Veceras smo na produzetke igrali sa Pecs Pecuhom...
Bilo je nerijeseno, 69 - 69. Nije bilo termina za produzetak

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
u sarajevskom kantonusemy-kkb je napisao/la:Pozdrav svim navijčima najboljeg kluba!
Ovo sto se dešava sa našim klubom je bruka i sramota. Nama su potrbne patriote, momci koji ce da srcem igraju za klub i koji ce da postoju zastavu i grb i kluba i ove države. Sta ce nama igraci koji se istežu kad je himna BiH!? Ovdje treba dovesti djecu od 17 godina ili bilo koga drugog momka koji nosi kk Bosnu u srcu, neka nezna igrati, neka gubimo 40 razlike, al ce na kraju dobijati aplauz, jer bi se zalagali kolko mogu i trudili maksimalno.
ne nego u BiH jer koliko god vi pokusavali krojiti istoriju ona je postojala prije '95 a i sada smo mi u regiji (2 puta u F8 i 2 7 u NLB) i europi (nekad u FIBA Sapota kupu i 2 krug ULEBA) uradili daleko vise od vas, dok vi sve zasnivate na vise BiH titula a znamo dobro kakat nam je posljeratni sport bio mada moram reci da su sve vase titule poslje 2004 zasluzene i nepotpadaju pod gore navedenu okolnostKevin je napisao/la:u sarajevskom kantonusemy-kkb je napisao/la:Pozdrav svim navijčima najboljeg kluba!
Ovo sto se dešava sa našim klubom je bruka i sramota. Nama su potrbne patriote, momci koji ce da srcem igraju za klub i koji ce da postoju zastavu i grb i kluba i ove države. Sta ce nama igraci koji se istežu kad je himna BiH!? Ovdje treba dovesti djecu od 17 godina ili bilo koga drugog momka koji nosi kk Bosnu u srcu, neka nezna igrati, neka gubimo 40 razlike, al ce na kraju dobijati aplauz, jer bi se zalagali kolko mogu i trudili maksimalno.
![]()
nerminh74 je napisao/la:ne nego u BiH jer koliko god vi pokusavali krojiti istoriju ona je postojala prije '95 a i sada smo mi u regiji (2 puta u F8 i 2 7 u NLB) i europi (nekad u FIBA Sapota kupu i 2 krug ULEBA) uradili daleko vise od vas, dok vi sve zasnivate na vise BiH titula a znamo dobro kakat nam je posljeratni sport bio mada moram reci da su sve vase titule poslje 2004 zasluzene i nepotpadaju pod gore navedenu okolnostKevin je napisao/la:u sarajevskom kantonusemy-kkb je napisao/la:Pozdrav svim navijčima najboljeg kluba!
![]()
Nemas ti prijatelja, malo dok sredis glavu mozda i budes imao ali trebati ce ti dosta vremena dok dodjes do toga...januar je napisao/la:Jad i cemer je zavladao ovom drzavom kad nam kosarkaski klubovi Igokea i Siroki vode glavnu rijec ,a prije rata dok je i Bog hodao po zemlji NADREALISTI su se sprdali sa ovim klubovima i njihovim vukojebinama odakle nam dolaze tipa mobitela i bijeli carapa sa jedne strane(LISTICA) i druge(ALEKSANDROVAC-LAKTASI) turbo-folka i njihovog vozda Dodika.Mislim da ce vremenom sve doci na svoje i da ljudi u Zagrebu gdje imam dosta prijatelja ne moraju sa mrznjom gledati Hercegovacki klub koje vodi par tajkuna vec kako i Zagrepcani kazu gledati Derby bivsih Evropski prvaka,a dotle ce nas Evropa gledati onako kakav imidz imaju ovi klubovi koji nas predstavljaju u NLB ligi!!
Sve će te biti gori i gori, bas zbog takvi kao što si TI!!!! Lijepo se ugledaj u naš klub, svake godine imate više para od nas skoro pA DUPLO, al vam uprava nesposobna...nadam se da u bosni ima pametnijih ljudi, jer ako tako razmišljaju kao ti, NEMA VAM SPASA!!!!januar je napisao/la:Jad i cemer je zavladao ovom drzavom kad nam kosarkaski klubovi Igokea i Siroki vode glavnu rijec ,a prije rata dok je i Bog hodao po zemlji NADREALISTI su se sprdali sa ovim klubovima i njihovim vukojebinama odakle nam dolaze tipa mobitela i bijeli carapa sa jedne strane(LISTICA) i druge(ALEKSANDROVAC-LAKTASI) turbo-folka i njihovog vozda Dodika.Mislim da ce vremenom sve doci na svoje i da ljudi u Zagrebu gdje imam dosta prijatelja ne moraju sa mrznjom gledati Hercegovacki klub koje vodi par tajkuna vec kako i Zagrepcani kazu gledati Derby bivsih Evropski prvaka,a dotle ce nas Evropa gledati onako kakav imidz imaju ovi klubovi koji nas predstavljaju u NLB ligi!!
