FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nikada kazna nikakva za Borac od UEFE radi fašističkih ispada, veličanja ratnih zločina, stimanja utakmica i najofirnijim sudjenjem za ovaj klub u historiji čovječanstva, a iz razloga što takva kazna ne može proći samo kao novčana, nego zahtjeva radikalnije poteze. Nažalost danas svijet samo vidi pare i dug se ne oprašta, tako da će ih novčano kazniti, a iz teksta sa UEFINE stranice ne može se zaključiti da li su suspendovani, vrlo je moguće da nisu jer ovo je sitna cifra i ne toliko interesantna za u UEFU.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Iducih godina nasi protivnici ce biti Gorazde,Kakanj,Jedinstvo ,Zvijezda,itd. A njih UEFA nece izbaciti !!MortemHz je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:22Naravno da je bitno. Pod uslovom da je tačno, ovo bi bila najbolja moguća vijest za naredne 3 sezone. Izbacio bi protivnika kojem se beskrupulozno štima tokom cijelog prvenstva i samim tim bi ti bilo daleko lakše. Još da nas hoće krenuti u prvenstvu i da Zrinjski osvoji kup.. gdje bi nam kraj bioGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:09I šta nam je to bitno? Halooo ljudi nama nakon ovog kola Igman dolazi na 2 boda razlike, jeste vi svjesni toga?![]()

Respect brate za optimističnost.MortemHz je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:35SutraH8Z7 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:33Šta nas briga kako je krenulo sljedeću sezonu igramo federalnuMortemHz je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:22
Naravno da je bitno. Pod uslovom da je tačno, ovo bi bila najbolja moguća vijest za naredne 3 sezone. Izbacio bi protivnika kojem se beskrupulozno štima tokom cijelog prvenstva i samim tim bi ti bilo daleko lakše. Još da nas hoće krenuti u prvenstvu i da Zrinjski osvoji kup.. gdje bi nam kraj bio![]()
![]()
![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma naravno da nisam investitor, ali boli brate duša kad vidim šta bi od kluba koji je prije 2 god praktički bio najjači u BiH bez dileme.H8Z7 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:23Tebra nemaš razloga da se sikiraš niti smo investitori niti išta. Samo sebi štetiš i svom zdravlju, a nama ostaje da se nadamo da Ismiru dođe iz @#$&*+ u glavu i da razriješi sa dužnosti Mirzu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:09I šta nam je to bitno? Halooo ljudi nama nakon ovog kola Igman dolazi na 2 boda razlike, jeste vi svjesni toga?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Sutra bi mogli lakse od ocekivanog do bod/ova 

Boli nas brate sve tu nema dileme ali svima je bilo jasno onoga dana kad je Mirza izabran šta će biti u nastavku. Dok je bio Nam bio je i klub tu se ogleda kako radiš kad ti je stranac šef i naš. Do boljih rezultata BOJKOT!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:52Ma naravno da nisam investitor, ali boli brate duša kad vidim šta bi od kluba koji je prije 2 god praktički bio najjači u BiH bez dileme.H8Z7 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:23Tebra nemaš razloga da se sikiraš niti smo investitori niti išta. Samo sebi štetiš i svom zdravlju, a nama ostaje da se nadamo da Ismiru dođe iz @#$&*+ u glavu i da razriješi sa dužnosti Mirzu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 mar 2023, 11:09I šta nam je to bitno? Halooo ljudi nama nakon ovog kola Igman dolazi na 2 boda razlike, jeste vi svjesni toga?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Samo ako ovi iz Lištice ne izađu na teren. Drugačije teško iako bi svi najsretniji bili da ih mlatnemo 4-0
Vi stvarno mislite da će vicin borac izbaciti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Možda zato što se ne pita Vico tu uopšte? Nije ovo naša liga da mogu šta hoće.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ElCartel11
- Kontakt:
Zato se pita Čeferin, srbski kum
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Drago mi je da se slazemo u jednom : sutra smo favoriti protiv Listice !
Nadam se da ce vrli trener Varesanovic prilagoditi taktiku, te da ce nasa 10-ka izrutinirati nejac iz listice !
Do pobjede Bordo Dive !!!
Nadam se da ce vrli trener Varesanovic prilagoditi taktiku, te da ce nasa 10-ka izrutinirati nejac iz listice !
Do pobjede Bordo Dive !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trebamo mi pratiti ko je kartoniran i ko igra u Igmanu, Leotaru, Doboju...kakvi mi i Evropa.
- FKS -
-
- Kontakt:
Gledam Leotar - Igman i tacno vidiš nakon 10 min da ce Gigovic sve uradit da Leotar dobije.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
+1
Otkaz ublehi do utakmica sa direktnim rivalima za opstanak, pa da možemo bar tu u miru uzeti bodove i budemo na sredini tabele.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako ima ista pozitivno u svemu ovome je to, da se zalizani ker nakon neminovnog odlaska sa klupe (prije ili kasnije), nece vise dovoditi u opticaj za klupu naseg kluba.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 mar 2023, 13:19+1
Otkaz ublehi do utakmica sa direktnim rivalima za opstanak, pa da možemo bar tu u miru uzeti bodove i budemo na sredini tabele.
Ovako kad god smo trazili trenera zadnjih godina, odmah njegovo ime iskace medju glavnim kandidatima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Znaci ni u kamp se ne moze da se gleda akademija
lijepo lijepo 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Od malena se trebaju navikavati na utakmice bez publike.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic, Vjecnobordo i 40 gostiju.