GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Insect_terminator
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Insect_terminator » 07 sep 2014, 00:54

Sto se to igrao nogomet na ledu :mrgreen:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 07 sep 2014, 01:11

Koliko je samo mitova razbijeno večeras :D

Sigurniji nego ikad:
VRATIT ĆEMO DINAMO!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 sep 2014, 02:02

dubrava je napisao/la:Čuj, dobio ponudu od Intera? Neš ti kluba :urnebes: :urnebes:
Vidi ovog sad...banuj se :P

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 07 sep 2014, 04:54

Mislim ja da vi dobro mijesate neko ''ljudsko ophodjenje'' sa danasnjim nogometom. Nema tu vise osjecaja u danasnjem nogometu, ni obzira. Sta ce bolan pitati igraca, koji je vama k.urac? Klub ako zaprimi dovoljno dobru ponudu za nekog igraca, klub ako to prihvati, nema se sta tu igrac pitati, zivio, ides dalje, mozes biti informiran da si prodan i to je to. I da, tocno je tako bilo s Kovacicem. Mislim, necu ga zaliti, momak ide iz Dinama u Inter, o cemu bolan pricamo, sta je Dinamo za Inter osim golog k.urca? Al nije nitko tu izuzetak. Kao sto rekoh, klub je taj koji izdvaja za njegovo obrazovanje, nogometno stasanje, klub je taj koji mu nudi ugovor i koji mu placa nemalu cifru, mozes ti iz obzira pitati igraca da li on zeli preci u taj i taj klub i da postoji ponuda od tog i tog kluba, al ja ne mogu vjerovati da netko misli da igrac ima tu nekog velikog izbora ako klkub odluci da je on prodan. I sad bi ja jos trebao biti zalostan sto, lupam, klub proda nekog igraca u ligu petice (znaci, zadovoljava ga ponudom) i poveca mu placu sa 200 000 eura na 600 000 eura godisnje tipa Mateo Kovacic, koji k.urac bolan?! Kakav j.ebeni Dinamo, Hajduk, prihvatio bih iste sekunde, pustite mi nekakve isprazne semantike i sentimentalnosti, to bi prihvatili iskljucivo igraci koji znaju da im je max takvo nesto, takav jedan klub, recimo igracine tipa Ibricic, ali da tebi profi ambicije staje igrajuci za Hajduk, kao sto bi npr. dubrava, pa to je meni presmijesno, malo je reci. Je.bo te Hajduk, kakav Hajduk, Dinamo, zove te Inter, Manchester, Barca, Real, a ti ces igrati za 1000 EUR u nekakvom Hajduku?! Hoces penis moj. Jedino da znas i sam da si zalostan igrac u realnom pogledu i da ti je to max maxova svih vremena. Inace...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 sep 2014, 10:29

slika
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;

Hladno je,kiša je,huligani kuknjava

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 sep 2014, 10:35

@BurningLegion

Kakva Barca? Kakav Manchester? Kakav Real? Kakav Inter? Kakva pm? Nekome je Dinamo na prvom mjestu. Da nije svi bi navijale za ovo smece sa zapada.

I de shvati. Ti si igrac, igras za klub, doprinosis. Ti si dakle zasluzio te pare kojim te klub placa i sve to sto nabrajas. Korist je obostrana i obe strane imaju pravo rijeci. Prema svim zakonima drzave ugovor se prekida ukoliko to obe strane zele ili ako jedna strana taj ugovor prekrsi. Ni jedan je*eni klub nema pravo da izmjeni ugovor ako to igrac ne zeli. Makar to bilo i u igracevu korist.

Ako igrac zeli ostat on ce ostat. Ne mora citav zivot, moze koju godinu duze i onda nek se goni gdje oce. Problem je pohlepa, zelja za novcem. Kao da ce im ti novci pobjec. U 90% slucajeva nije problem pohlepa igraca nego pohlepa njihovih menadzera ili jos cesce njihovih roditelja.

Nitko me ne moze uvjeriti da igrac mora otici ako klub to zeli. Klub mu moze zaprijetit tribinama, klupom ili tako necim, al igraca ne mogu prodat. Nekome je mozda bolje 200 tisuca u Dinamu nego 600 tisuca u Interu.

I nisi ni svjestan koliko sam puta procitao clanak da je upravo Dinamo vodio pregovore s nekim igracem i na kraju se nije nagodio. Nije ga mogao placati ili nesto slicno. Jednostavno su pregovori kluba i igraca propali. I sta bi sad tu trebao napraviti klub tog igraca? Objesit ga? Zelim rec da igrac jednostavno moze postavit previsoke standarde i da se taj klub koji mu je ponudio ugovor moze je*at.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 sep 2014, 11:15

[youtube][/youtube]
Ti mater :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2014, 11:17

Kaj nisi bio tu? Ili jesi?

Futsal je zanimljiviji za gledati od fudbala. Dok je Tomičić dominirao, za Ronaldinha se nije znalo.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 sep 2014, 11:21

Nisam,frka mi je s ispitima i cijeli dan na instrukcijama bio kuknjava Al evo čujem neki su riskirali pad godine :mrgreen: Je*eno mi je žao,odoh se ovaj tjedan odmah učlanit u klub da si nadoknadim to bar malo do početka sezone :D

[youtube][/youtube]

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 07 sep 2014, 11:23

Bravo Signore. Objasnio si.
Meni si sad skrratio muku pisanja, ali to je to. Ako postoji neko davanje, onda postoji i neka korist. Gdje ima činidbe, ima i protučinidbe.
Ispada da bi onda igrači trebali igrati besplatno za klubove samo zato što su im ovi "sve" omogućili... A to što taj igrač donosi prihode i dobit klubu, to je nebitno, ili manje važno...

