Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Najluđa stvar je što je najmanje Ismeta, Saliha, Arifa, Asima, Nizama, Sevala, BildalaHenryLloyd je napisao/la:Fb Evertona svaki drugi komentar Besic

Zadnja izmjena: Psajdak, dana/u 06 jan 2016, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ajzea je forumaš godine !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Svaka cast momcino!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Doktore!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nema ni Muje,Sulje,Hase ,HusePsajdak je napisao/la:Najluđa stvar je što je najmanje Ismeta, Saliha, Arifa, Asima, Nizama, Sevala, BildalaHenryLloyd je napisao/la:Fb Evertona svaki drugi komentar Besic

Besic gets home & empties his pockets, phone, keys, wallet, Yaya Toure, David Silva.

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
-
- Kontakt:
Ne znam da li je oficijelno ali prema navijačima je MoTM
Oficijelno je Barry.unhallowed je napisao/la:Ne znam da li je oficijelno ali prema navijačima je MoTM
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ima u engleza oficijelni i navijački oficijelni hahaha
BosnaSTL je napisao/la:Nema ni Muje,Sulje,Hase ,HusePsajdak je napisao/la:Najluđa stvar je što je najmanje Ismeta, Saliha, Arifa, Asima, Nizama, Sevala, BildalaHenryLloyd je napisao/la:Fb Evertona svaki drugi komentar Besic![]()
![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
I think that proves it, Roberto has to slip the lad a Diazepam before each game to tame him, and he still plays like that.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: Muhamed Bešić
Steta sto nisam mogao gledat kakko momciluk plodi Yayu.Brkoo je napisao/la:Besic gets home & empties his pockets, phone, keys, wallet, Yaya Toure, David Silva.![]()
Samo dalje tako lave!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Virtu4l je napisao/la:I think that proves it, Roberto has to slip the lad a Diazepam before each game to tame him, and he still plays like that.![]()

Ajzea je forumaš godine !
Strasna partija!
Ono uklizavanje Yayi je jednako onome Baleu.
Barry - ma sta ko pricao, lik je igracina i vidi se iskustvo u njegovim nogama...sjajan je ovih posljednjih par tekmi koliko pratim Everton nakon povratka Besica u tim.
Everton - da su bili prisebniji u zavrsnici mogli su dobiti ovu tekmu vecom razlikom.
Ono uklizavanje Yayi je jednako onome Baleu.
Barry - ma sta ko pricao, lik je igracina i vidi se iskustvo u njegovim nogama...sjajan je ovih posljednjih par tekmi koliko pratim Everton nakon povratka Besica u tim.
Everton - da su bili prisebniji u zavrsnici mogli su dobiti ovu tekmu vecom razlikom.
Re: RE: Re: Muhamed Bešić
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... ter-city-5Effenberg je napisao/la:Steta sto nisam mogao gledat kakko momciluk plodi Yayu.Brkoo je napisao/la:Besic gets home & empties his pockets, phone, keys, wallet, Yaya Toure, David Silva.![]()
Samo dalje tako lave!
Eto snimak ako hoces da pogledas

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nmgu da vjerujem da sam ovo propustio :O
Ako neko zna da li je moguce utakmicu nekako skinuti na komp pa da odgledam (moze i preko torrenta), net mi je blago receno katastrofa u zadnje vrijeme.
Ako neko zna da li je moguce utakmicu nekako skinuti na komp pa da odgledam (moze i preko torrenta), net mi je blago receno katastrofa u zadnje vrijeme.
Za 2 godine momak ako Bog da ide u Chelsea ili City.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mislis ne do Bog u City a pogotovo u Chelsea?bodi123 je napisao/la:Za 2 godine momak ako Bog da ide u Chelsea ili City.

Nad tobom sunce najljepše sja
Zasto ?pinoglavi je napisao/la:Mislis ne do Bog u City a pogotovo u Chelsea?bodi123 je napisao/la:Za 2 godine momak ako Bog da ide u Chelsea ili City.
Pa ta 2 kluba su najkonstantija 2 kluba u Engleskoj a kad pogledas im vlasnike vrlo lahko se skonta da tu lezi i buducnost, dakle sigurno jos 10 godina najmanje oni ce dominirati Engleskom, jedino bih jos u United mogao preci od engleskih klubova, mada bih ga ja najvise volio vidjeti u Bayi ili Juveu

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja eevo sad gledam na sport 2 Slovenija .Besic je odigrao DOKTORSKI.suhakrpa je napisao/la:Nmgu da vjerujem da sam ovo propustio :O
Trenutno korisnika/ca: Alii, emir79, General505, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 29 gostiju.