Raith Rov. 18.3. 20:45 1 1,55
Chelsea - Galatasaray (1:1) 18.3. 20:45 1 1,40
Kvota: 135,06
Zadnja izmjena: samirr, dana/u 18 mar 2014, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Chelsea - Galatasaray - 1
Real M - Schalke - dp2
Real M - Schalke manje od 10,5 kornera
Eto'o daje gol
@ 12.04
Real M - Schalke - dp2
Real M - Schalke manje od 10,5 kornera
Eto'o daje gol
@ 12.04
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
- arsengunner
- Kontakt:
Moze li se ovoga tenisa naci kvota 3, treba mi uzasno. Ako ko zna tesnis nek postavi ove parove poslije 3 sata.
Sta mislite o
Kamke-Bedene 1
Thiem-Polansky 1
Jovanovski-Oprandi 1
Sta mislite o
Kamke-Bedene 1
Thiem-Polansky 1
Jovanovski-Oprandi 1
Samo WENGER istina je!!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
3+ u Madridu 1,30
Oba zabijaju 1,75
Hendikep na Real 1,50
Schalke zabija 1,60-1,70 (kako gdje)
Real ko zna u kakvoj ce postavi istrcat, sve su rijesili u prvoj tekmi a slijedi Clasico...
Sastave pricekat pa odigrat
[/b]
Oba zabijaju 1,75
Hendikep na Real 1,50
Schalke zabija 1,60-1,70 (kako gdje)
Real ko zna u kakvoj ce postavi istrcat, sve su rijesili u prvoj tekmi a slijedi Clasico...
Sastave pricekat pa odigrat

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
1,7 kvota oba daju gol Real - Šalke
Ja mislim da bi ovo trebalo uzeti, fina kvota. Vjerujem da će biti neki mješovit sastav Reala jer je u subotu derbi sa Barcom. Večeras opuštenija utakmica, vjerujem da može šalke dati barem jedan gol jer ne igraju pod pritiskom. Šteta ne ispratit finu kvotu.
Ja mislim da bi ovo trebalo uzeti, fina kvota. Vjerujem da će biti neki mješovit sastav Reala jer je u subotu derbi sa Barcom. Večeras opuštenija utakmica, vjerujem da može šalke dati barem jedan gol jer ne igraju pod pritiskom. Šteta ne ispratit finu kvotu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.