Siamo Noi, ja sinoć oko 21h prolazim Zrinjevcem i čujem navijanje :o ono je bilo da se naježiš
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 07 sep 2014, 11:26

Signore je napisao/la:
Kakva Barca? Kakav Manchester? Kakav Real? Kakav Inter? Kakva pm? Nekome je Dinamo na prvom mjestu. Da nije svi bi navijale za ovo smece sa zapada.
:thumbup:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 sep 2014, 11:36

dubrava je napisao/la:Siamo Noi, ja sinoć oko 21h prolazim Zrinjevcem i čujem navijanje :o ono je bilo da se naježiš
Da,na trgu se slavilo :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 sep 2014, 12:14

Da covjeku suza potece kad pogleda ove klipove. Treba ovo spakovat i poslat direktno Mamicu. S Delijama, Torcidom, Violama, ma sa svima bi on svijet osvojio, a nije ni svjestan kakve navijace ima Dinamo.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 07 sep 2014, 12:31

Signore je napisao/la:@BurningLegion

I de shvati. Ti si igrac, igras za klub, doprinosis. Ti si dakle zasluzio te pare kojim te klub placa i sve to sto nabrajas. Korist je obostrana i obe strane imaju pravo rijeci. Prema svim zakonima drzave ugovor se prekida ukoliko to obe strane zele ili ako jedna strana taj ugovor prekrsi. Ni jedan je*eni klub nema pravo da izmjeni ugovor ako to igrac ne zeli. Makar to bilo i u igracevu korist.

Ako igrac zeli ostat on ce ostat. Ne mora citav zivot, moze koju godinu duze i onda nek se goni gdje oce. Problem je pohlepa, zelja za novcem. Kao da ce im ti novci pobjec. U 90% slucajeva nije problem pohlepa igraca nego pohlepa njihovih menadzera ili jos cesce njihovih roditelja.

Nitko me ne moze uvjeriti da igrac mora otici ako klub to zeli. Klub mu moze zaprijetit tribinama, klupom ili tako necim, al igraca ne mogu prodat. Nekome je mozda bolje 200 tisuca u Dinamu nego 600 tisuca u Interu.

I nisi ni svjestan koliko sam puta procitao clanak da je upravo Dinamo vodio pregovore s nekim igracem i na kraju se nije nagodio. Nije ga mogao placati ili nesto slicno. Jednostavno su pregovori kluba i igraca propali. I sta bi sad tu trebao napraviti klub tog igraca? Objesit ga? Zelim rec da igrac jednostavno moze postavit previsoke standarde i da se taj klub koji mu je ponudio ugovor moze je*at.
Sve to u redu, ali to je idealisticki postulat po meni, nema ti toga bas danas u nogometu.
Dakle hocu reci, klub zaprimi ponudu, ako ta ponuda njemu odgovara, pa mislim cuj. Vecina tih igraca ce htjeti ici dalje ako je to napredak u karijeri, a evo pod pretpostavkom isto da im je stalo do kluba, pa bilo bi im stalo i da ih zadovoljava financijska ponuda za otkup njegovog ugovora, tj. da je i klub zadovoljan odstetom.
Mozda se sad to sve predoslovno tu shvaca, ali pusti ti meni tu Dinamo, ovaj, onaj, malo je danas takvih igraca. Kao sto rekoh, ostat ce ako misli da je to njegov maksimum, a to da ce netko odbiti Barcu i slicne odavde, meni je to uopce bespredmetna rasprava. Postujem ti misljenje, ali to sto pises je vise nogometno romantiziranje, nogomet je danas biznis, ne romantika. Ne kazem da mi je to drago, ili da se s tim slazem, ali je jednostavno cinjenica.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 sep 2014, 14:28

slika

:tokralju:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 07 sep 2014, 14:39

Ja se slažem sa @BurningLegion u potpunosti što se ove rasprave tiče. Ali šta možete kad su @Dubrava i @Signore nepopravljivi idealisti i inače jedni od cijenjenijih forumaša što se mene tiče :)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 sep 2014, 14:44

Bravo BBB!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 07 sep 2014, 15:26

Mnogo ste toga propistili sinoć. Kakva količina emocija :tokralju:

Show na ''Igrači odlaze'' :tokralju:

P.S. Kratko bih se nadovezao na raspravu oko transfera igrača koju vodite....

Prije nego bilo šta postate, pročitajte nazive teme i razmislite na sekund... Uzmite u obzir da dečko od 17 godina igra pred 300 ljudi, protiv 3 filijale, bude kanta za nabijanje u Europi, navijači s kojima je zavolio klub se progone, a nerijetki moraju potpisivati još kojekakve privatne ugovore, biva na naslovnicama plaćenih novina, zabranjeno mu je slaviti golove s navijačima koji žele da, momčad za koju on nastupa, izgubi, itd. itd.

Tako da želja za odlaskom nikako ne uključuje i podrazumijeva želju za novcem i većom zaradom na prvom mjestu.

d
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 sep 2014, 18:02

[youtube][/youtube]

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 07 sep 2014, 20:07

SiamoNoi je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ovo su oni koji su htjeli porobit Hrvatsku! :rol:
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.