ŠB.TRN je napisao/la:OK ,ali zasto pises poluklubovi sa kvazi navijacima.Ako to itko ne sasluzuje da mu se kaze onda je to Široki Brijeg.Odlican naziv ali za jedan drugi klub-bas pristaje![]()
![]()
I samo nemojte se bezveze svađati,pa morate biti iskreni i tako ruzno pisati o Širokim.
KKB je navbolji klub u BIH i šire,ima najbolje igrace navijače,upravu.Sad kad plate struju imati ce i dvoranu,jeli vam malo lakše.
NE BLATITE HKK ŠIROKI.
Stari prvo procitaj post od januara i onda vidi zasto smo se javili mislim u prvom redu ŠB.TRNsemy-kkb je napisao/la:Vi se palite ko lampa kad se spomene da je KKB najbolji tim, pa pocnete sa spamerskim glupostima i provokacijama. To što je kod nas kriza u klubu, možda i najveća odkad postoji vi ste ugrabili sansu i smijete nam se sa strane, tuđoj muci. Evropskog šampiona ismijavati mislim da nema smisla, kad to Široki postigne, onda nam se smijte. Nadam se da ćete BiH u sto boljem svjetlu predstaviti u NLB ligi, kao i Igokea.
Pozdrav
Šta se keziš mamute jestel vidjeli išta dalje od juge(nlb lige)?????Kevin je napisao/la:u sarajevskom kantonusemy-kkb je napisao/la:Pozdrav svim navijčima najboljeg kluba!
![]()
Govorio sam za košarku.Gdje sam ja napisao da imamo najbolje navijače.Mi smo bili u Skenderiji i navijali.Vi nikad na Pecari nise navijali.P a eto kakvi ste da se ne smije po Bosni reci da navijam za Široki.Bili smo sa nogometašima i u Zenici i u Tuzli i na Koševu.januar je napisao/la:ŠB.TRN je napisao/la:OK ,ali zasto pises poluklubovi sa kvazi navijacima.Ako to itko ne sasluzuje da mu se kaze onda je to Široki Brijeg.Odlican naziv ali za jedan drugi klub-bas pristaje![]()
![]()
I samo nemojte se bezveze svađati,pa morate biti iskreni i tako ruzno pisati o Širokim.
KKB je navbolji klub u BIH i šire,ima najbolje igrace navijače,upravu.Sad kad plate struju imati ce i dvoranu,jeli vam malo lakše.
NE BLATITE HKK ŠIROKI.
Samo mi odgovori ako imate kako kazes najbolje navijace i ako ste klub za primjer zasto strijepite doci npr.u Zenicu,Tuzlu na Kosevo itd.i jeli ti bez-veze da navijas za klub gdje po cijeloj Bosni ne smijes reci da si navijac Sirokog.
ŠB.TRN je napisao/la:Govorio sam za košarku.Gdje sam ja napisao da imamo najbolje navijače.Mi smo bili u Skenderiji i navijali.Vi nikad na Pecari nise navijali.P a eto kakvi ste da se ne smije po Bosni reci da navijam za Široki.Bili smo sa nogometašima i u Zenici i u Tuzli i na Koševu.januar je napisao/la:ŠB.TRN je napisao/la:OK ,ali zasto pises poluklubovi sa kvazi navijacima.Ako to itko ne sasluzuje da mu se kaze onda je to Široki Brijeg.Odlican naziv ali za jedan drugi klub-bas pristaje![]()
![]()
NE BLATITE HKK ŠIROKI.
Samo mi odgovori ako imate kako kazes najbolje navijace i ako ste klub za primjer zasto strijepite doci npr.u Zenicu,Tuzlu na Kosevo itd.i jeli ti bez-veze da navijas za klub gdje po cijeloj Bosni ne smijes reci da si navijac Sirokog.
Ja sam za navijače Bosne rekao da su najbolji![]()
Napisao sam KKB ima najbolje navijače.....KKB ti znači Košarkaški klub Bosna, a ne Široki.
![]()
![]()
![]()
ŠB.TRN je napisao/la:Nemoj naše navijače zvati kvazi navijačima kad to nisu.Samo ode sve prema svađi,i glupostima.Eto imali smo više navijača nego vi na svakoj utakmici.Jeste li onda i vi kvazi navijači .
Vjerujem da si bio na mjesecu ali kao LAJKA![]()
![]()
![]()
Evo za tebe pitanje da mi odgovoris ,a radi se ovaj put o F.K.Siroki,a glasi ; dali je u Vasem klubu odkad ste ga osnovali ikad igrao Muslima ili Srbin,a ako jest tom igracu navedi ime i prezime,hvala!januar je napisao/la:ŠB.TRN je napisao/la:Nemoj naše navijače zvati kvazi navijačima kad to nisu.Samo ode sve prema svađi,i glupostima.Eto imali smo više navijača nego vi na svakoj utakmici.Jeste li onda i vi kvazi navijači .
Vjerujem da si bio na mjesecu ali kao LAJKA![]()
![]()
![]()
BOZE PAMETI!